icon

Prečo ženy často predpokladajú, že muž chce sex?

8. júl 2026

Oprave ma ak sa mýlim, úprimne a otvorene.
Prečo 9 z 10 žien si automaticky myslí, že ak muž navrhne neznámej žene stretnutie (káva, obed), prípadne až spoločný výlet alebo spoločnú akciu, tak žena automaticky hodí toho muža do jedného vreca, že mu ide iba o sex? Prečo ak sa stretnú opačné pohlavia, tak je prvá myšlienka ženy takáto?
Osobne som mal v živote asi 6 partneriek/stretnutí, kde mi na prvom rande štyri z nich otvorene povedali, že už dlho nemali sex a na konci dňa to očakávali, tie zvyšné dve chceli len spoločnosť a k sexu sme sa dostali až oveľa neskôr. Z tých štyroch čo to očakávali, som dve odmietol a zostali urazené a viacej sa neozvali.
Všimol som si aj to, že verejne to nepovedia a držia sa spoločne toho, že ak chlap dáku ženu niekam pozve, chce len to jediné.
Beriete niekedy do úvahy aj to, že možno aj muž niekedy chce len "parťáčku" na spoločné akcie, bez nutnosti mať sex? Lebo potom v tomto prípade takí ako ja sú hneď v tom jednom vreci ako väčšina a nedokážu sa presadiť v tom že niekedy chcú len rozhovor alebo príjemnejšiu spoločnosť pri rovnakých koníčkoch, od turistiky, dovolenky, festivalov, koncertov, až po obyčajnú kávu a rozhovor.

Strana
z2
anonym_9d27c5
8. júl 2026

ked nechcem sex, idem von s kamoskou... ale tak to som ja a ano som zena...

anonym_26ab59
8. júl 2026

@anonym_autor som žena, a ak by ma muž oslovil isť na kávu, určite si nepomyslím, že mu ide o sex.. ale určite, by som s neznámym mužom nešla na žiadnu akciu, ani spoločný výlet a nešlo by len o to, myslieť si, že ma chce využiť len na sex

A všeobecne, sex na prvom rande mi nepríde v pohode

patrike
8. júl 2026

@anonym_autor Hovori sa tomu socialne zrucnosti a emocna inteligencia, musis presne odhadnut, co v tej minute dana zena chce. Dnes moze mat ovulaciu, o tyzden ju chyti PMS a ten isty styl tvojho jednania ta zaradi medzi tzv. uchylnych debilov.
Hlavne sa nedaj ovplyvnit tunajsim kruzkom cistoty, tu mnohe za zaklad povazuju muza natahovat, aj keby rovno chceli pretiahnut.

melynda
8. júl 2026

Veľa žien je ešte horších ako sú chlapi. A aby som teda odpovedala na tvoju otázku - áno, stretla som sa už aj s takým mužom, ktorému nešlo vyslovene iba o to hneď po prvom rande 🙂 Ale takých chlapov je skutočne málo, sú to ohrozené druhy. 😀

patrike
8. júl 2026
@anonym_26ab59

@anonym_autor som žena, a ak by ma muž oslovil isť na kávu, určite si nepomyslím, že mu ide o sex.. ale určite, by som s neznámym mužom nešla na žiadnu akciu, ani spoločný výlet a nešlo by len o to, myslieť si, že ma chce využiť len na sex

A všeobecne, sex na prvom rande mi nepríde v pohode

@anonym_26ab59 Nie kazda tak, zopar z nich v pohode slo so mnou autom do lesa na vylet, ale mali dohodnuty bezpecnostny telefonat s kamoskou a aj som videl, ako jej posiela SPZ auta.

anonym_84fbad
8. júl 2026

Naháňa kohút sliepku po dvore. Každý si pri tom myslí svoje:
Sliepka si hovorí: „Pobehnem ešte kúsok, nech si nemyslí, že som ľahká korisť.“
Kohút si zas vzdychne: „Keď z toho už nič nebude, tak si aspoň zabehám!“

anonym_26ab59
8. júl 2026
@patrike

@anonym_26ab59 Nie kazda tak, zopar z nich v pohode slo so mnou autom do lesa na vylet, ale mali dohodnuty bezpecnostny telefonat s kamoskou a aj som videl, ako jej posiela SPZ auta.

@patrike no tak to su dievčence, ktoré nevedia a naozaj nechápu, čo riskujú, ale ak máš ty rozum, nenavrhuj stretnutia v lese 🫣 raz aj ty budeš možno dcéru, si predstav situáciu, keď ju nejaký chlapík, zoberie na výlet do lesa ..

patrike
8. júl 2026
@anonym_26ab59

@patrike no tak to su dievčence, ktoré nevedia a naozaj nechápu, čo riskujú, ale ak máš ty rozum, nenavrhuj stretnutia v lese 🫣 raz aj ty budeš možno dcéru, si predstav situáciu, keď ju nejaký chlapík, zoberie na výlet do lesa ..

@anonym_26ab59 Pozri, to bolo davno a hladal som turistku, nie vysedavacku v kaviarni.

anonym_09c9bf
8. júl 2026

@anonym_autor prepáč, ale vada na tvojej strane niekde bude, lebo ak sa muž stretáva so ženou, aby mal " príjemnejšiu spoločnosť" pri káve, alebo pokec o " koníčkoch" a tento muž je v plodnom veku, niečo kardinálne s ním nie je v poriadku. Muži sa stretávajú so ženami, aby si s nimi pokecali a skôr či neskôr mali sex a vzťahy. Áno, to vyústenie stretnutí, ten záver je podstatný.

autor
8. júl 2026
@patrike

@patrike Tak toto by som asi nerobil, že do lesa. Ale musím obhájiť, toto sa mi raz stalo, no sama navrhla či nejdeme niekam do prírody a potom cestou domov mi jasne povedala, že má chuť na sex. Viacej sa mi neozvala.

autor
8. júl 2026
@anonym_09c9bf

@anonym_autor prepáč, ale vada na tvojej strane niekde bude, lebo ak sa muž stretáva so ženou, aby mal " príjemnejšiu spoločnosť" pri káve, alebo pokec o " koníčkoch" a tento muž je v plodnom veku, niečo kardinálne s ním nie je v poriadku. Muži sa stretávajú so ženami, aby si s nimi pokecali a skôr či neskôr mali sex a vzťahy. Áno, to vyústenie stretnutí, ten záver je podstatný.

@anonym_09c9bf aktuálne mám 40r. a neviem či to je vada na mojej strane, ale presne o tom som písal, že 9z10 myslí len na to, že to musí končiť sexom. Mám 3-4 kamarátky, ktoré sú tiež slobodné už dlhšie a myšlienka na sex tam ani nie je. Už roky máme vzťah kamarátsky (bez výhod). Výhodu to má iba jednu, dokáže sa ma spýtať a prebrať mužské veci a ja zasa opačne. O sexe sme si jasne povedali že nie, mohlo by nám to pokaziť priateľstvo. Fungujeme takto už niekoľko rokov.

ivik4
8. júl 2026

Opravim Ta, nie nemysli si to 9z 10 zien. Nedocitala som to ani do konca

anonym_e86e2c
8. júl 2026

@anonym_autor takže skutočne hľadáš len partacku na výlety, na kávu a pod? Len toto? Tak prepáč ale naozaj je tomu ťažko veriť. A vo väčšine prípadov to medzi ženou a mužom ktorí spolu trávia čas skončí pri sexe. Načo riešiš v hlave co od toho očakávaš? Ved sa proste stretávaj keď ti je s niekym dobre a nechaj tomu voľný priebeh. A keď sa žena opýta co očakávaš, tak povedz ze nic neplánuješ a čas ukáže...

autor
8. júl 2026
@anonym_e86e2c

@anonym_autor takže skutočne hľadáš len partacku na výlety, na kávu a pod? Len toto? Tak prepáč ale naozaj je tomu ťažko veriť. A vo väčšine prípadov to medzi ženou a mužom ktorí spolu trávia čas skončí pri sexe. Načo riešiš v hlave co od toho očakávaš? Ved sa proste stretávaj keď ti je s niekym dobre a nechaj tomu voľný priebeh. A keď sa žena opýta co očakávaš, tak povedz ze nic neplánuješ a čas ukáže...

@anonym_e86e2c Ďalší kto pozná medzi mužom a ženou len sex 🙈

anonym_e86e2c
8. júl 2026

Prepáč ale na rozprávanie mám kamošky 😅 chlapa na sex. A tak sa mi to páči.

marcelik88
8. júl 2026

Keď s niektorými chlapmi sa rozprávať nedá vôbec a sú dobrí iba na to jedno. Bohužiaľ je to tak. 😕

anonym_09c9bf
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_09c9bf aktuálne mám 40r. a neviem či to je vada na mojej strane, ale presne o tom som písal, že 9z10 myslí len na to, že to musí končiť sexom. Mám 3-4 kamarátky, ktoré sú tiež slobodné už dlhšie a myšlienka na sex tam ani nie je. Už roky máme vzťah kamarátsky (bez výhod). Výhodu to má iba jednu, dokáže sa ma spýtať a prebrať mužské veci a ja zasa opačne. O sexe sme si jasne povedali že nie, mohlo by nám to pokaziť priateľstvo. Fungujeme takto už niekoľko rokov.

@anonym_autor si si istý, že si orientovaný " väčšinovo",? Bez urážky, len tvoje postoje sú skôr atypické pre väčšinu mužov.

anonym_9a895e
8. júl 2026

@anonym_autor Tak nie kazda je taka... Ja by som si myslela, ze chce normalne rande a kedze ja mam partnera, tak s neznamym.nepojdem. A keby som nemala, tak by som len dufala, ze nechce len sex,.lebo ja v ziadnom pripade sa s nikym len tak nevyspim. Az vo vztahu, cize musi prejst nejaky ten cas.

anonym_238907
8. júl 2026

Ja som naivne tak išla za bieleho dňa na rozhladňu, bolo to taaak romantické.
Po 3min začal dávať dolu nohavice a vytiahol prezervatívy, tak som povedala že takto v aute na verejnosti sa neviem uvoľniť a že može ísť ku mne.
V meste som mu na križovatke vystúpila..
Ešte aj po roku mi píše a snaží sa ma niekam vylákať
Kamoška má podobnú skúsenosť, bola s dotyčným v nákupnom centre na káve, ponúkol sa, že ju zvezie, v garáži pod kamerami v aute vyžadoval od nej orál a držal ju za krk, podarilo sa jej vyšmyknúť..
Ak žena na stretko pristúpi, asi ráta so všetkým, pokiaľ je jej sympatický si povie OK😁
Takže ja by som len parťácku na pokec nikomu nezhltla..

autor
8. júl 2026
@anonym_09c9bf

@anonym_autor si si istý, že si orientovaný " väčšinovo",? Bez urážky, len tvoje postoje sú skôr atypické pre väčšinu mužov.

@anonym_09c9bf Lebo som "atypický" muž ktorému nejde len o sex. Povedal by som ešte dosť stará škola. Často som počúval o tom, že som divný, keď mi žena navrhla sex a ja som odmietol, lebo to pre mňa nie je priorita.
A teraz si myslite že som divný, keď poviem so 100% istotou, že ja si dokážem sex vychutnať iba aj je tam hlbší cit medzi partnerkou. Bez toho je to iba krátkodobé uspokojenie ktoré nepotrebujem a nevyhľadávam.

autor
8. júl 2026
@anonym_238907

Ja som naivne tak išla za bieleho dňa na rozhladňu, bolo to taaak romantické.
Po 3min začal dávať dolu nohavice a vytiahol prezervatívy, tak som povedala že takto v aute na verejnosti sa neviem uvoľniť a že može ísť ku mne.
V meste som mu na križovatke vystúpila..
Ešte aj po roku mi píše a snaží sa ma niekam vylákať
Kamoška má podobnú skúsenosť, bola s dotyčným v nákupnom centre na káve, ponúkol sa, že ju zvezie, v garáži pod kamerami v aute vyžadoval od nej orál a držal ju za krk, podarilo sa jej vyšmyknúť..
Ak žena na stretko pristúpi, asi ráta so všetkým, pokiaľ je jej sympatický si povie OK😁
Takže ja by som len parťácku na pokec nikomu nezhltla..

@anonym_238907 Uchylákov je plná ulica ako vidím a takí ako ja sú automaticky v rovnakom vreci s nimi a nemajú šancu.

jogy1984
8. júl 2026

Ja mám skúsenosť že stačí naozaj málo aby banálne pozvanie na kávu žena považovala za skrytu ponuku sexu.

autor
8. júl 2026
@jogy1984

Ja mám skúsenosť že stačí naozaj málo aby banálne pozvanie na kávu žena považovala za skrytu ponuku sexu.

@jogy1984 Veď o tom vravím.

anonym_293b04
8. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_238907 Uchylákov je plná ulica ako vidím a takí ako ja sú automaticky v rovnakom vreci s nimi a nemajú šancu.

@anonym_autor Keď si vo vzťahu, je pre teba sex dôležitý a a považuješ ho za častú a bežnú súčasť fungujúceho vzťahu? Neber si to inak osobne, lebo čo tu občas píšu ženy skúsenosti zo zoznamky, tak väčšine ide skutočne najmä o ten sex.

anonym_84fbad
8. júl 2026
@jogy1984

@jogy1984 ano. A povazuje to za skandal. Napriek tomu, ze si pre istotu oholila susku. 🙂

autor
8. júl 2026

Vo vzťahu s partnerkou je to pre mňa nutná súčasť pre správne fungovanie. Tak ako vravím, vo vzťahu je pre mňa sex hlbšie citové spojenie s partnerkou. Som klasický romantik, takže aj sex beriem takým spôsobom. V žiadnom prípade za sex nepokladám to, že urobím sa a urobím ťa a hotovo. Preto neprikladám žiadnu váhu tomu, že bude sex po 2-3 stretnutiach, nie to hneď na prvom.

anonym_84fbad
8. júl 2026
@anonym_autor

Vo vzťahu s partnerkou je to pre mňa nutná súčasť pre správne fungovanie. Tak ako vravím, vo vzťahu je pre mňa sex hlbšie citové spojenie s partnerkou. Som klasický romantik, takže aj sex beriem takým spôsobom. V žiadnom prípade za sex nepokladám to, že urobím sa a urobím ťa a hotovo. Preto neprikladám žiadnu váhu tomu, že bude sex po 2-3 stretnutiach, nie to hneď na prvom.

@anonym_autor a ak ti povie, ze bud bude sex na prvom rande, alebo nikdy? Obetujes svoje zasady?

autor
8. júl 2026
@anonym_84fbad

@anonym_autor a ak ti povie, ze bud bude sex na prvom rande, alebo nikdy? Obetujes svoje zasady?

@anonym_84fbad Nie. Pre mňa sex nie je odmena za prvé rande ani skúška kompatibility. Chcem, aby prišiel až vtedy, keď medzi nami vznikne citové puto a dôvera. Ak je pre niekoho podmienkou prvé rande, tak jednoducho nehľadáme rovnaký typ vzťahu.

anonym_1f1b2d
8. júl 2026

Tak ono povedať neznámej žene, že poďme spolu na kávu/výlet je zvláštne a keďže žena je to slabšie pohlavie a ako si videl aj tu v diskusii, tak je to automaticky riziko. Áno, za mňa existuje kamarátstvo medzi ženou a mužom - som vydatá a mám mužských kamošov, môj chlap s tým nemá problém, ale aj on to inak vníma, keď je to kolega-kamarat a inak, keby poviem zrazu, že oslovil ma neznámy a idem na kávu (niežeby som mala záujem o takéto ,,vtipy"). Celkovo v tom nevidím zmysel hľadať si neznámych ľudí na kamarátstvo - aj cudziu ženu by som poslala niekam pri návrhu na kávu bez predchádzajúcej interakcie, takže koho vnímame ako ,,neznáme ženy"? Náhodne na ulici, kolegyne, z nejakej akcie alebo zo zoznamky?

autor
8. júl 2026
@anonym_1f1b2d

Tak ono povedať neznámej žene, že poďme spolu na kávu/výlet je zvláštne a keďže žena je to slabšie pohlavie a ako si videl aj tu v diskusii, tak je to automaticky riziko. Áno, za mňa existuje kamarátstvo medzi ženou a mužom - som vydatá a mám mužských kamošov, môj chlap s tým nemá problém, ale aj on to inak vníma, keď je to kolega-kamarat a inak, keby poviem zrazu, že oslovil ma neznámy a idem na kávu (niežeby som mala záujem o takéto ,,vtipy"). Celkovo v tom nevidím zmysel hľadať si neznámych ľudí na kamarátstvo - aj cudziu ženu by som poslala niekam pri návrhu na kávu bez predchádzajúcej interakcie, takže koho vnímame ako ,,neznáme ženy"? Náhodne na ulici, kolegyne, z nejakej akcie alebo zo zoznamky?

@anonym_1f1b2d Ja som mal na mysli skôr situáciu, keď žena sama napíše, že hľadá parťáka na výlet alebo túru, lebo nechce ísť sama. V takom prípade mi príde zvláštne, keď sa automaticky predpokladá, že muž, ktorý sa ozve, má sexuálny záujem alebo predstavuje riziko.
Mimochodom, rovnako by som išiel na výlet aj s neznámym chlapom, keby sme mali spoločný cieľ a rozumeli si. Pre mňa nejde o to, či je to žena alebo muž, ale o spoločnosť na spoločnú aktivitu.

Strana
z2