icon

Prečo ženy hľadajú ženatých mužov?

25. jan 2025

Ja len nepochopim, ako si zena zacne so zenatym muzom, ktory ma doma zenu, dieta, nie je rozvedeny, sice, kvoli nej tu manzelku opusti ,..
Ale ako mozu mat take zeny ciste svedomie???
Ano, to ze je muz hajzel a to spravi ale toto spravi zena zene s malym dietatom???
Toto ja nepochopim, kludne mi to vysvetlite aj take , co ste to spravili. Dakujem

h2
26. jan 2025

😧 Autorka, píšeš, že je to čiste tvoj prípad, čiže ty si tá manželka? A píšeš, že "kvoli nej tu manzelku opusti", čiže už sa to aj stalo? Opustil ťa manžel kvôli milenke? ☹️

lubossi
26. jan 2025

@zoja_ ale ty si bola single?

aurora33
26. jan 2025

Ja len nepochopím, prečo si ženatý chlap začne s inou.

lubossi
26. jan 2025

@aurora33 to je dobre. Keby si to chápala bola by si chlap 😂

autor
26. jan 2025

My sme mali krizu vo vztahu, ja doma s dietatkom na rodicaku, ..nasledne neskore prichody domov, zaheslovany mobil, ..chcela som to riesit, aj som sa ospravedlnila za svoje chyby, z druhej strany nic,..a vtedy mi to doslo, ked povedal, ze on uz to ma v sebe uzavrete.
Ano, vzdy su vo vztahu dvaja, ale ja som to nechcela vzdat,..a v case krizy mu da niekto viac , tak ide prec :( ja by som nemohla toto urobit inej zene, ale to som ja ,..

gab1sol
26. jan 2025

Ja si nemyslím, že problém je v žene/milenke. Problém je v nefungujúcom vzťahu. Prečo by mal jeden z partnerov/manželov potrebu hľadať niečo iné, ak je vo vzťahu spokojný a šťastný? A ak ten druhý má pocit, že je všetko v poriadku, tak to si len zatvára oči pred problémom a preto si myslí, že je všetko v poriadku a chyba je na strane tej tretej osoby.

diaamax
26. jan 2025

No ale tu si si sama odpovedala. TY si chcela riesit TY si sa ospravedlnila TY si to nechcela vzdat ty ty a ty on nebojoval on to uzavrel. Ja zase by som nechcela byt s clovekom ktory je so mnou iba kym nenajde daco lepsie.

autor
26. jan 2025

@gab1sol ale ja pisem vyssie, ze sme mali krizu, nemyslim, ze by sa kazda kriza mala koncit novym partnerom,..kedysi sa veci , vztahy opravovali, teraz sa rozbiju a aj vdaka socialnym sietam je tu uz raz dva aj nahrada

gab1sol
26. jan 2025

Komentár pribudol, keď som ja písala ten môj, takže som si ho prečítala až po tom, čo som svoj odoslala. Ale v podstate len potvrdil to, čo som uviedla - že to nie je chyba tej ženy, ale nefunkčný vzťah. A podstatné je to, čo si napísala ty - tvoj muž to v sebe uzavrel. Tá kríza asi nebola len tak leda-bolo, pohádali sme sa pre drahé plienky, asi to bolo niečo vážne, keď to pre neho znamená koniec vášho vzťahu. A asi za tým bude niečo viac, keď nemá záujem o vzťah bojovať (koho vinou nepíšem úmyselne, lebo to neviem).

guiseppinka
26. jan 2025

@enmery minule ma pobavil tento obrazok a celkom pekne pasuje k tvojmu pribehu😅😅

moonlight1210
26. jan 2025

Veru nie. Ani v minulosti sa vztahy neopravovali.
Len rozvody boli nepripustne, tak spolu zili a mali milencov, milenky.

Teraz nedavno som mala moznost na jednej navsteve hovorit s viacerymi paniami 70+ z jednej dediny. Prisla rec na rodiny a aj na neveru.
Len som pozerala.
Kazdej muz ju podviedol. Raz, ci viackrat. Ci mal neoficialne dlhodobu milenku. A oni to vedeli. “Ale tak co narobis, tak to bolo, odist sa nedalo, co by si sama s detmi robila, tak vydrzis.”
Tazke bolo vtedy byt vdovou s detmi (kedze zvycajne mali tri a viac), nieto dobrovolne ostat sama.

A o dalsich tiez vedeli. Kto, kde, s kym. Nemanzelske deti. V podstate nebolo chlapa v dedine, co bol verny. Boli pripady, co vyvolali az pozdvizenie. Ze odisiel od zeny i s milenkou a sli zit do Ciech, nezosobaseni, ale ostali tam uz spolu. Alebo ked takto odisla zena od muza a nechala mu deti. A sla s milencom inde zit a tam mali spolu svoje deti a zili uz vedno do smrti.
Aj ze zena vzala deti a sla za muzom, co robil v inom meste a pocula, ze ma milenku. Tam ich aj nachytala. Ale nic nepomohlo, chlap ju vyhodil a poslal domov. Vratila sa do dediny, on potom dosiel naspat, ked mu po roku fusky skoncili. Hadali sa, ona ziarlila na kazdu zenu v okoli, ale zili spolu.

Takto to urcite najdes vsade. Nie, nic sa neopravovalo viac nez dnes. Len nebolo moznosti uniknut. Tak navonok to vyzeralo upratane, lebo spolu ostali a vrelo to za zatvorenymi dverami.

Zalezi aj, ako hlboka bola vasa kriza, kolko trvala a preco vznikla.

Obcas trhlinu uz nezacelis, co ako sa zrazu spamatas, ked zistis, ze si nahradena (nahradeny) a snazis sa to az vtedy konecne ustretovo riesit, neist do hadok, priznavat chyby,…

guiseppinka
26. jan 2025

@moonlight1210 presne mas pravdu. Od chlapa bola nejako nevera doslova ocakavana... nic sa neopravovalo, len sa drzalo sa kazdu cenu lebo "nemas chlopa, nemas pravdy". A chvlabohu zijeme v dobe, kedy sa vieme o seba postarat aj same (aj ked je to stale tazke), ale nemusime trpiet..

tykat
26. jan 2025

Mam v blizkom okoli 2 taketo zeny. V obidvoch pripadoch sa ti muzi rozviedli a maju s nimi deti. V obidvoch pripadoch to tie zeny olutovali ze si s nimi zacali a teraz su vo faze rozchodu. A ti chlapi to skusaju na ine zeny, "chudacikovia nepochopeni, zena im nerozumie, uplne furie maju doma..."

h2
26. jan 2025

Autorka, prečo sa na to pozeráš z pohľadu "ako mi to tá druhá žena mohla urobiť?"? Tvoja otázka by mala znieť: "Ako mi to ten môj muž mohol urobiť?" Lebo tá druhá žena tebe neurobila nič. Urobil ti to tvoj muž. Je to jeho vina, nie tej druhej ženy.

diaamax
26. jan 2025

@h2 presne tak!

tramtada31
26. jan 2025

Ja ti poviem nedávny pripad z roboty. Stretávala som sa nepravidelne v praci s jednym mužom, bola som štandardne mila, lebo potrebujem, aby sa mi niekedy časovo prispôsobil. Po čase mi začal vypisovat, neodpisovala som mu, lebo som videla, že je namotany. Ak už začal pisat viac, som mu napisala, že som vydata a mám deti, že viac ako kamarátstvo mu nemôžem ponúknuť (predtým som mu komunikovala, že idem s dietatom k lekarke, chodil okolo môjho auta, kde mám autosedacky, musel ich vidiet). Jeden deň som sa ho pýtala, že prečo zauca záskok, či konci a on, že jeho frajerka ide rodit (takze mi vypisoval, keď bola jeho frajerka tehotna) a zase začal, že prečo mu neodpisujem a že by som mu mohla napisat a ja mu vravím: však tvoja frajerka ide rodit a on na to, že to nevadi. A ešte mal sexuálnu narážku. Vtedy som si povedala, že niektorí muži sú úplní hajzli, akože časom som prijala opatrenia, nech sa nemusime stretávať a delegovala som robotu na kolegyňu, ale fakt sú niektorí muži zmrdi

gab1sol
26. jan 2025

@moonlight1210 presne, lebo rozviesť sa nepatrí… Trp, len aby si bola na poriadku. Veď čo by iní povedali…

domkakvet
26. jan 2025

Nechcela by som ani rozvedeneho, nie to este zenateho.

hrabovo
26. jan 2025

Ja osobne takej žene ďakujem, že mi ukázala co je môj ex zač. Po pár rokoch sme sa stretli, ani s nou už nebol, ale ona ho nechcela na život. Teraz je náš ex znova ženatý, má dve deti a jeho zenicka si myslí, zrejme, akého ma úžasného chlapa doma. Ale... Moja kamarátka je jeho kolegyňa a teda ten chlap sa nezmenil, trtosi kade tade. Ja som s deťmi spokojná, jeden je už dospelý, druhý v puberte.. Taticek nám nechýba, neozýva sa.... Nech je, kde je... Ale áno, aj mne prišla taka zvláštna sms, ako spravil obrovskú chybu a rad by to napravil. Neviem, či si myslel, že som sprostá a s otvorenou náručou ho vezmem späť, ale prerátal sa. A to som sa s odstupom času dozvedela, že to bolo v čase, keď jeho súčasná manželka (už bol ženatý, to sa nepochvalil) bola mesiac pred pôrodom. Takže tak. Ja som vlastne tej milenke vtedajšej iba vďačná.

ina2405
26. jan 2025

Z druhej strany: ako môže chlap s dieťaťom podvadzať svoju ženu? Tú, s ktorou si sľubovali vernosť, v zdraví aj v chorobe? No ako?
Autorka viníš ženu, ktorá teba ani nepozná a maximálne vie, že tvoj chlap je s tebou nešťastný. Jej sa čuduješ. A svojho muža chápeš, ako to dokáže?
Nevera je zlá, ubližuje. Ale rieš primárne toho, kto teba podviedol.

lentilka78
26. jan 2025

@moonlight1210 presne toto som chcela napísať, že ani v minulosti sa nič až tak neopravovalo, ale ľudia zatali zuby a žili spolu aby nebola hanba v rodine/dedine atď.. Aj v našej rodine o takých prípadoch viem, na ulici kde žijú moji rodicia poznám minimálne 3 nemanzelske deti.. Niektoré sa doslova podobajú "na suseda" alebo manželovho kamaráta atd...nevera tu vždy bola a aj bude, lenže dnes majú ľudia viac možností to riešiť, dnes už rozvod nie je vnímaný ako hanba, ženy sú samostatnejsie, nemajú toľko detí ako v minulosti... Je jednoduchšie sa rozviesť žene s 1 alebo 2 deťmi, ktorá má dobre platenu stabilnú prácu ako pred 40 rokmi žene pracujúcej niekde na družstve alebo v továrni na smeny s 3-4 detmi

minto3
26. jan 2025

Prečo hneď nadávať na milenku? Toto nepochopím. Ak je tá ženská slobodná, bez záväzkov, nič zlé nerobí. To ten chlap má doma ženskú a nevie si udržať rozkrok na uzde. On je ten zlý, nie tá milenka. Veď ženské držte trochu pri sebe 😀. A aj keby sa mu predstŕčala nejaká uhánačka, tak zase je to na tom chlapovi aby povedal - “nie, som šťastne ženatý”. A to píšem ako chlap, čo by mal asi držať s chlapmi 😀.

michal_dr
26. jan 2025
earlgrey
26. jan 2025

@minto3 👏👏👏

princkrason
26. jan 2025

@earlgrey draha preco nespis pekne do ruzova a vypisujes tu po nociach? haaa? 😨🙂

earlgrey
26. jan 2025

@princkrason lebo sa mi nevenuješ zlato! po nociach 😀

princkrason
26. jan 2025

@earlgrey draha nerob mi tu zase scenky a dnes si co varila na obed? 🙂

luciab28
26. jan 2025

Ja som to neurobila ale mne sa stalo. Je tomu cca mesiac čo odomna a od dcéry odišiel manžel za druhou... A pozor ona je takisto vydatá s deťmi... Ale mam info, že toto je už 4te manželstvo co takto rozbila a jej bude piate... Asi je to nejaká choroba...

earlgrey
26. jan 2025

@princkrason Nič, dnes hladovka 😀

michal_dr
26. jan 2025

@autorka

Môj subjektívny názor...
"...muž hajzel"... ale je úplne bezpredmetné, či muž alebo žena 😉
Dôvod prečo k nevere dôjde plynie z emócií, dopytu po "pocite", po "drobnostiach" alebo "sexe", ktorý chýba a partner ho v rámcu vzťahu nevie/nemôže dať tomu druhému/nenaplnenosť... dopyt/absencia býva veľmi silný... a keď niekto niekoho stretne... to už je ale na každom samom, či sa mu oplatí riskovať a prísť o to, čo roky budoval...

Pastnem sem z FB od chlapíka Rom Tul... v podstate blbosť si niekto povie, ale tie detaily sú veľmi dôležité pre vzťah:

"Poviem ti trochu o tom, ako vo mne začala umierať láska k môjmu partnerovi:
Sú to práve drobnosti, ktoré robia veľký rozdiel. Vysvetlím ti...
Každý večer pred spaním som sa ho pýtala:
– Ako si sa mal dnes, láska?
A on mi vždy odpovedal:
– Dobre, mne sa vždy darí dobre.
Nikdy sa ma nespýtal, ako som sa mala ja, aj keď som sa cítila zle. Keď chcel on rozprávať, vždy som tam bola, ale keď som chcela hovoriť ja, len povedal:
– Som unavený, chcem spať,
a šiel spať.
Nikdy sa ma nepýtal:
– Ako sa máš?
– Ako sa cítiš?
– Ako ti dnes bolo?
Nepýtala som si zlato ani drahé darčeky, niekedy som len čakala objatie alebo jednoduché "Ľúbim ťa", ale on na to zabudol.
Keď som plakala, len sa na mňa nahneval a podráždene povedal:
– A teraz čo ti zase je?
Pritom jediné, čo som od neho chcela, bola pohladenie a útecha, aby som vedela, že nie som sama.
Keď sme niekam išli, kedysi na mňa vždy počkal a nikdy nešiel predo mnou. Teraz sa vždy poponáhľa a hnevá sa, že vraj chodím pomaly. Ani netušil, že to robím preto, lebo som čakala, že sa vráti a chytí ma za ruku.
Zabudol ma dobývať slovami lásky a maličkosťami, ktoré sa nezabúdajú.
Zabudol, že by mu stačil len kúsok papiera a obyčajné "Ľúbim ťa",
a mohla som zostať navždy..."

...býva to i opačne 🙄 a treba so čítať medzi riadkami 😉

Je mi vás @autorka i @luciab28 (štipkou mojej empatie) ľúto, kedže ste zostali samé s deťmi)... ale všetko sa dá, hoc to je ťažšie, keď je všetko na jednom človeku...

Ženy, nehľadajte a nezamýšlajte sa nad otázkou prečo partner, prečo milenka/milenec, prečo odchod, prečo iná/iný...

"Pretože proste nechcel byť s vami..." "NECHCEL..."
To je to isté ako keby sa Vás niekto spýtal, prečo ste s niekym vo vzťahu (boli v tomto vlákne).. ak začneš menovať xy veci, prečo... tak je to povrchné, ak povieš neviem, proste to cítim, tak je to zo srdca.. 😉

@autorka prečo a ako to dokáže žena žene... neupriamuj sa na ňu..., tak ako napísal @minto3, tvoj partner bol ten, kto bol vo vzťahu s tebou. A ten vzťah bol Váš, tvoj a jeho, čiže to bolo o Vás dvoch a obaja ste si za ten vzťah zodpovedný. Spokojný, šťastný partner nemá dôvod vymýšľať, ale to už je o vzájomnej komunikácii vo vzťahu, rozhovore čo, kto cíti, čo mu chýba...

Ako to dokáže žena žene, muž mužovi...Veď ty sama veľmi dobre vieš, že chémia, zamilovanosť, túžba po tom, čo duši chýba robí s ľuďmi "šialenosti..." 😉, ružové okuliare, nepúočuješ, nehladíš čo ti vraví okolie, ideš si za svojím šťastím, po tom, čo ta emočne napĺňa... 😉

Jimmy Sax - Time

https://www.youtube.com/watch?v=LH_de3zZmkY