icon

Prečo ženy posielajú nahé fotky iným mužom?

6. nov 2025

Neviem porozumiet co tym zeny sleduju. Je to zabava? velmi zriedka si pisem s jednou peknou mamickou. Vacsinou o blbostiach ale za rok a pol mi 2x poslala svoju nahu fotku. Samozrejme mi to zacalo motat hlavu ale potom sa zase stiahla na viac ako mesiac. Opat sa ozvala zase pisanie bez flirtu a potom zase asi po pol roku znova. Opat to iste. Motala mi hlavu navrhol som stretnutie a zase sa odmlcala na 2 mesiace. Online svieti kazdy vecer len neodpise asi su tam lepsi muzi. Da sa tomu porozumiet preco toto robi?

Strana
z2
samo789
7. nov 2025
@anonym_69cd6c

@janinah kde píše ze je vydata? Ja to nevidím 🤭

@anonym_69cd6c robi to kazda jedna, Co myslis preco ma tato diskusia tak malo komentarov, Lebo sa v nej nasla skoro kazda. A ta co napise ze to nerobi tak to robi najcastejsie. Vydata nevydata. Vkusne ci nevkusne vyzerajuca.

autor
7. nov 2025
@samo789

Hladaj kde je chyba v tebe, ze iba tak malo ti ich posielaju. To mne posielaju neustale a hlavne tie vydate.. Viac ci menej vkusne fotky ☹

@samo789 ty hlavne taras aby si zaujal.

krasneleto
7. nov 2025
@samo789

@anonym_69cd6c robi to kazda jedna, Co myslis preco ma tato diskusia tak malo komentarov, Lebo sa v nej nasla skoro kazda. A ta co napise ze to nerobi tak to robi najcastejsie. Vydata nevydata. Vkusne ci nevkusne vyzerajuca.

@samo789 no nerobi to kazda jedna... bez ohladu na to , ze som vyssie pisala, ze som takyto typ fotiek poslala, ale mlada a bezdetna a adresne jednemu muzovi...

januska12323
7. nov 2025
@samo789

@samo789 a zobudil si sa ruka v šerbli

autor
7. nov 2025

Ono kto ma rozum vie ze za urcitych okolnosti ked zena nadobudne v muzovi akotaku doveru a citi sa bezpecne tak to moze poslat. Urcite nie kazda a ani kazda druha ale su take co v tom v danom momente nevidia problem.

anonym_428c86
7. nov 2025
@anonym_c712d5

@anonym_566949 muži sú hlúpi vždy sa riadia vizuálne vidíte čo narobila fotka.Ste naivné, ak si myslíte niečo iné.Moj šéf je vzdelaný VŠ v zahraničí špička vo svojom obore, ale čo sa týka žien môžu si s ním robiť čo chcú.A doma má peknú ženu aj vzdelanu.
@anonym_9e8f8a

@anonym_c712d5 presne tak, vacsina muzov sa da velmi lahko zlakat a aj skaredymi zenskymi, za ziadneho by som ruku do ohna nedala

pljanka
7. nov 2025

@anonym_autor evidentne naha fotka staci 😂 tebe sa mota iny organ ako hlava. Zablokuj ju a mas pokoj. Samozrejme ak to chces

aurora33
7. nov 2025

@anonym_autor pretože je lacná

anonym_c712d5
7. nov 2025
@anonym_6b6748

@anonym_c712d5 ty so šéfom bývaš, že to tak dobre vieš? Inak zaujímavé premostenie. Vydatá mamička posiela chlapovi od veci nahé foto a že muži sú hlúpi.

@anonym_6b6748 pracujem s ním 15 r takže viem veľa

anonym_b3affd
7. nov 2025

@anonym_autor Jednoduché odpoveď - lebo je drbnuta

anonym_b3affd
7. nov 2025
@anonym_9adde9

Chlapom stačí tak málo. Staci poslať nahú fotku a už je chyteny 😁

@anonym_9adde9 Sú to jednoduché zvieratká

janinah
7. nov 2025
@anonym_69cd6c

@janinah kde píše ze je vydata? Ja to nevidím 🤭

@anonym_69cd6c včera to bolo v nadpise

anonym_9e8f8a
7. nov 2025

Najhorsie su vydate, zadane o ktore nema ich muz zaujem, su zakomplexovane, tak si myslia, ze ked si budu vypisovat s chlapom a nedajboh posielat lacne fotky ziskaju vyssiu hodnotu, len im nedopne, ze tym svoju hodnotu pochovajú uplne.Miesto rozchodu z nefunkcneho robia zo seba posledne zufalky prahnuce po pozornosti, ktorej sa im nedostáva od svojho muza

anonym_9e8f8a
7. nov 2025
@samo789

@samo789 Ty sa v akej spoločnosti pohybuješ keď si dovolíš tvrdiť, že to robi každá?Vrana k vrane sadá…

anonym_69cd6c
7. nov 2025
@anonym_autor

Ono kto ma rozum vie ze za urcitych okolnosti ked zena nadobudne v muzovi akotaku doveru a citi sa bezpecne tak to moze poslat. Urcite nie kazda a ani kazda druha ale su take co v tom v danom momente nevidia problem.

@anonym_autor ty vieš určite ze je vydata?

rozculena
7. nov 2025
@anonym_autor

@janinah nepoznas zenatych muzov? Nedate sa do reci? Socialne siete su take lajknes fotku napise dakujem alebo das komentar ona odpovie a uz je debata. Tak si pisete vareni a inych blbostiach a potom ta prekvapi fotka. Pisem lebo je pekna. Len to mota hlavu a nic

@anonym_autor tvoja chyba,že sa nechávaš motať,nemáš vypisovať vydatej.

Strana
z2