icon

Prečo ženy zakazujú mužom kluby a neveru?

13. jan 2025

Ahojte. Zaujíma ma že poznám veľa ľudí kde žena mužovi zakazuje napríklad striptíz kluby, pivo, neveru
. A vlastne chcela by som pochopiť zmýšľanie takých žien pretože kebyže ja musím niečo také zakazovať tak s takým človekom ani niečom.:D len vidím ako ľudia hovoria napríklad že : on nepočúva svoju manželku, alebo manželka mu zakazuje pivo , hovoria to so smiechom 😀 a ta manželka pritom trpí. Ja mám nejak paniku zo vzťahov práve kvôli tomu že odpadnem rovnako. Že si urobím deti a on ma začne podvádzať a skončím ako nahnevaná furia..mám strach že ostanem navždy sama lebo mám averziu už.

Strana
z2
lonely66
Odpoveď bola odstránená
michal_dr
13. jan 2025

@autorka

"...pretože kebyže ja musím niečo také zakazovať ..."

Zamyslaš sa nad hluposťami a pritom nemáš dôvod 😉
Už len keď počujem vo vztahu muža a ženy slovo "zakazovať" naskakuje mi husia koža a asertívne sa pýtam, akým právom???

Opäť si tu niekto myslí, že vztah je o vlastníctve, nadradenosti jedného nad druhým, že sobášny list je právny titul, ktory oprávnuje sa správať povrchne, nadradene voči druhemu?

Autorka brzdi, brzdi... Vzťah je o inom, len mnohí muži i ženy na to zabúdajú a potom jedneho dna drb a ste v prdeli 😉. Takze opatrne.

A ano, tak ako napisala @doriis v druhom prispevku 👌😉 "inteligentný muž nerobí a odvážna žena s veľkou sebadôverou sa neznižuje" 😉

Strana
z2