Prečo ženy zakazujú mužom kluby a neveru?
Ahojte. Zaujíma ma že poznám veľa ľudí kde žena mužovi zakazuje napríklad striptíz kluby, pivo, neveru
. A vlastne chcela by som pochopiť zmýšľanie takých žien pretože kebyže ja musím niečo také zakazovať tak s takým človekom ani niečom.:D len vidím ako ľudia hovoria napríklad že : on nepočúva svoju manželku, alebo manželka mu zakazuje pivo , hovoria to so smiechom 😀 a ta manželka pritom trpí. Ja mám nejak paniku zo vzťahov práve kvôli tomu že odpadnem rovnako. Že si urobím deti a on ma začne podvádzať a skončím ako nahnevaná furia..mám strach že ostanem navždy sama lebo mám averziu už.
A potom sú ženy,ktoré zakazovať nemusia,lebo;
1.Si našli muža,ktorý tieto veci nerobí
2.Su moc samostatne,odvážne a majú veľkú sebadôveru nato,aby sa znížili k takémuto správaniu.🤷🏻♀️
Prečo riešis iných? Cudzích ľudí?
.. že zakazuje neveru? a podľa teba je normálne podvádzať? niečo také sa nezakazuje. Byť verný vo vzťahu považujem za samozrejmosť.
ak si si vybrala muza ktory ta plne respektuje a ma k tebe aj uctu tak nebude pri pive s kamosmi (on s kofolou) snad rozpravat ze mu to zakazujes
ak je muz inteligentny a vie, ze nieco jeho zene vadi, rad na sebe pracuje (nie poddava sa zene), bude robit to, co on uzna za spravne
Zacala by som tym, ze zdravy vztah nema byt o zakazoch alebo prikazoch. Ked viem, ze druha polovicka rada sa stretava resp ma kamaratov aj opacneho pohlavia alebo obcas si vypije, ide do striptiz klubu, ide na chatu s partiou, nepomaha s domacimi pracami atd atd atd. Tak mam 2 moznosti prva, porozpravame sa najdeme kompromis. Druha pojdeme od seba a obidvaja ziskame sancu, si najst partnera, ktory nas nebude obmedzovat, ktory to bude chapat, nebude mu to vadit.
až mi arašid zabehol 😂😂 ako sa dá zakázať nevera???
na to je len jedina rada. nenajst si debila a ak sa z neho debil predsa len vykluje byt natolko sebestacna a schopna ze budes moct odist z takeho vztahu.
To je jednoduche - musis si najst suladneho partnera (zlozitejsie uz je, ze taki velmi neexistuju, aby to bolo 100 %-ne) 🥴.
Prečo chystáš paniku?
Veď spoznávaj a vyberajú rozumne. Do svadby ťa nikto nedonúti násilím predsa,čiže .....v čom je problém?
Jedine v zlom výbere 🤷
Muž práve išiel na pivo. To som mu dovolila, ale neveru zakázala. Hneď som kludnejsia. 😁😁
Nerozumiem aky je tu problem
Neveru hadam normalnemu cloveku netreba zakazovat. Ci ja som z nejakej inej dimenzie?
Zakazat neveru? To pocujem prvykrat. Ja som zabudla mojmu zakazat, tak by som sa asi mala zacat bat. 🙈
Ak mas normalneho chlapa po svojom boku, tak nic zakazovat a prikazovat nemusis. Tak isto opacne
Praveze... pustili ste sa do autorky, ale ja si myslim, ze jej obavy su opodstatnene a ako mlademu cloveku jej treba poradit.
Autorka, situacie, ktore si popisala, nastavaju najviac, ked je zena na partnerovi zavisla.
Vyberom partnera nemozes ovplyvnit to, ci mu budes musiet nieco zakazovat. Aj z tych najlepsich chlapov, manzelov sa casto stavaju problemove typy.
Myslis si, ze si beries spolahliveho a vykluje sa z neho mamickar alebo workoholik.
Myslis si, ze mas aktivneho sportovca, zlomi si nohu a zvysok zivota stravi pri pocitacovych hrach.
Mohla by som uviest este mnoho prikladov, ale v skratke: ludia sa menia a situacie sa menia.
Naozaj ti ostava iba moznost ostat nezavislou. Ale ked sa ti narodia deti, chces ci nechces, uviazes si chlapa na krk navzdy.
Lebo aj ked od neho odides, este stale mu budes musiet nieco zakazovat... aby nechlastal, ked su deti unho, aby neukazoval deti kazdej milenke, aby im nedaval mobil atd.
Cim viac nezavislejsia ostanes, tym menej ti budu partnerove neduhy vadit.
Cize zakladne pravidlo...nie, ze on si plati hypoteku a ty platis jedlo a energie...😁
@koniarova my sme isli na pivo spolu 😂
@konikmodry111 dobre si to vymyslela. Máš ho pod dozorom a nemusíš zakazovať. 😂
Môj práve išiel peši zaniesť nejaké papiere co som vypisovala,, nevera ma nenapadla ale asi už nestíham zakázať 🤣
@oliolijanka keby vsetci muzi aj zeny neverili sebe navzajom, vymrieme.
Normalne nie je nutne nieco zakazovat, nie je to bezne a vela zien ani nemusi nieco "zakazovat". Ano su zeny, ktorym vadi, aj spoloncensky zijuci chlap, ak nebodaj si da pivo alebo cokolvek = a to uz je len na nich doma ako si to vybavia. A trpiet? no treba si najst partnera so zalubami, ake mas. Ak neholdujes spolocnosti, zabavam, neschvalujes pivka, terasy v lete, posedenia s kamaratmi, neznesies napr. alkohol = nenajdes si takeho muza. AK potrebujes s nim travit 100% casu, najdes si takeho, ktory s tebou bude 100% casu kym si nepojdete na nervy :D
Este to atk aby som policajta robila doma, u nas sa nezakazuje nic, povie ze ide s kamoskmi prec, ze prespi mimo, ja nemusim chytat doma hysaky ani nic podobne :D My vieme co a ako.. a su stale ludia co to nechapu a vymyslaju si problemy aj tam kde nie su :DD moja mama letela ku nam chlapa kontorlovat, ze ci ma doma inu, kym som bola v nemocnici tyzden = len pre priklad. Su proste zeny, ktorym prepina :D neveria, nespolahnu sa na nic, maju nejaku svoju predstavu a potom maju potrebu "zakazovat". Vo vztahu ma byt dovera, ucta, a kopa inych veci, k tomu mas mat partnera, ktory ma nejake to svedomie... Ja sa absolutne nevery neobavam. A co sa tyka ostatneho? Ja nie som otrokar, domacnost nie je vazenie, nevidim dovod, ak niekto niekam chce ist, mu to zakazovat, kontrolovat, cirkus robit = viem si spravit svoj program, oddychnem si, odreagujem sa, tiez mi padne dobre cas samej :D
A k tomu striptizu: ja nepoznam chlapov, ktori by sa tam hrnuli.. takze to zalezi aj od spolocnosti v akej sa clovek pohybuje. A to nemali by sme problem, mali sme tu bar pobliz dlhe roky aj zo srandy sme tam chlapov posielali :D a nist... nechcelo sa im.. radsje dali pivo a futbal
@natalka13 Mas pravdu, vymrieme. Ale zomrieme bez toho, aby sme niekomu nieco museli zakazovat.
Aby sme nevymreli, preto sme tak neprogramovane, ze verime a muzi, ze zapieraju.
Zakazovať neveru🤣🤣🤣 Milujem....
Odteraz to budem mužovi zakazovať aj ja, vždy keď niekam pôjde.
Akurát isiel s kamošmi hrať futbal... Nezakazala som mu to, hádam ma nepodvedie :(
@koniarova sikovna som no 😂 ale nie, raz za cas si zajdeme spolu na jedno pivo a v klude pokecame, potom ideme haza ☺️
Nikdy som muzovi nic nezakazala a ani to neni treba. Myslim, ze je to vzajomne. Toto robia fakt chrapuni. Pre mna by nevera a alkoholizmus bola konecna.
Jeden reálny príklad:chlap povie,že ho žena nepustí na pivo a chlapi mu dajú pokoj,pretože keby im povedal,že sa mu nechce ísť na pivo,tak otravujú,kým nepojdeAoebo iný príklad,ide s nimi,zaplatí im a odíde 😂.Oba som zažila na vlastné oči aj uši😂

...ty si z toho zjavne "odpadla" už teraz.