Prehnane starostlivá mama (babka)
Ahojte, asi sa potrebujem niekomu zdôveriť lebo má z toho “klepne” mám pól ročne babo (čakám ďalšie dieta Ano do pár mesiacov pribudne) všetko by bolo fajn len mam rizikové tehotenstvo, aby toho nebolo málo bývame s manželom u mojich rodičov. Moja mama sa začína do všetkého starať čo sa týka výchovy môjho syna, čo mu mam obliekať dávať jesť..a tak ďalej…(mam 26 rokov) cítim sa ako 2 ročne dieťa… vsade komandovanie, manžel pracuje v Nôrsku a chodí každé dva týždne domov. Takze žijem s rodičmi a ďalšími súrodencami mojimi ktorí majú tiež rodinu…brat ma dcérku a sestra taktiež u nás v domácnosti…do nikoho sa tak nestará moja mama ako do nás…snažím sa prísť na to prečo…som najstaršia z rodiny…mam najviac skúsenosti..viem si upratať starám sa o domácnosť keď je nás doma veľa…proste robim všetko aby bolo dobre..a naposledy sa moja milá mamka rozhodla že sa nerozpráva so mnou týždeň pre to lebo sme šli na oslavu do svokra keďže mal narodeniny … a neostali sme doma keď aj u nás bola oslava..podotýkam do svokra sme šli rano o 9 a vrátili sa o 12 domov …oslavovalo sa u nás bratovi dcérka mala dva roky..o 16;00 všetci súrodenci boli niekde prec prišli neskôr ako sme boli dohodnutí…my sme boli domá skôr o 4 hodiny aby sa nahodou niekto nenahneval a mohli sme pomôcť s prípravami…a nakoniec sme najhorší my lebo sme boli prec ale nikto iný..mama sa so mnou nerozpráva týždeň hľadáme podnájom ale pod 500€ nic nie je, ja som s nervami v koncoch som na rizikovom… a moja mamka mi pridáva chcem pocut vás pohlad spravila som niečo zle? Nedokazem pochopit nejak čo sa deje prečo sa do mna stará a mojej rodiny a do nikoho iného nie, keď sa jej to spýtam odvrkne mi čo trepem..a zastáva si ostatných…poraďte rozumne riešenie lebo pre mna je jedine že odtiaľ asi odídeme aj keď budem platiť 500€ mesačne v našom okolo sú ceny bytov podnájmom velmi drahé … Ďakujem
@nikolca Myslíš tým vlastný byt či podnájom...

@anelia112 nerozprava sa ona nebudem ani ja..uvidíme kto dlhšie vydrží...a co povie,čo si ma moje dieťa obliecť,jedným uchom dnu druhým von...nenechaj sa vytočiť,druhých nemôže dirigovať,takže ostávaš ty...