Prehral som priateľkine úspory pri hazardnej hre: Čo robiť?
Mali sme s priatelkou si kupit auto, ona mi dala polku, aby som to vybavil, lebo ide teraz na 3 týždne na sluzobnu cestu do zahraničia. Večer mi však kamoš volal, či nejdeme von si trochu zaťukať a popiť a ráno som sa dnes zobudil a prehral som celych 8000, tu su ženy na fóre, ako jej to vysvetliť, pripadne stači večera a kvalitný sex alebo neviem čo robiť nemam ako zohnať tie peniaze už
Dufam, ze tvoja frajerka bude vediet co ma spravit. Dufam, ze ma dost rozumu a neostane s takym clovekom bez rozumu ako si ty
ano verim ze si zazracny ak myslis ze kvalitny sex s tebou stoji 8000€, ak si taky dobry tak za 3 tyzdne jej tie uspory mozes vratit 20 nasobne a nemusis vysvetlovat
No neviem či si ich prehral... neokradol ťa skor niekto v čase ked si bol opitý ?
No neviem či si ich prehral... neokradol ťa skor niekto v čase ked si bol opitý ?
@marcel123456789 nie pozeral som vypis a mal som vklady po 100 eurach stále
🍿🍿🍿
Tak neviem no, skús si nájsť brigádu a pracuj fulltime, popredaj čo možeš a aspon z časti jej to splať teraz o 3 týždne, s tým že aj zvyšok jej budeš splácať... kludne pracuj fulltime od 16 hodín denne, a jedz len chleba s bravčovou masťou, ale skrátka splať jej to čo si jej zobral... lebo za toto by ta mohla aj udať že si jej ukradol peniaze... hoci ti ich dala, ale nie na to aby si ich rozflákal...
@marcel123456789 nie pozeral som vypis a mal som vklady po 100 eurach stále
@anonym_autor ty si kvalitný gigolo, keď si ceníš jednu súlož so ženou na 8000e.
Ty asi nikde nepracujes však? Skús sa zamestnať a všetko do posledného centa to vrátiť. Je vidno ako dnes si ľudia nevážia peniaze. Keby si ťažko robil na chlieb, tak toto by sa ti nestalo. Rátaj s tým, že sa s tebou sa frajerka rozide. A môže na teba podať trestné oznámenie.
Chod na Sibir, do gulagu a zarob tie prachy,ktore si stopil za za jeden vecer, ked ich budes mat, potom sa jej ozvi, trtk0 nezodpovedne, priebkaneee👹
@anonym_autor
Ako spravny k*k*t sprav jej decko
Verim tomu, ze ta bez pardonu kopne do riti a este na yeba poda aj TS.., ale predokladam, ze toto nebola tvoja hracia premiera, tak asi vie, akeho chumaja si zavesila na krk, akurat to mozno neprislo do takehoto extremu, aspon jej to otvori oci
Ako tomuto očividnému trollovi môžte toto veriť😄😄
@petracandle to je presne ten typ... Zatukat, popit, pogemblit...
Dúfam, ze uz nie si jej priateľ. Takého degeša nechce nikto😵💫 utekaj do banky, vezmi pôžičku, vráť jej tie prachy a sťahuj sa do kanála, pretože tam patríš…raky deges nikdy nebude nič mať. Chúďa ženská, natrafí na takého odkundesa, čo ju ošklbe o lóva a ľutuje sa na fóre😵💫
@anonym_autor TROLL
Ako tomuto očividnému trollovi môžte toto veriť😄😄
@petracandle Normálny človek si povie, že nie je možné, aby taký blbec existoval. Aj je možné, že je to troll a robí si z nás srandu.
Ale v skutočnosti môže byť naozaj taký niekto. Mal som brata, ktorý zobral z práce z príručnej pokladne peniaze, že si ide zahrať, že vyhraje, peniaze vráti a výhru si nechá. No logicky nič nevyhral a všetko prehral. Potom mu rodičia požičiavali peniaze, aby ho z práce za to nevyhodili. Človek by tomu tiež neveril, ale skutočne to tak bolo.
Takže nie je vylúčenie, že je reálny.
Dúfam, ze uz nie si jej priateľ. Takého degeša nechce nikto😵💫 utekaj do banky, vezmi pôžičku, vráť jej tie prachy a sťahuj sa do kanála, pretože tam patríš…raky deges nikdy nebude nič mať. Chúďa ženská, natrafí na takého odkundesa, čo ju ošklbe o lóva a ľutuje sa na fóre😵💫
@anonym_690e17 ty myslis, ze banka da gemblerovi uver?
Toto ma pobavilo 😂 A teraz uz viem, ze pan kazatel o biblickych zahadach je tu tentokrat ako marcel123456789.
Co vysvetluje, preco si myslel, ze tentoraz ho na mk uz nespoznaju. 🙂
@anonym_autor
Večera a kvalitný sex?! Šaraticu a kastrácia, to by skôr vystihli v takom prípade moju chuť v tvojom prípade. Povedz jej, som kkt, tozidene sa a odchádzam do zahraničia zarobiť aby som ti vrátil. Možno by vedel pomôcť aj nejaký jej dobrý kamoš takou otcovskou po papuli.
Pokiaľ ti to odpustí a je dobrovoľné s demrntom ako ty, tak určite stačí to, čo si napísal. Odomna by si dostal takú po papuli, že by ti stena druhu dala a zvyšok radšej ani písať nebudem. Tvojich rodičov by som potrebovala, všetkým to povedala aby vedeli aký si korunovaný.... A všetkým budúcim partnerkám by som hneď na začiatku povedala, čo si za kretena.
Večera a kvalitný sex za osmičku 🤣🤣🤣🤣🤣 ani keby si mal vtáka rýdzo zlatého 🤣🤣🤣🤣🤣
Zase sa hádáte s trollom a vymyslenou témou?😁
Ak je normálna tak ti nepomôže nič, vlastne pomôže vrátiť jej peniaze, aby si nebol sa najväčšieho lúzra akého kedy poznala, zabudni, že s tebou zostane, ale dobre, že si to spravil teraz, lepšie ako keby ste mali rodinu, a zistila by, že si pototo celý život s tebou
@anonym_autor povedať pravdu a nechať partnerku nech sa rozhodne ako ďalej. Ja by som sa s večerou neuspokojila a na sex by si mohol rovno zabudnúť
@anonym_autor povedať pravdu a nechať partnerku nech sa rozhodne ako ďalej. Ja by som sa s večerou neuspokojila a na sex by si mohol rovno zabudnúť
@sense že sex, by som sa dogrcala mať sex s chlapom čo kompletne prehral moje peniaze, skončil by skôr ako by stihol niečo povedať, takých chudákov gemblerov z liečebne naseriem za kýbel
Ešte liter treba hodiť udrieť mu aspoň 10€ stávku. tá šnúra neúspechu sa musí zlomiť

Jasne, za nejake zvysne peniaze z minulej vyplaty ju pozvi na veceru niekam do bistra. Urcite to pochopi. 😃