icon

Prehral som priateľkine úspory pri hazardnej hre: Čo robiť?

7. sep 2026

Mali sme s priatelkou si kupit auto, ona mi dala polku, aby som to vybavil, lebo ide teraz na 3 týždne na sluzobnu cestu do zahraničia. Večer mi však kamoš volal, či nejdeme von si trochu zaťukať a popiť a ráno som sa dnes zobudil a prehral som celych 8000, tu su ženy na fóre, ako jej to vysvetliť, pripadne stači večera a kvalitný sex alebo neviem čo robiť nemam ako zohnať tie peniaze už

Strana
z2
2691
7. sep 2026

@anonym_autor jebo

anonym_822066
7. sep 2026

@anonym_autor večera a sex za 8000€ ty máš nejaké vysoké sebavedomie nie?

anonym_68d53f
7. sep 2026

@anonym_autor dala ti polku na auto, takže tú druhú polku - tú svoju - jej teraz vráť. A vypadni.
Že máš ešte vôbec odvahu myslieť na sex s ňou. To chceš ako za odmenu?

anonym_bb5393
7. sep 2026

Toto nemoze byt pravdaTu naozaj tie bizardne temy musia byt preto,aby stranka mala kliky,plus reklamy a pod.Aby sa uzivila.Alebo sa niekto jednoducho smeje spoza klavesnice,ako to tu niekto berie vazne a rozhorcuje sa a dava seriozne rady.Viem,ze taketo veci sa stavaju,takym tym jednoduchsim ludom (staci pozriet osady,alebo zamenu manzeliek),ale aby dokazali este vytvorit temu🤔,pytat sa,ci sex a vecera staci🤷‍♀️.Ved presne taketo typy ludi to netrapi a uz vobec nebudu dumat nad tym,ze rozje#peniaze a sex to napravi.8 litrov nestoji ani luxusna spolocnicka.Nie to este nejaky chudak z prostredia automatov,chlastu a pod.

anonym_7b8bd0
8. sep 2026

Vecera a sex nestaci. Kup jej aj nejaku bombonieru, nech to mas na istotku 😄

anonym_2bc476
Včera o 07:28

No čo už, stane sa. Normálne ju riadne pretiahni, my ženy už len keď vidíme vtáka tak sme mimo a keď nás ešte poriadne prefikne tak nevieme od rozkoše, ani ako sa voláme, vtedy odpustíme všetko, uvidíš, bude s tým v tej chvíli úplne v pohode a potom tiež, lebo jej to bude trápne sa k tomu vracať a vlastne ani nebude k čomu. Večeru nerieš, zbytočná investícia.

Strana
z2