icon

Prelietavosť v rodinnej histórii. Má vzťah šancu na úspech?

Včera o 05:18

Ahojte. V poslednej dobe som začala tráviť čas s mužom, s ktorým si rozumieme, mne sa on páči a vidím, že aj ja jemu. Čo som však zistila je, že pochádza z dosť zvláštnych pomerov. Jeho otec je už niekoľkýkrát ženatý, mama dvakrát rozvedená a babka je rozvedená a znovu vydatá tiež. Trochu ma to vyľakalo, ale povedala som si, že nemôže predsa zato, z akej je rodiny. Keď som však toto povedala mojej mame, tá na mňa v panike vytreštila oči, či som normálna, že takéto niečo chcem vôbec skúšať, že vzťah s takýmto chlapom vôbec nie je perspektívy. Preto sa chcem spýtať, či máte skúsenosti s chlapmi z troška neštandardného rodinného zázemia. Som naozaj taká hlúpa, keď premýšľam o tom, že niekomu takému vôbec dám šancu?

Strana
z2
autor
Včera o 11:19
@lindous

@anonym_autor ale v akom takom prostredí? Mať 2 manželov za ja neviem napríklad 40 rokov života, neznamená, že človek strieda partnerov jak ponožky, podvádza, behá za ženami/mužmi, ktorí si u nich podávali kľučky… preto som aj pisala, či vôbec vieš čo všetko boli za tými rozvodmi a ako prebiehali… niekoho rodičia môžu zostať spolu v manželstve a napriek tomu je tam nevera a sukničkárstvo, hádky

@lindous ako nechcela som sa vypytovať, ale už sa viackrát vyjadril, že jeho otec je také veľké prelietavé decko plus má problémy s alkoholom

lindous
Včera o 11:26
@anonym_autor

@lindous ako nechcela som sa vypytovať, ale už sa viackrát vyjadril, že jeho otec je také veľké prelietavé decko plus má problémy s alkoholom

@anonym_autor tak z tohto to znie, že sa na to pozerá vcelku kriticky a nestotožňuje sa s otcovým správaním… celkovo, minimálne polovica, možno aj väčšina ľudí, ktorých poznám nie je z kompletných a nerozvedenych rodín a nevidím žiadny trend, ktorý by sa odrážal v ich vzťahoch

nicegirl369
Včera o 15:20
@anonym_90a62d

Ved vyskusaj a uvidis, hadam si ho nejdes hned brat. Moj otec aj jeho otec boli alkoholici. Som aj ja? Nie, nedam do ust ani kvapku nicoho.

@anonym_90a62d to s alkoholizmom vôbec nie je dobrý príklad, pretože je dokázané, že za sklon k alkoholizmu môže dedičný gén.

anonym_90a62d
Včera o 15:54
@nicegirl369

@anonym_90a62d to s alkoholizmom vôbec nie je dobrý príklad, pretože je dokázané, že za sklon k alkoholizmu môže dedičný gén.

@nicegirl369 cize este budem alkoholik?

anonym_6eec29
Včera o 20:37

@anonym_autor necitam diskusiu ale skusila by som sa ho spytat co si mysli o rozvodoch,aky ma na to nazor. Ked ti povie ze hmm bezna vec ked si 2 nerozumeju tak utekaj. Za mna ked si uz niekoho vyberiem tak je pre mna prioritou ten vztah a nemienim po prvom probleme zdupkat.

anonym_d6b350
Dnes o 16:51
@anonym_autor

@anonym_ac5fd4 tak mne rozpráva, že je rodinný typ, ale neviem, ako veľmi vážne to mám brať, lebo bývalý si takto nenápadne pozisťoval, aké mám názory a požiadavky a potom sa tváril, že má rovnaké hodnoty ako ja. Bola by som nerada, ak by sa to opakovalo.

@anonym_autor áno, oni všetci rozprávajú, že sú rodinné typy 😅

Strana
z2