Premýšľam o komplimente od staršieho pána v kaviarni
Vždy chodíme do jednej kaviarne spolu s mužom. Buď si sadneme alebo si zoberieme kávu do ruky a prejdeme sa. Vždy tam stretávame veľmi milého staršieho pána, je naozaj super. Dnes som tam bola sama, iba ja, káva a notebook. On bol prekvapený, prišiel ku mne, poprial mi všetko dobré do nového roka, zažartoval, ja som sa zasmiala. Keď som odchádzala, prišiel ku mne a povedal mi, že ma prvý krát v živote videl sa usmiať a že mi to veľmi pristane...
.. a ja rozmýšľam... zvykla som sa veľa smiať... poďakovala som sa mu a s úsmevom som odišla... a premýšľam...
Zaujímavé, že aj prevdepodobne slušného, empatického staršieho džentlmena tu mnohé majú tendenciu kategorizovať negatívne.
Tie komentáre zosmiešnujuce tvoje pocity, to sú od presne takých žien, ktoré svoje pocity zametajú pod koberec, chcú sa všetkým len zavďačiť, žiť podľa princípov a hlavne nemyslieť na seba, potlacit emócie, zabiť sebalásku, lebo sa to patrí a lebo čo povedia druhí…
Zaujímavé, že aj prevdepodobne slušného, empatického staršieho džentlmena tu mnohé majú tendenciu kategorizovať negatívne.
@anonym_e540c3 veď to, on je sympatický pán, chodí do kaviarne buď s manželkou, s kamarátmi alebo sám. Viem, že podniká a prenajíma nejaké nehnuteľnosti, taký veľmi solídny pán okolo 65r. Je veľmi príjemný - vždy popraje pekný deň, pozdraví sa, popraje všetko dobré do nového roka. Pritom poznamenal iba niečo, čo si na mne všimol za tie roky. A zamyslela som sa, že si asi všimol dobre.
@anonym_f0663f čože? kto jej káže žiť podľa nejakých princípov a nemyslieť na seba? asi čítam inú diskusiu ako ty…
@anonym_f0663f čože? kto jej káže žiť podľa nejakých princípov a nemyslieť na seba? asi čítam inú diskusiu ako ty…
@biba_18 normálne vy dve ste sa našli. Bibiána zober Svetlanu a choďte spolu niekde vonku, nemáte to ďaleko z Košíc do Bystrice, či? Biba keď teraz vyrazíš, tak aj s tou zlomenou nohou to dáš. Čo ty na to?
@anonym_autor prosím?
@anonym_autor prosím?
@biba_18 Tak tu tá frustrovaná Svetlana, Jolana z Bystrice ti lajkuje status. Čiže šup do auta a utekáme do BB. A nechajme túto tému niekomu, kto ju chápe. Je ľudský, vnímavý a nemá potrebu hejtovať všetko ako vy dve.
@anonym_autor nemienim sa s tebou hádať, ale ja som niečo hejtovala? skutočne? ja také emócie ani nemám, ale škoda že píšeš ako anonym. možno by som na tom popracovala 😏
@anonym_autor nie som ani jolana ani z bystrice. Never vsetkemu na internete
@really8 Jolka nehnevaj sa. Za meno sa nemusíš hanbiť. Hlavne kľud. Preto nemusíš byť taká ako Karen.
@anonym_autor no ako povies. Ja sa nehnevam. Usmievam sa. Blazni ma vzdy rozosmeju
@really8 az ked som tu spoznala teba, tak mi dosiel vyznam slova Karen.
@anonym_autor Starý pán má asi oslabené pozorovacie schopnosti, alebo je fakt moc slušný, lebo neverim, že si nevšimol, aká si zatrpknutá a cynická
@anonym_autor Starý pán má asi oslabené pozorovacie schopnosti, alebo je fakt moc slušný, lebo neverim, že si nevšimol, aká si zatrpknutá a cynická
@anonym_566121 a ešte píšeš @really aj pod anonymom. A ako inak, Bibána, ktorá nie je vôbec zákerná ti to lajkuje. Ale no baby. Really?
@anonym_566121 a ešte píšeš @really aj pod anonymom. A ako inak, Bibána, ktorá nie je vôbec zákerná ti to lajkuje. Ale no baby. Really?
@anonym_autor detektív z teba nebude, žeby paranoja?
Si úplne mimo, píšem ako anonym, lebo vidím, že máš potrebu lustrovať ľudí, keď sa ti ich názor nepáči.
@anonym_autor detektív z teba nebude, žeby paranoja?
Si úplne mimo, píšem ako anonym, lebo vidím, že máš potrebu lustrovať ľudí, keď sa ti ich názor nepáči.
@anonym_566121 ale to, viem kto si, veď je to jasné, že si really. Ale nevadí, ak ťa to baví a cítiš sa fajn. Kľudne, poslúž si. V tomto momente opúšťam skupinu a idem navariť deťom večeru. A vy sa tu bavte.
@anonym_566121 ale to, viem kto si, veď je to jasné, že si really. Ale nevadí, ak ťa to baví a cítiš sa fajn. Kľudne, poslúž si. V tomto momente opúšťam skupinu a idem navariť deťom večeru. A vy sa tu bavte.
@anonym_autor autorka fakt nemam potrebu tu pisat aj ako anonym. Trosku ti uz prepina.
@anonym_autor 🤦♀️
@anonym_autor nebudem sa s tebou doťahovať tak ma nemenuj. myslím si to čo ten anonym ktorému som lajkla. to je tak všetko čo k tomu dodať 😏
btw, nie som bibiana 😂
@doriiis hej, asi to pomenoval iba. Myslím, že ako jeden z mála mužov je dosť všímavý.
@anonym_autor Ahoj, od toho pana to bolo pekne🙂 Pomenoval len nieco, co si ty na sebe dlho nevnimala alebo "zanedbavala", a to,ze pri muzovi zrejme nemas usmev na perach. Niekedy si uplne cudzi clovek vsimne viac (osobne) ako my sami. A myslim, ze to ze nadtym premyslas nie je na skodu, upraces si myslienky a mozes muzovi dat nejako podnet k zlepseniu vztahu, aby ste sa spolu usmievali/smiali viac, ako byt stale zamracení🙂
@really8 ty v mojom denníku máš svoje miesto na prvej stane. Ako BFF.
@anonym_autor ja by som nad tým možno rozmýšľala ako nad nejakým znamením že ti niečo chcel povedať.. je nový rok a hneď si dostala takýto *odkaz*. To nie je bežné(že to cudzí človek také niečo povie)a určite by som nad tým rozmýšľala či to nie je tak že už nie som s tým človekom šťastná a ak nie tak by som to brala ako znamenie posunúť sa ďalej.
Je to milé a tieto komentáre od žien má ani neprekvapili, frustrované zo živote, nenachádzajú nič nezvyčajné v živote, žiadna radosť, pozastavenie, rozmýšľanie, taká obycajnosť, nezaujímavosť

@anonym_autor občas nám prídu do života ľudia ktorí nam nastavia akoby zrkadlo, alebo nás na niečo dôležité upozornia.
@darina77 hej, v zásade mi to len potvrdil, to čo som posledné mesiace a roky cítila. Nesmiala som sa posledné štyri roky asi.