icon

Premýšľam o komplimente od staršieho pána v kaviarni

4. jan 2026

Vždy chodíme do jednej kaviarne spolu s mužom. Buď si sadneme alebo si zoberieme kávu do ruky a prejdeme sa. Vždy tam stretávame veľmi milého staršieho pána, je naozaj super. Dnes som tam bola sama, iba ja, káva a notebook. On bol prekvapený, prišiel ku mne, poprial mi všetko dobré do nového roka, zažartoval, ja som sa zasmiala. Keď som odchádzala, prišiel ku mne a povedal mi, že ma prvý krát v živote videl sa usmiať a že mi to veľmi pristane...

.. a ja rozmýšľam... zvykla som sa veľa smiať... poďakovala som sa mu a s úsmevom som odišla... a premýšľam...

Strana
z2
autor
4. jan 2026
@darina77

@anonym_autor občas nám prídu do života ľudia ktorí nam nastavia akoby zrkadlo, alebo nás na niečo dôležité upozornia.

@darina77 hej, v zásade mi to len potvrdil, to čo som posledné mesiace a roky cítila. Nesmiala som sa posledné štyri roky asi.

anonym_e540c3
4. jan 2026

Zaujímavé, že aj prevdepodobne slušného, empatického staršieho džentlmena tu mnohé majú tendenciu kategorizovať negatívne.

anonym_f0663f
4. jan 2026

Tie komentáre zosmiešnujuce tvoje pocity, to sú od presne takých žien, ktoré svoje pocity zametajú pod koberec, chcú sa všetkým len zavďačiť, žiť podľa princípov a hlavne nemyslieť na seba, potlacit emócie, zabiť sebalásku, lebo sa to patrí a lebo čo povedia druhí…

autor
4. jan 2026
@anonym_e540c3

Zaujímavé, že aj prevdepodobne slušného, empatického staršieho džentlmena tu mnohé majú tendenciu kategorizovať negatívne.

@anonym_e540c3 veď to, on je sympatický pán, chodí do kaviarne buď s manželkou, s kamarátmi alebo sám. Viem, že podniká a prenajíma nejaké nehnuteľnosti, taký veľmi solídny pán okolo 65r. Je veľmi príjemný - vždy popraje pekný deň, pozdraví sa, popraje všetko dobré do nového roka. Pritom poznamenal iba niečo, čo si na mne všimol za tie roky. A zamyslela som sa, že si asi všimol dobre.

biba_18
4. jan 2026

@anonym_f0663f čože? kto jej káže žiť podľa nejakých princípov a nemyslieť na seba? asi čítam inú diskusiu ako ty…

autor
4. jan 2026
@biba_18

@anonym_f0663f čože? kto jej káže žiť podľa nejakých princípov a nemyslieť na seba? asi čítam inú diskusiu ako ty…

@biba_18 normálne vy dve ste sa našli. Bibiána zober Svetlanu a choďte spolu niekde vonku, nemáte to ďaleko z Košíc do Bystrice, či? Biba keď teraz vyrazíš, tak aj s tou zlomenou nohou to dáš. Čo ty na to?

biba_18
4. jan 2026

@anonym_autor prosím?

autor
4. jan 2026
@biba_18

@anonym_autor prosím?

@biba_18 Tak tu tá frustrovaná Svetlana, Jolana z Bystrice ti lajkuje status. Čiže šup do auta a utekáme do BB. A nechajme túto tému niekomu, kto ju chápe. Je ľudský, vnímavý a nemá potrebu hejtovať všetko ako vy dve.

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@biba_18 Tak tu tá frustrovaná Svetlana, Jolana z Bystrice ti lajkuje status. Čiže šup do auta a utekáme do BB. A nechajme túto tému niekomu, kto ju chápe. Je ľudský, vnímavý a nemá potrebu hejtovať všetko ako vy dve.

@anonym_autor ja som jolana?

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor ja som jolana?

@really8 počkaj a nie si? Si pokiaľ viem.

biba_18
4. jan 2026

@anonym_autor nemienim sa s tebou hádať, ale ja som niečo hejtovala? skutočne? ja také emócie ani nemám, ale škoda že píšeš ako anonym. možno by som na tom popracovala 😏

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 počkaj a nie si? Si pokiaľ viem.

@anonym_autor nie som ani jolana ani z bystrice. Never vsetkemu na internete

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor nie som ani jolana ani z bystrice. Never vsetkemu na internete

@really8 Jolka nehnevaj sa. Za meno sa nemusíš hanbiť. Hlavne kľud. Preto nemusíš byť taká ako Karen.

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 Jolka nehnevaj sa. Za meno sa nemusíš hanbiť. Hlavne kľud. Preto nemusíš byť taká ako Karen.

@anonym_autor no ako povies. Ja sa nehnevam. Usmievam sa. Blazni ma vzdy rozosmeju

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor no ako povies. Ja sa nehnevam. Usmievam sa. Blazni ma vzdy rozosmeju

@really8 az ked som tu spoznala teba, tak mi dosiel vyznam slova Karen.

anonym_566121
4. jan 2026

@anonym_autor Starý pán má asi oslabené pozorovacie schopnosti, alebo je fakt moc slušný, lebo neverim, že si nevšimol, aká si zatrpknutá a cynická

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 az ked som tu spoznala teba, tak mi dosiel vyznam slova Karen.

@anonym_autor autorka. Je mi luto ze ti krachlo manzelstvo a nebola si stastna. Myslim to uprimne. Ale je fajn ze sa uz usmievas

autor
4. jan 2026
@anonym_566121

@anonym_autor Starý pán má asi oslabené pozorovacie schopnosti, alebo je fakt moc slušný, lebo neverim, že si nevšimol, aká si zatrpknutá a cynická

@anonym_566121 a ešte píšeš @really aj pod anonymom. A ako inak, Bibána, ktorá nie je vôbec zákerná ti to lajkuje. Ale no baby. Really?

anonym_566121
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_566121 a ešte píšeš @really aj pod anonymom. A ako inak, Bibána, ktorá nie je vôbec zákerná ti to lajkuje. Ale no baby. Really?

@anonym_autor detektív z teba nebude, žeby paranoja?
Si úplne mimo, píšem ako anonym, lebo vidím, že máš potrebu lustrovať ľudí, keď sa ti ich názor nepáči.

autor
4. jan 2026
@anonym_566121

@anonym_autor detektív z teba nebude, žeby paranoja?
Si úplne mimo, píšem ako anonym, lebo vidím, že máš potrebu lustrovať ľudí, keď sa ti ich názor nepáči.

@anonym_566121 ale to, viem kto si, veď je to jasné, že si really. Ale nevadí, ak ťa to baví a cítiš sa fajn. Kľudne, poslúž si. V tomto momente opúšťam skupinu a idem navariť deťom večeru. A vy sa tu bavte.

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_566121 ale to, viem kto si, veď je to jasné, že si really. Ale nevadí, ak ťa to baví a cítiš sa fajn. Kľudne, poslúž si. V tomto momente opúšťam skupinu a idem navariť deťom večeru. A vy sa tu bavte.

@anonym_autor autorka fakt nemam potrebu tu pisat aj ako anonym. Trosku ti uz prepina.

anonym_566121
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 🤦‍♀️

biba_18
4. jan 2026

@anonym_autor nebudem sa s tebou doťahovať tak ma nemenuj. myslím si to čo ten anonym ktorému som lajkla. to je tak všetko čo k tomu dodať 😏
btw, nie som bibiana 😂

motylik2559
5. jan 2026
@anonym_autor

@doriiis hej, asi to pomenoval iba. Myslím, že ako jeden z mála mužov je dosť všímavý.

@anonym_autor Ahoj, od toho pana to bolo pekne🙂 Pomenoval len nieco, co si ty na sebe dlho nevnimala alebo "zanedbavala", a to,ze pri muzovi zrejme nemas usmev na perach. Niekedy si uplne cudzi clovek vsimne viac (osobne) ako my sami. A myslim, ze to ze nadtym premyslas nie je na skodu, upraces si myslienky a mozes muzovi dat nejako podnet k zlepseniu vztahu, aby ste sa spolu usmievali/smiali viac, ako byt stale zamracení🙂

zanka777
5. jan 2026
@anonym_autor

@really8 ty v mojom denníku máš svoje miesto na prvej stane. Ako BFF.

@anonym_autor ja by som nad tým možno rozmýšľala ako nad nejakým znamením že ti niečo chcel povedať.. je nový rok a hneď si dostala takýto *odkaz*. To nie je bežné(že to cudzí človek také niečo povie)a určite by som nad tým rozmýšľala či to nie je tak že už nie som s tým človekom šťastná a ak nie tak by som to brala ako znamenie posunúť sa ďalej.

anonym_e300b0
Včera o 10:54

Je to milé a tieto komentáre od žien má ani neprekvapili, frustrované zo živote, nenachádzajú nič nezvyčajné v živote, žiadna radosť, pozastavenie, rozmýšľanie, taká obycajnosť, nezaujímavosť

Strana
z2