Prenášam, nešli sme na svadbu a teraz sú urazení. Spravili sme chybu?
Ahojte baby, s manželom prechádzame obdobím, že už prenasam 4 dni, čakáme kedy sa pôrod rozbehne, jedna naša známa mala v piatok svadbu, ktorej sme sa kvôli tomuto nezuzacastnili nakoľko nám odtiaľ cesta do pôrodnice trvá skoro 2 hodiny. Oni sa na nás urazili, všade nás zablokovali… myslite že sme spravili chybu my? Alebo sú oni príliš sebeckí …
@katkami123 podľa mna neveste stúplo do hlavy par veci a si mysli že je dôležitá pre každého
Cele sa mi to nezda, nieco je tam trosku pozmenene. Si velmi vysadena na nevestu. Stale len pises, ako jej slava stupla do hlavy, to ste asi dobre kamaratky neboli. No ste si jedna jedna. Ona sa nahnevala, ze ste neprisli a Ty to nechces pochopit, ake to bolo pre nu dolezite a Ty sa tera robis dolezita tiez. Hod to za hlavu, pre Teba je teraz dolezity porod a pre nu bola svadba.
Netrap sa nimi...ja by som tiez nesla a moj chlap detto..on od ukonceneho 36 t nesiel pit ani nikam vecer bezo mna.mozno max na kofolu 3 minuty od domu
Neriešila by som ,nech sa urazia keď si myslia že sú stredobod vesmíru.. keď budú mať bábätko, potom sa im ozvi, najlepšie keď bude mať pár týždňov, že robíš velku oslavu aby došli 🤪 ľuďom mnohokrát docvakne až keď budú v rovnakej situácii..
Bud rada, ze ste zistili co su to za egoisti. Vobec by mi nebolo luto ukoncenia vztahov. Su to egokreteni! My sme boli nefavno na svadbu bratrancovi. Blbo som sa pozrela a myslela, ze budem vtedy "len" v 28 tyzdni. A figu. V tom case som bola v 34 uz. Pre mna uz vysoky tyzden. Zijeme mimo SK a cesta do nasho mesta trvav 2,5 hodiny ked su v pohode cesty! Ked nie, tak kludne aj 4.
S bratrancoom som bola dohodnuta aj po mojom prehmate, ze prideme s tym, ze keby mam problém tak aj v ten den volam. Bol uplne v pohode, chapavy a to sa teda vidame tak raz za 5 rokov!
Aj som povedala, keby oplach na svadbe, tak odchadzame rychlo (eda aspom ja s kamoskou ako soferkou).
A zvlast ked prenasas a povedali ste, ze pridete len blahozelat??
To ste teda natrafili na poriadny pár volov.
@jana_eyre_2 veru…
@svetlonos haha !! Veru asi tak
Ja som zažila podobné 😂 v nejakom 23tt som skončila v nemocnici, kde zastavovali potrat/pôrod. Bola som tam týždeň a hneď víkend na to sme mali ísť na svadbu. Hodina a pol cesty autom, navyše som mala byť šofér pre rodinu, aby sa mohli zabávať a piť... Tak ešte z nemocnice som volala mladým, že teda ja neprídem a ani manžel, keďže nechce ísť bezo mňa, chce byť v pohotovosti, keby niečo...
Taaaaaak ma presviedčali, že však to nie je až tak ďaleko, vybavíme ti tu niekde na blízku izbu, aby si sa vyspala aj počas svadby, však nemusíš byť na celej, nech si oddýchnutá a potom by si šoférovala naspäť ráno všetkých, a bude tú jedna zdravotná sestra, ona ti pichne infúzie, ak ti bude zle,... No viete si predstaviť, ako som im vynadala a zložila 😂 našťastie sa hneď uvedomili, že to asi prehnali a priority sú inde.
Bolo mi strašne ľúto, že som nemohla ísť na svadbu, ale mám doma môjho polročného anjelika, ktorého si oni prídu veľmi radi a často pozrieť a pohrať sa 😊
@anjelicek26 ako a to musím oznamovať dopredu keď idem rodiť to nemyslíš vážne toto????
Asi, že keď pôrod pred spadnutim je pre mňa dôležité moje dieťa a nie svadba kamarátky.... Ak by bola Nórmalba pochopí to...
Prosím ťa, toto nie sú normálni ľudia a už vôbec nie dobrí priatelia.
Za takéto veci sa nemajú absolútne čo hnevať, ani keby ste boli pozvaní k svadobnemu stolu a rozhodli by ste kvôli tomuto neísť. Takmer rodis a nikdy nevieš kedy to na teba príde, len blázon sa na takéto niečo nahnevá a len blázon ešte bude vypisovať, nech príde len manžel a podobne keci.
Vykašli sa na nich, slušne ste im dali vedieť, je to ich problém, absolútne nie váš
@queen_mary tak si šťastná ze máš okolo seba toľko ľudí, ja som mala len muža, keby odišiel ostala by mi mhdcka taxík alebo sanitka
@linduska86 však presne tak
@sagittka ďakujeme !
A čo tvoj manzel? Ako to celé berie?
@katkami123 neriesi to
A nepovedal ti ani aký ma na nich názor? Keď sa takto zachovali?
A už je bábätko na svete ?
@katkami123 nie nič, je ticho že načo to riešim .. jeho si odblokli už
@klip0 nie.. som v nemocnici .. krvacala som, aktuálne sa rátajú všetky minuty či bábätko prežije ..
❤️ Drž sa
Hlavne sa ukľudní, teraz je bábo dôležité, verím, ze všetko dobre dopadne a tými podivínmi sa teraz vôbec nezaoberaj. Oni si už našli isto niekoho iného, komu budú rozkazovať a riadiť cudzí život. To sú ľudia bez svedomia a chrbtovej kosti takto stresovať a mstiť sa tehotnej žene tesne pred pôrodom, to môžu iba chorí ľudia.
Daj vedieť ako ste dopadli s bábom 🙂
Autorka všetko dobre dopadlo? 🙂
Samozrejme, ze si spravila dobre. Porod je na spadnutie, ak niekto caka, ze pojdes niekam daleko na svadbu tak je totalen totalne mimo. Nemaju sa co urazat, je to trapne. Ty si nic zle nespravila kasli na to, uzivaj si co pride.
Prosím vás tehotná bola skôr keďže 9m.to trvá a vedeli dátum svadby a že ona už bude cca v termíne a to je jedno ako dopredu to povie-je to jasné a rátala by som s tým že ani neprídete lebo by si mohla rodiť aj pár dní pred a to mala z nemocnice utekať rovno na svadbu s babom keby?toto je hádam jasné nie?oni sa zachovali úboho.Akože keď ste to povedali aj na poslednú chvílu mi nehovor že niečo zle ste narušili a oni nevedeli 2jedla zrušiť napr.Veď sa jedná o pôrod 🤨
To sú dospelí ľudia hej?Mali mať pochopenie a neznervózňovať tehotnú-myslia len na seba žial.Otrasné a to ty by si mala byť urazená keď tak
@jovan236
Ktovie či tak termín aj naschval nedali, lebo autorku nemusia.
@klip0 bábätko nám zomrelo.
@jovan236 oni mali termín svadby niekedy až tesne po našej my sme sa vzali a 2 t po nás aj oni
Och… tak toto mi je ľúto 😢😢😢… tie stresy zbytočné ti aj oni narobili, blbci blbí.

@katkami123 no chvalabohu nie každý je tak hlúpi ako oni