icon

Prezývky a oslovovania vo vzťahoch

arninka
8. mar 2025

Krásny vecerik baby ako sa oslovujete s vašimi drahými mužmi ako vás volajú čo pre vás robia

andrejka1974
8. mar 2025

@arninka láska zlatíčko

galganka
8. mar 2025

Tato, hej, haló, manžel, "aha, holé prsia...
On mňa: Mamina, heeeeej, Maťa, objednal som jedlo...

jaja20
8. mar 2025

Ja jeho Pipko a on mňa Pipinka. Skrátene niekedy Pipi,ale minule mi v obchode povedal "Pipík" 😄
Mala si vidieť tie pohľady ľudí okolo 😅

060106
8. mar 2025

@arninka my sme sa najprv volali miláčik,láska,zlatko. Teraz ale mame male deti tak klasika mamina ,tatino. A co predná robí? Všetko. Stará sa o rodinu ,dom,dvor. Pomôže mi aj doma. Ide do obchodu,vybere a náplní umývačku, vynesie smeti. Všetok voľný čas venuje deťom a mne.🥰 Mam úžasného manžela ktorého neskutočne milujem😍. A vy sa ako voláte? A co preteba roby?

petrao2
8. mar 2025

@galganka 🤣🤣🤣🤣

srbskalizzy
8. mar 2025

Ženo, ženče ženice kozo puknuta (trafena)😁 majko/mamo
Muž moj, maco maciku majmune (opico) tata /tato 😂

petrao2
8. mar 2025

@arninka maminka tatinko láska ak má naserie tak priezviskom
Ale ja musím z očí do očí inak ako keby som nevolala
Minule som zakričala láska dobehol a za nin hneď dcéra ze kam beží keby som volala jeho tak kričím Zubeeek 🤣🤣🤣

galganka
8. mar 2025

@petrao2 ešte som zabudla na moje obľúbené oslovenie: "nebuď sviňa, povedz, že si ségra" 😂

kiwwik
Autor odpoveď zmazal
kiki68
8. mar 2025

Ani neviem ci ma vobec nejak prezyva okrem skratky mena. Ja jeho tiez nie, max take ako honey, to aj on mne povie

petrao2
8. mar 2025

@galganka 🤣🤣🤣🤣
Odpadnem

ivik4
8. mar 2025

Vàcsinou ho volam zlato, daddy

larinka552
8. mar 2025

Mojinko/ mojičko, lásinko/ lásičko, zajačik, bejby, bejbinko, mačiatko, macko, milion toho je...

lucia13022023
8. mar 2025

Pomoc 🤣🤣🤣Niektoré prezývky..
Ja môjho zlato, on mňa láska. Asi sme nudní🤣

prettywoman1212
8. mar 2025

My sa voláme Bubu a Dudu podľa tých macíkov z tiktoku :Dd a malú voláme Kuťu

A teda vzhľadom na môj vzrast(160cm) a údajne aj kvôli povahovým vlastnostiam (údajne robím bordel) ma on volá Škreťák keď je nasratý :Dd

michaela789
8. mar 2025

Normálne sa voláme menami aké nám dali rodičia, resp. ich zdrobneninami (Michaelka, Miška,....).
Tato a mama sa oslovujeme len ak riešime niečo ohľadom detí, napr. "Tato? Vyzdvihneš ty zajtra?" Ani neviem prečo...asi aby bolo hneď jasné, že rozhovor sa bude niesť v duchu organizácie detí.

petronela1985
8. mar 2025

@arninka oslovujeme sa krstnými menami. Mamina, tatino si povieme len v súvislosti s deťmi (povedz mamine, spýtaj sa tatina...).

marca12
8. mar 2025

Ja jeho menom,ked ma nastve,tak ho volam mucko. A zo srandy mu zvyknem hovorit cheri (šeri -drahy). A on mna zlato,zlatino a menom. A robi pre mna,nas vsetko. Vsetko,co mi na ociach vidi. Dakujem kazdy den za tak dobreho muza.

libusak
8. mar 2025

Volame sa menom 🤷

euka210
8. mar 2025

@arninka mojko alebo menom, pri detoch mamka, tato

rfrd12
8. mar 2025

Menami sa oslovujeme, najtrapnejsie vo vztahu partnerov je oslovovat sa vzajomne maminka-tatinko. Poslednej otazke nerozumiem 😏

timea301196
8. mar 2025

Zlatko alebo láska

froneet
9. mar 2025

Zlatko,miláčik, láska, poklad, pokladník, mucko