Prezývky a oslovovania vo vzťahoch
Krásny vecerik baby ako sa oslovujete s vašimi drahými mužmi ako vás volajú čo pre vás robia
Tato, hej, haló, manžel, "aha, holé prsia...
On mňa: Mamina, heeeeej, Maťa, objednal som jedlo...
Ja jeho Pipko a on mňa Pipinka. Skrátene niekedy Pipi,ale minule mi v obchode povedal "Pipík" 😄
Mala si vidieť tie pohľady ľudí okolo 😅
@arninka my sme sa najprv volali miláčik,láska,zlatko. Teraz ale mame male deti tak klasika mamina ,tatino. A co predná robí? Všetko. Stará sa o rodinu ,dom,dvor. Pomôže mi aj doma. Ide do obchodu,vybere a náplní umývačku, vynesie smeti. Všetok voľný čas venuje deťom a mne.🥰 Mam úžasného manžela ktorého neskutočne milujem😍. A vy sa ako voláte? A co preteba roby?
Ženo, ženče ženice kozo puknuta (trafena)😁 majko/mamo
Muž moj, maco maciku majmune (opico) tata /tato 😂
Ani neviem ci ma vobec nejak prezyva okrem skratky mena. Ja jeho tiez nie, max take ako honey, to aj on mne povie
Vàcsinou ho volam zlato, daddy
Mojinko/ mojičko, lásinko/ lásičko, zajačik, bejby, bejbinko, mačiatko, macko, milion toho je...
Pomoc 🤣🤣🤣Niektoré prezývky..
Ja môjho zlato, on mňa láska. Asi sme nudní🤣
My sa voláme Bubu a Dudu podľa tých macíkov z tiktoku :Dd a malú voláme Kuťu
A teda vzhľadom na môj vzrast(160cm) a údajne aj kvôli povahovým vlastnostiam (údajne robím bordel) ma on volá Škreťák keď je nasratý :Dd
Normálne sa voláme menami aké nám dali rodičia, resp. ich zdrobneninami (Michaelka, Miška,....).
Tato a mama sa oslovujeme len ak riešime niečo ohľadom detí, napr. "Tato? Vyzdvihneš ty zajtra?" Ani neviem prečo...asi aby bolo hneď jasné, že rozhovor sa bude niesť v duchu organizácie detí.
@arninka oslovujeme sa krstnými menami. Mamina, tatino si povieme len v súvislosti s deťmi (povedz mamine, spýtaj sa tatina...).
Ja jeho menom,ked ma nastve,tak ho volam mucko. A zo srandy mu zvyknem hovorit cheri (šeri -drahy). A on mna zlato,zlatino a menom. A robi pre mna,nas vsetko. Vsetko,co mi na ociach vidi. Dakujem kazdy den za tak dobreho muza.
Volame sa menom 🤷
Menami sa oslovujeme, najtrapnejsie vo vztahu partnerov je oslovovat sa vzajomne maminka-tatinko. Poslednej otazke nerozumiem 😏
Zlatko alebo láska
Zlatko,miláčik, láska, poklad, pokladník, mucko

@arninka láska zlatíčko