Priateľ a tajomstvá komunikácie na WhatsApp?
Ahojte, diskusiu zakladam preto, lebo s priatelom sme spolu kratko, len od leta a nechcem hned pred nim vyzerat ako hysterka, keby ste sa niektore pytali ze preco sa neopytam priamo jeho 😁 ide o to ze mi povedal ze na whatsapp si pise jedine so mnou a s nikym inym, no stava sa, ze napr rano ked mu pisem spravu mi ukazuje ze uz bol v dany den online predomnou, ale nenapisal.. alebo situacia ze ukazuje ze je tam online, ale na moju spravu v tom case neodpise, sprava mi pride az neskor 🙄 priatel pracuje v Nemecku a vidime sa len cca kazde dva mesiace.. no uz mam jednu zlu skusenost z predosleho vzahu kedy ex chodil pocas nasho vztahu na zoznamku, mozno preto takyto chrobak v hlave, lebo sa bojim ze to moze mat rozohrate na viac stran 🤷♀️ dokonca ked som davala foto na instagram do pribehu alebo ako prispevok, tak nechcel byt oznaceny, ale to mozno preto ze sme spolu zatial iba kratko, ja uz som z tych chlapov zmatena 😁
@sisska96 my sme sa spoznali na badoo, potom ma zavolal na rande kde mi povedal ze on tu zoznamku zmazal akonahle som mu dala svoje cislo a mohol mi napisat na whatsapp.. potom si ma pridal na instagrame ale na fb zatial nie, raz sa vyjadril ze tam uz velmi nechodi, ale raz som vypatrala ze tam olajkoval jeden prispevok takze chodit tam chodi.. rodinu nepoznam, len co mi fotky posiela ale on im tiez uz poslal do ich rodinnej skupiny nasu spolocnu fotku z jedneho vyletu.. a hovoril o mne jeho kamosom, jednemu paru a aj mali ist s nami na jeden pobyt ale nakoniec nesli..
Tvoj priateľ má 40, presne vie ako na ženy zapôsobiť. Keď má fotky na FB a nechce sa s tebou zverejňovať na instagrame... Cudne. Chlap ďaleko od domova nie je dobré riešenie. A ako si to predstavuje v budúcnosti? Už niečo naznačil? Najlepšie by bolo keby si išla za ním, lebo práci sa sotva vzdá. Vieš si predstaviť budúcnosť.
Vernosť vo vzťahu na diaľku je veľmi krehká.
Ja len k tomu WhatsAppu: môže ho mať otvorený, aj keď s nikým nič nepíše. Napríklad my máme firemný WhatsApp, kde sa píšu informácie, týkajúce sa práce. Prečítam, keď treba, odpoviem, keď netreba, tak nie. A toto nepovažujem za písanie si s niekým.
@anna_anicka83 dakujem, toto ma velmi povzbudzuje 🙏❤️ naozaj som uz zazila x sklamani, preto som na tom s doverou vzdy na vazkach, ale velmi si zelam aby tento bol ten pravy, nakolko to tam ,,kliklo,, od prveho momentu
@nerya nie to zase nerobim 😁😁😁 ale my si piseme kazde rano ked vstaneme a tiez nejdeme spat bez rozlucenia no a niekedy ked rano vstanem tak vidim ze bol online ked mu idem napisat, lebo to tam ukazuje.. tak si poviem ze preco sakra nenapisal ked uz vstal 😁🤷♀️
A ešte teraz čítam, že na FB nechodí, ale ty si vypátrala, že niečo niekomu olajkoval. Ja tiež na FB takmer nechodím. Napriek tomu, keď mi príde upozornenie, ktoré sa týka nejakej dôležitej udalosti niekoho z mojich blízkych priateľov, tiež si to otvorím (len na základe toho upozornenia). Podľa mňa si strašne podozrievavá, možno na základe tých predošlých zlých skúseností... ☹️
@mantilka na fb ma poslednu fotku z roku 2019 a ani ziadny prispevok tam odvtedy nema zverejneny🤷♀️
Naznacil ano, ja uz som mu na zaciatku ked sme si pisali povedala ze ja nemam v plane sa zo Svk odstahovat a on povedal ze jemu nerobi problem odist odtial, ale odvtedy sme to uz nijako neriesili, snad casom k tomu dojde
@h2 no to bol prispevok o narodeni dietatka, ziadna zena alebo co… ano som a velmi, naozaj som mala nespocetne mnozstvo zlych skusenosti, neviem preco pritahujem take tipy muzov
Ja vôbec nemám dobré skúsenosti s chlapmi, ktorí robia v zahraničí. Raz stačilo, nikdy viac. Ale tiež mi príde divné isť na pobyt s cudzím mužom, hneď na druhom stretnutí. U teba alebo uňho ste neboli? Bacha na to nie že má manželku doma
@sisska96 na prvom stretnuti 😁 na prve stretko sme sli hned na noc, viem ze velmi odvazne a nezodpovedne, ale kazdy vedel kam idem a mali sme odfotenu jeho spz haha 😁🙈😁 vzal ma hned na prve rande na krasne miesta a naozaj som sa citila ako v rozpravke 🙂 potom sme sli na druhykrat opat na dva dni spolu a na tretikrat na styri dni… manzelku a deti nema 100% o to strach nemam 🙂
A doma na Slovensku s kým býva a kde?
@sisska96 no a prave moja posledna skusenost bola ze ex chodil na tyzdnovky po hoteloch a zistila som ze chodi po zoznamkach a nechcem vediet co vsetko este, samozrejme som to hned s nim ukoncila a preto som podozrievava, hoci na terajsieho mi to ozaj nesedi tento styl.. ale jeden nikdy nevie
@sisska96 preto sa pýtam, či už bola u neho, alebo sa stretávajú len niekde na pobyte, ďaleko od všetkých 🤭
@kavasmliekom chodi k rodicom, maju velky dom
No ešte horšie, ale ty vieš :D ja som s mojím išla po 4 mesiacoch, a už sme si poznali rodičov, súrodencov a podobne
@kavasmliekom zatial len na pobytoch.. ale tak tiez by mi nebolo prijemne ist hned k jeho rodine 😁
@sisska96 ale tak my sme to ponali tak zhurta preto lebo sme sa chceli lepsie spoznat a nedavalo by zmysel ist na dve hodinky niekam na kavu ked by sme dalsie dva mesiace museli cakat na dalsie rande🙂
@kavasmliekom Totálny veľký red flag iba na pobytoch. Ale možno iba ja pozerám veľa kriminálnych príbehov :D
No môj zaparkoval pod naším oknom :D Nejak sa netajil :D
@sisska96 ale my sa realne nemame kde inde stretavat 😞 on chodi k rodicom ked sem pride a ja som tiez momentalne este u nasich lebo svoj byt prenajimam, vratim sa don az buduce leto
@sisska96 aj on chodi po mna vzdy pred vchod a aj ma pred vchodom vylozi 🙂
Ja by som sa na neho nejako neviazala. Cele to je divne. Ak by mal vazny zaujem, urcite by chodil castejsie. DE zasa nie je tak daleko a pochybujem, ze ostatni, co s nim byvaju a maju rodiny, chodia raz za 2 mesiace. Aj on by sa kvolibTebe domov ponahlal, co najcastejsie. A este divnejsie, ze si Ta nechcel dat do priatelov na FB, vyhovorka, ze tam nechodi, neobstoji. Asi sa boni, aby si sa nahodou neprekecla, pripadne nieco spolocne nezavesila na FB a ono by sa to objavilo aj u neho. Aj to, ze ho nemas oznacovat, tak to hovori samo za seba. Myslim, ze mas velmi ruzove okuliare? Vidite sa mozno 2 dni za 2 mesiace, tak, co by sa neprekonal a nespraval ako dokonaly genteman, ved ma za to dobru odmenu.
Aj tu na Slovensku býva ďaleko ?
@mk1111111111 viem, ze to moze vyzerat z urciteho pohladu podozrivo, ale napr my sme spolu este ani nespali 😁🤷♀️ mali sme spolu nieco pochopitelne, ale priamo k sexu este nedoslo
@sisska96 hodinu odomna
@sisska96 oprava hodinu a pol
Tak premňa je to veľmi divné a podozrivé ale tak veľa štastia, možno že vyjde.
Prosim ukludnite ma niekto ze to s nim ma zmysel a zbytocne stresujem 😁🙈 fakt mi na nom velmi zalezi zeny, je to s nim naozaj neporovnatelne ine ako to bolo s predoslymi… za prve stretko so mnou nechal vyse 300€ za noc, to by hociktory nespravil si myslim a podotykam ze sme spolu nespali… 🙏
@sisska96 dakujem, velmi budem dufat ze ano 🥺

Ty zapinas whats app a vidíš ze je online co keď on robí to isté? Len chce vidieť ci si online ty?
Ináč ja som stíhačka ale nenapadlo by ma sledovať kedy a či je môj frajer online na whatsappe alebo hocikde pokiaľ ho vyslovene nepotrebujem 🤷 to čo, len zapneš a kukas na farbu guľôčky pri jeho mene?