icon

Priateľ a tajomstvá komunikácie na WhatsApp?

5. nov 2024

Ahojte, diskusiu zakladam preto, lebo s priatelom sme spolu kratko, len od leta a nechcem hned pred nim vyzerat ako hysterka, keby ste sa niektore pytali ze preco sa neopytam priamo jeho 😁 ide o to ze mi povedal ze na whatsapp si pise jedine so mnou a s nikym inym, no stava sa, ze napr rano ked mu pisem spravu mi ukazuje ze uz bol v dany den online predomnou, ale nenapisal.. alebo situacia ze ukazuje ze je tam online, ale na moju spravu v tom case neodpise, sprava mi pride az neskor 🙄 priatel pracuje v Nemecku a vidime sa len cca kazde dva mesiace.. no uz mam jednu zlu skusenost z predosleho vzahu kedy ex chodil pocas nasho vztahu na zoznamku, mozno preto takyto chrobak v hlave, lebo sa bojim ze to moze mat rozohrate na viac stran 🤷‍♀️ dokonca ked som davala foto na instagram do pribehu alebo ako prispevok, tak nechcel byt oznaceny, ale to mozno preto ze sme spolu zatial iba kratko, ja uz som z tych chlapov zmatena 😁

Strana
z4
andrea78
6. nov 2024

@autorka ja len ku tomu ,,ist za nim,, . Ja by tam som urcite nenapochodovala, ani keby byval sam. Ja by som si tam v meste pre seba zabookovala ubytovanie na niekolko dni. Pan uzasny by mal moznost stravit so mnou cas volna, videla by som, ako sa sprava, kam ma vezme, ci ma vobec niekomu z kamaratov predstavi ( ukaze😀), mala by som vytvoreny lepsi obraz, ako to vlastne medzi nami je. Aktivitu by som nechala na nom. Bola by som zvedava, na co by sa zmohol...🤭 Mas ruzove okuliare, si ocarena, pobyt bol...

Kazdopadne, drzim Ti palce, nech to dopadne ako si zelas a nesklames sa.

anna_anicka83
6. nov 2024

Nestresuj. Užívaj. Namotaj sa v primeranej miere. Či z toho niečo bude alebo nebude ukáže čas. Ste na začiatku. Znieš rozumne, takže verím, že budeš vidieť akým smerom sa to uberá a či je ten smer pre teba postačujúci. Tu z nás má každá iný názor, ja vôbec nechápem potrebe dávať si niekoho ako kamoša na FB a keď nie, tak katastrofa. Ja sama by som v začiatkoch vzťahu bola s týmto asi tiež nestotožnená, to by neznamenalo, že sa zatajujem. Proste ber ako to príde.

autor
6. nov 2024

@anna_anicka83 dakujem krasne, budem sa snazit naozaj menej sa nad tym zamyslat, lebo si tym vazne mozno len zbytocne skodim a vytvaram v hlave konspiracie, ktore nemusia byt vobec pravda.. vedela som, ze sa stretnem s roznymi nazormi, ale potrebovala som pocut ako to vnimaju ini a ci ozaj to nie su velmi jasne signaly, ze nieco skryva.. co teda ale aj na zaklade niektorych odpovedi si zatial nemam relevantny dovod to mysliet, vsetko su zatial len nejake domnienky a budem ozaj dufat ze mu krivdim 🙏 dakujem 🙂

autor
6. nov 2024

@andrea78 nablizsie pride na sviatky on sem, mozno ten dalsikrat mu navrhnem ze pridem ja tam za nim 🙂

mantilka
6. nov 2024

Pozri sú to len na začiatku. Nie je normálne aby si ba začiatku nad ním stala ako policajt. Uvidíš ako sa to bude rozvíjať.
Poznám aj happyend. Kolegyňa išla za cudzím mužom (poznali sa len cez Soc. Sieť) na druhú stranu SK. Nasťahovala sa od začiatku k nemu a vyšlo im to...aj deti už spolu majú. Ona deti pritom neplánovala mať.
Ber to ako spoznávanie. Určite ale by bolo vhodné po nejakom čase ísť za ním do zahraničia, aby nemohol predstierať dvojaký život.

andrea2667
6. nov 2024

Píšeš že ste spolu len od leta, zároveň kvôli jeho práci len cca raz za dva mesiace. Znamená to, že ste spolu boli raz alebo dvakrát. Zatiaľ by som vzťah nenazvala vážnym. Myslím, tvoje kontrolky majú pravdu. Nie kvôli zapnutému internetu, ale preto, lebo ťa tají. Myslím, že on zatiaľ len hľadá a ty si jedna z favoritiek? Ale samozrejme, sú to len moje dohady a môžem sa mýliť.

sisska96
6. nov 2024

@andrea2667 písala že 3krát boli spolu na pobytoch kade tade

nominka86
6. nov 2024

Ja kopu krát ťuknem aj na whatsup,aj keď nechcem,proste nechtiac,aj to sa stáva

vilma7
6. nov 2024

Kľud, všetko môže byť v poriadku.
Ja som sa s mojim tiež zoznámila cez badoo, ale ja vonku a on na Sk. Obaja 38, slobodní, bezdetni.
Najskôr sme sa stretli asi 3x? A potom sme išli na par dňový pobyt...A ďalej už každý mesiac na nejaký pobyt a vzali sme to vzhľadom k veku zhurta. V lete (v októbri sme začali písať) sme už mali svadbu, už zije so.mnou v zahraničí a mame dve deti, ktoré majú pomaly 8 a 5.5 🙂

enmery
7. nov 2024

Whatsapp Ti môže pokojne ukazovať, že je online, aj keď tam reálne nie je-vlastná skúsenosť. A ja Ti iba v dobrom napíšem niečo k tomu, prečo máš toľko zlých skúseností s mužmi a teraz strach. Len v pár vetách si prakticky o cudzom mužovi, ktorého poznáš 2 mesiace a 3 pobyty napísala, aký je dokonalý, výnimočný, spriaznená duša atď. Ja viem, že Tebou lomcujú emócie, ale ver mi, ŽE NIKTO NA SVETE NIE JE DOKONALÝ. Pravdepodobne veľmi túžiš po rodine, deťoch a máš nízke sebavedomie a to brutne priťahuje také "chybnejšie" kusy. Po ďalšie, keď je taký "dokonalý" a "výnimočný", nemala by si sa báť s ním nič riešiť a priamo komunikovať. Ochrániš tým hlavne seba. Pretože komunikácia je alfa a omega v akomkoľvek vzťahu-fungujúcom.

asocial
27. sep 2025

@anonym_autor ako to dopadlo?

anonym_3b1f96
27. sep 2025

@anonym_autor keďže sa vidíte raz za 2 mesiace tak to žiadny vzťah nie je, pre neho určite nie 🤣

Strana
z4