Priateľ chce, aby som bola štíhlejšia. Je to red flag?
Mám to brať ako red flag? Nie sme spolu dlho ale odzačiatku na ňom vidím že nie že by som sa mu nepáčila, ale neberie moju postavu ako krásnu, tvrdí že by som sa mu páčila viac keby som schudla a chodila s ním cvičiť. Celkom mi to vadí, lebo nie že by som sa necítila krásna, mne sa páči moja postava a som na seba hrdá, cítim si dobre v mojim tele a podľa mňa som krásna taká aká som. Kus ma mrzí že on to nevie oceniť úplne tak ako by som si želala. Ale zas až na toto ma veľa úžasných vlastností a mame úplne rovnaký humor čo je super, už dávno som sa tak dobre nebavila s nikým ako s ním. Vieme spolu tráviť kvalitný čas aj sa podporiť keď treba. Jedine čo ma mrzí je, že nevie oceniť tu a teraz, stále sa ženie za niečim lepším, stále si mysli že musi na sebe pracovať, čo je úžasne a tiež to tak mám, tiež sa snažím na sebe neustále pracovať v každom smere, ale on nedokáže povedať , tu a teraz je niečo nádherne take aké je, stále sa len ženie za tým, aké by to mohlo byť ešte lepšie keby na tom ešte viac popracuje, a tak isto pristupuje aj ku mne.
Aký máte na to názor ?
načo sa s tebou dal dokopy? Mal si nejakú nájsť v gyme....že ťa chce prerábať je redflag.
@autorka tak závisí od toho, ako vyzeráš. Pokial si ty so sebou spokojná, nie je čo riešiť. Keď ma blbé poznámky, povedala by som mu, že aj ja by som prijala, keby tam dole mal toho trosku viac a musím sa uspokojiť s tým, čo ma 😉😁 a inak je to minimálne na zamyslenie, lebo teraz je to tvoja postava, zajtra to budú vlasy a potom?
no presne.Toto nechápem ani ja.Nepáči sa niekomu plnšia postava a ide vedome s takým človekom do vzťahu.Akože načo? mne sa tiež nepáčia backovia a teda nenapadlo by mi mať niekoho takého a začínať si s takým človekom, zahraváť sa s ním a nebodaj si mysleť že kvôli mne ešte aj schudne.To určite😀
pacia sa mu zrejme ultra stihle a sportovejsie zeny, mozes cely cas pri nom na sebe citit natlak a nahodou otehotnies a uz bude problem, ked to omiela denne asi by ma to nebavilo pocuvat
Zíď z kratšej cesty,dobre ti radím..Ja som mala takého ex,je pravda,že som mala kilá navyše a sama som chcela schudnúť,aj som schudla,ale on stále chcel,aby som chudla ďalej a bol časom vyslovene nepríjemný,dokázal sa so mnou týždeň nebaviť preto,lebo som si k večeri dala colu namiesto vody s citrónom,čo mi on povedal,že si mám dať 🤦🏻♀️ Bolo to potom čisté psycho a ja doteraz nechápem,ako som s ním vydržala 2 a pol roka,akože boli tam potom už aj iné dôvody na rozchod,ale toto bol taký základný,nedalo sa takto existovať, byť nonstop pod tlakom a on stále nespokojný,keď som sa s ním rozišla tak som mu rovno odporučila,nech si hľadá nejakú fitnesku..Odvtedy som už na toto alergická a chlap,ktorý by mal pripomienky k mojej postave,by u mňa už nemal šancu..
Myslím si, že skôr či neskôr si to v hlave upraceš aj sama... Buď sa mu prispôsobíš a budeš skákať ako on píska (čiže "stále je na tebe čo zdokonaľovať"), alebo to nedáš a ten vzťah ukončíš. Ja by som to ukončila, lebo kriví tvoje sebavedomie a jedného dňa to proste niekde vybuble.
Neviem si predstavit dat sa dokopy s chlapom kt. Ma brucho ( väcsie brucho sa mi hnusi, vlastne aj male) a potom mu hovorit ako by mohol lepsie vyzerat. Nech si najdi pre seba idealnu partnerku, nieje to pekne od neho.
S takým chlapom by som nemohla byt… mňa by to urážalo. Ste ešte len na začiatku vzťahu, kde by ti mal skladať jeden kompliment za druhým.. čo bude nasledovať za pár mesiacov ? Rokov? Poznám také prípady, kedy sa partner vyhrážal priateľke, že ak neschudne rozíde sa snou, a citovo ju vydieral, že viem, že nedokážeš schudnúť.. keby si ma mala rada tak by si schudla atd.. skončilo to PPP. Ja si proste neviem prestaviť byt s takým chlapom, maš byt pre neho ta najkrajšia, ako aj si pre seba
Teraz je to postava. Potom to bude co?
Jedno by bolo keby mu ty sama navrhnes ze chces si ist s nim zacvicit. Alebo niekam na turistiku alebo beh. Cokolvek. Ale takto...
pamatam si v puberte.... jeden chalan si tak preberal dievcata. Tiez si vzdy dal za podmienku schudnut. Aj ked to boli ozaj chuducke dievcata 🙈🙈 to mal asi nejaku uchylku alebo komplex....
tak ludia sa davaju dokopy, ked sa navzajom sebe pacia. no zjavne je niekde problem.
asi by som ho poslala kade lahsie, daky manipulator.
Ako zas nie že by to omieľal, len mi nikdy nehovorí že som krásna, a bola som na to zvyknutá z predošlých vzťahov počúvať lichotky a tak som sa ho opýtala narovinu že či sa mu nepáčim že mi nepovie nikdy nič pekné, nič nepochváli. A na to prišla odpoveď že sa mu páčim ale že viac by som sa keby cvičím. Tak ma to kus zaskočilo. On zas rešpektuje že mňa to nebaví a že nemám v plane s ním začať cvičiť ani nijak rapídne chudnúť. Nemám nadváhu som normálna baba, nie som polochá lata a páči sa mi to takto . Neplánujem byť XS špagetka kvôli nemu. Ale ajtak ma mrzí že ma nevie oceniť, lebo som pekná žena, nikto pred ním nemal problém mi to aj povedať. A aj keď to viem, mrzí ma že od neho to nebudem počúvať, aj som si hovorila že možno nie je na lichotky, lebo zas vie ma oceniť inak, snaží sa, cítim sa byť milovaná pri ňom. Hovorím si že možno ani keby mal podľa neho top ženu pri sebe, že ani tej by nehovoril aká je krásna. Ale neviem, mám z toho trochu zmiešane pocity. On nepovie že mi niečo pristane ale vidím jeho podhľad, keď mám niečo príťažlivé na sebe , že sa mu páčim. Ale nepovie to. A nechápem prečo.
Nenechaj si kaziť radosť zo seba a neprispôsobil sa jeho sutazivemu tempu keď ty si pohoďačka. Chces utekať za ním a stresovať že nestíhaš?
Chápem že je inak super no ale časom by si sa pri ňom "potila".
Neviem no ale nepáčilo by sa mi keby ma niekto uháňal a chcel meniť. Uvidíš časom či si spokojná alebo vkuse v strese.
Ale zas on aj na sebe vidí stále čo by mohol zlepšovať, nie len moju postavu aj svoju, vždy si niečo nájde na čom ide pracovať. Možno to ma v povahe.
Och, čo ten chlap urobí, keď budeš čakať jeho dieťa a pod vplyvom hormónov priberieš 20 kg. Budeš naliata vodou, nebodaj po cisárskom budeš mať obrovskú jazvu alebo po vaginalnom pôrode nadtrhnutú neestetickú vagínu. Po pôrode ti brucho nesplasne a budeš mať diastazu. Čo urobí potom? 😃 😃 😃 Utekaj, kým je čas.
Podľa toho čo píšeš, je dosť kriticky. Ono byt kriticky je fajn, no do určitej miery. Tiež som taka, že stále na sebe makám, snažím sa byť tou najlepšou verziou vo všetkých stránkach a niekedy som na seba až príliš prísna. Ale len na seba. Nikdy by som netlacila na dieťa ci muža, nech sa zmenia, nech idu stále na 200% lebo sto je malo.
Čiže ho viem na jednej strane pochopiť, no na druhej by som takého partnera nechcela. Nech sa zlepšuje koľko chce, ale nech do toho netlačí druhých.
A ak otehotnies či ostane ti par kg po pôrode tak ťa rovno necha? Alebo popri domacnosti a dieťati ťa bude nepriamo hnať do fitka,nech sa bradovi pittovi páčiš.?
Ja by som o taky vzťah nemala zaujem.
Chce mať riadnu kocku pri sebe, nikde neuvádzas akú máš výšku a váhu to je celkom podstatne na zhodnotenie? Proste niektorým ľuďom sa páčia chudy ľudia a rovno to priznajú čo akože oceňujem, lepšie ako tváriť sa a dačo vadi na partnerovi, ak to to vadí tak sa s ním rozíď, alebo spravte si spoločný program a cvičenie môže to byť aj zábava nakoniec a spojí sa príjemne s užitočným
no pozri...asi by som ho poslala dakam.
toto ked robi a hvoori na zaciatku vztahu, co ti bude vraviet neskor?
prepac.
kolko mate rokov?
kedysi dávno som poznala chlapíka čo bol úplne super, aj ma vedel rozosmiať, aj chytrý bol, aj sčítaný, veľa sme mali spoločné - až na ten šport 😒 a vôbec by mi nevadilo že nedvíha činky - ale bol fakt total lemroš … a to mi veľmi vadilo…
takže autorka - aj u neho to môže byť redflag - že nechceš - a inak by si bola možno dokonalá… takže keď pre teba nie posilka - skúste nájsť niečo spoločne - alebo aspoň sama niekam, kde by ťa to bavilo…
a to jeho výzor mi ani nevadil - aj keď ja mám rada nabuchaných mužov - iba že je neaktívny…
kedysi dávno som poznala chlapíka čo bol úplne super, aj ma vedel rozosmiať, aj chytrý bol, aj sčítaný, veľa sme mali spoločné - až na ten šport 😒 a vôbec by mi nevadilo že nedvíha činky - ale bol fakt total lemroš … a to mi veľmi vadilo…
takže autorka - aj u neho to môže byť redflag - že nechceš - a inak by si bola možno dokonalá… takže keď pre teba nie posilka - skúste nájsť niečo spoločne - alebo aspoň sama niekam, kde by ťa to bavilo…
@biba_18 ja cvičím ale iba pre zábavu, iba čo ma teší s kamarátkami, a s ním chodím športovať, no nie cvičiť. Som aká som a som krásna, nebudem meniť postavu pre muža ani pre nikoho, o to mi v tomto príspevku nešlo.
nepíšem ti že máš meniť postavu. a jeho nepoznám, neviem ako myslí čo hovorí. ja čítam teba a úprimne neviem čo čakáš od mk - keďže máme iba tvoju interpretáciu jeho slov 🤷♀️ ja som ti napísala pohľad z mojej strany…
Ale sebavedomost máš na vysokej úrovni, možno aj tam bude problém, vravieť si aká som krásna je na mňa moc 🤣, len či nemás 75 kilo 🙈
Ale sebavedomost máš na vysokej úrovni, možno aj tam bude problém, vravieť si aká som krásna je na mňa moc 🤣, len či nemás 75 kilo 🙈
@zuzubb007 Dnes som videla dievčinu vážiacu 87 kg a mega brucho vytrénované, postava super. Vyzerala perfektne. Ale je aj vysoká. Má cez 180 cm.
Za mňa by to bol red flag, sama píšeš že ok je stále s ničím nespokojný a stále si nájde niečo na čom pracovať.... Možno to bude práve ten typ že keď začneš s ním cvičiť, zas si nájde niečo iné a čím bude nespokojný....
@zuzubb007 aj keby mala 75 kg, ak je so sebou spokojná a páči sa sama sebe tak kde je problém..... Veď on ju takú spoznal tak načo ju chce meniť.... Nie každá žena túži mať veľkosť XS a trčiace rebrá....alebo byť len sami sval a tráviť všetok voľný čas vo fitku
Veď som jej písala nech sa rozíde s ním, on sa nezmení chce proste namakanu babu, a áno môže byť spokojná aj keď ma 100 kíl, ale nebudem tu vypisovať aká som krásna proste dobre je spokojná a hotovo, mne osobne sa niektoré baby plnšie páčia ale to je naozaj vyžarovanie osoby, ale poznám chlapov, ktorí proste chcú len vychudnuté alebo len plne baby, a on keď ma iní typ nič s tým nespravi

To, že má niekto preferenciu a chce aktívnu partnerku s rovnakým životným štýlom ako má on (to že ťa volá s ním cvičiť) nepovažujem za redflag, ale myslím si, že si v tom prípade mal takú nájsť a to že sa ťa snaží prerobiť na svoj ideál už pre mňa tak trochu redflag je… a hlavne, ak to dáva najavo uz teraz, na začiatku, keď má človek ružové okuliare a všetko vidí tak nejak krajšie ako naozaj je, tak časom z toho bude podľa stále väčší problém…