Priateľ chce ísť na chatu. Mám mu to dovoliť?
Ahojte, môj priateľ prišiel s tým že by jeho kamaráti chceli usporiadať chatu a pýtal sa ma či by mi to vadilo ak by šiel. No on so mnou nevie ísť ani na diskotéku lebo vraj mu to vadi ale na trapnu chatu by šiel hneď. Povedala som že áno vadi mi to pretože mi to vo vzťahu nepríde okej, keď ani on mne také veci nedovoľuje a potom on príde s niečím takým. Aký máte na to názor ? Mám ho nechať nech ide alebo ? Nie som jeho mama a ma slobodnú vôľu ale nepríde mi fér že ani ja také veci nemôžem a on by mohol
Ty si asi nepochopila, že ak Ťa muž chce podviesť, urobí to počas pracovného obedu, cestou na nakúp, kde bude mať dohodnutú babu z instagramu/zoznamky a bude pritom plne triezvy. Pretože je to vždy o rozhodnutí toho človeka.
Takže navrhuješ ho nikam od 20tky nepúšťať?
Tak potom si si vybrala zlého partnera, ak mu neveríš a idete to riešiť zákazmi, príkazmi obaja.
Istotu nemáš nikdy,ale tak asi nebudem s niekým, ktorý si v stave opitosti,aj za triezva bude "vytrutkávať" kade tade 😁. Podviesť ťa môže aj keď ide z práce a nemusí byť ani naliaty. Skús pouvažovať,čo ťa drží pri takom, ktorému neveríš a vieš o jeho minulosti 😏.
Ja som s mojím mužom 20 rokov a na všetky akcie (disky, chaty,...) sme vždy chodili spolu. Ešte aj rozlúčku so slobodou sme mali spoločnú.
Toto mi smrdi. Na tej chate sa môže diať čokoľvek a darmo bude klamať,že len chlapi tam budú. Kde je opitý rozum, tam sa straca vernosť ako nič.
Držím palce!
taketo veci vobec neriesim, chce ist ide, chcem ist ja = idem. Ja chatovacky zboznujem, diskoteky absolutne. Moj chlap to ma opacne :DD Ja sa rada zabavim aj sama bez neho a on detto chodi na akcie aj sam, na co sa budem trepat tam kde ma to nebavi.. nech si uzije s tymi, ktorych to bavi
cely tento problem mi pride detinsky
@ankare ďakujem ❤️ vidím, že aspoň nie som jediná tohto názoru 😅
Prosím ta, a ako to ideš zariadiť? Budeš chodiť všade s nim?
"nepustat" ho, lebo veď čo ak..
Ak by si mu verila, ani len tuto diskusiu nezalozis.
Je to detinské a smiešne.
Mam syna 23r, žije s priateľkou, chodí kade tade, on aj ona.. Spolu aj kszdy so svoju partiou zo škôl, z mesta.. Netrcia si z ritky, každý môže chodiť kde chce, nič netaja, neklamú.. Zdravý vzťah.. A nie ze pustiť, dovoliť..
Ešte raz, ty máš priateľa, ktorému vôbec neveríš. Ani on Tebe. To má vždy v niečom pôvod. Ak si myslíš, že Ti klame a pretiahne nejakú amatérka, lebo neviem, si s ním už niečo také zažila, tak načo vôbec takého chlapa chceš? To budete sedieť od 20tky do smrti doma pred telkou a budeš vkuse rozmýšľať, kam nemôže ísť, lebo by pretiahol inú?
@enmery tak popravde pôvod to ani nemá, neviem, prečo sme takí, keďže sme sa nikdy navzájom nepodviedli ani nic podobne
A ty chceš takto žiť celý život? Nikomu neveriť. Načo máš potom vzťah? Ja som s mojim mužom od 21, on mal 19 rokov. My sme normálne žili ako dvaja mladí ľudia, zábavy, party, chaty...spolu aj od seba. Jasné, že za tých mladých čias sa aj viac pilo, ale toto, čo ty riešiš ma v živote nenapadlo. Ja som to tiež vtedy kopeckrát prehnala s alkoholom a predstav si v živote mi napadlo hneď podľahnúť nejakým pudom. To len ty robíš z každého opitého chlapa nejakého nevyzretého nadržanca. Ak ten tvoj taký je, tak načo si potom s ním. A už vôbec nechápem, čo je divne na chalanskej chate. Náš kamoš teraz oslavoval 40 tku, doma s rodinou a potom spravil chatu pre kamošov, chlapskú. Normálne bez žien a detí, ale nie preto, že si tam pozvali podľa teba kurvy. Ale taký reset, po chlapsky. Ja tiež chodím na víkendy s babami. Toto je ale tvoj problém, v tvojej hlave, niekde vznikol, či rodinou, či partnerovým správaním + veľkú úlohu asi zohráva aj vek. Takže len tvoja hlava, možno čas, dozretie to vyrieši. A možno nie. Máme tu v obci takého 50 ročného pána, ktorému manželka všetko zakazuje. Odkedy ho "nepustila" na akciu s chlapmi - vinármi a podobne, je viac-menej na smiech a áno, ani túto dámu jeho kamaráti veľmi nemusia.

@eva8 áno majú, ale neverím, že tam niekto z nich nezavolá nejakú “amatérku”… Tí jeho kamaráti ako som spomínala nemajú problém podviesť vlastne partnerky