Priateľ je arogantný a už ho neľúbim

14. sep 2021

Ahojte, potrebujeme sa vykecat a možno.najst svetlo na konci tunela. Mam priateľa 5r máme dve deti, jedno za mesiac 3r a druhe dva mesiace.
Ide o to ze priateľ ma uz asi vôbec nepriťahuje ,boli problémy počas tehotenstva , Zistila som aky je človek arogantný a chladný.miluje ked vidí ze vytočil iného človeka.a tak... Je toho veľa čo som si uvedomila.ze tak žiť nechcem v budúcnosti a nejak to ochladlo vo mne, on stále vyžaduje sex, ešte počas šestonedelia, v tehotenstve ho bolo málo,bola som riziková a neskôr nemala chut absolútne.. on nebere ohľad a mne sa tym zprotivil. Sex nebol odkedy som porodila ,ob chce každý deň ja sa tomu vyhýbam,.. nemám chuť a stále spinim..

A problém? Napríklad ze si začínam uvedomovať ze keby si nájde milenku bolo by mi to fuk, jedine skrz ego, ze ma podvádza, z princípu by mi to asi vadilo ake žeby som sa trápila kvôli ,, láske,, to už nie. Má ísť na akciu kde budú aj ženy a ja si v duchu vravím,.. bodaj by si niekoho našiel a pretrhol to ,ze by dal dôvod na koniec tohto vzťahu.. asi mi šibe? Máme dve nádherné detí a ja ho nemilujem?

Alebo len hormóny?

Som stále doma zavretá s bábätkom lebo je náročné. Inak mi priateľ veľmi pomáha so starostlivosťou o deti domácnosť a tak. ale je vela veci v ktorých sa mi protivi... Asi ho uz neľúbim 😒 sana sa nevyznám...

anjelicek26
14. sep 2021

Nerob zasadne zivotne rozhodnutia pod vplyvom poporodnych hormonov... muz chce sex, kedze v rizikovom tehotenstve a sestonedeli prakticky nic nebolo, ja ti neviem, prijde ti to take divne? Mne ani nie... po dvoch mesiacoch po porode uz by si spinit veru nemala, chod normalne na preventivku na gyndu. A okrem toho - usta a ruky mas zdrave... snazi sa aj on, aby si bola v sexe spokojna? Ako pises - pomaha ti doma, pomaha ti s detmi, problem je len, ze ma vacsi apetit v sexe a ty si - este "rozbita" po porode a hlavu mas samozrejme u babatka... normalne sa o tom porozpravajte, ze take veci chcu cas... muzi hormonalne zmeny nemaju po porode, zena ich vzrusuje, jasne, ze chce... vela vztahov sa takto pokazi, ked partneri nie su ochotni trosku ustupit zo svojich poziadaviek...

konikkon
14. sep 2021

A keď si nájde milenku, potom sa uz o vás nebude tak pekne starať. Možno vás aj vymení.... Podľa mňa nemas pod kontrolou hormóny. Samozrejme, bez sexu je vo vzťahu napätie, ktoré za tie mesiace pociťuje aj on. Aj on je len človek. Ty si mala rizikové tehotenstvo a priority boli niekde úplne inde. Ale teraz, keď už je babo na svete, je už čas popracovať aj na vzájomnom vzťahu, venovať sa jeden druhému, znova sa zblížiť. Z nejakého dôvodu ste spolu 5 rokov a urobila si si s ním 2 deti. Ten dôvod by mal byť pre teba hnacím motorom pre zlepšenie vzťahu. Uvedom si, že máte spolu 2 deti, on je ich otec, ste rodina.
Ci chceš to ukončiť a hľadať stastie inde? Vieš, všetci super chlapi sa určite len tak hrnú, aby vstúpili do vzťahu s mamičkou 2 deti, ktorou lomcuju hormóny.

hlubik
14. sep 2021

skuste si najst k sebe cestu, mate 2 detičky

ckocka
14. sep 2021

Možno je to na rozchod, možno nie, ale nerobila by som zásadné rozhodnutie v čase keď ešte nie som úplne vo svojej koži.

thoughtfulweirdo
14. sep 2021

To budú snáď hormóny 🙏 ja som 4 mesiace po pôrode a nie som to stále ja, čo sa vzťahu k manželovi týka. Sama som z toho smutná, že mi tak "preplo", ale neviem, čo s tým, tak čakám, ako sa to skľudní. Ja by som na tvojom mieste teraz žiadne rozhodnutia určite nerobila.

lindusss2016
14. sep 2021

Kolko mas rokov? Tvoje uvahy mi pripadaju ako myslienkove pochody nastrocnej, ale verim, ze to len hormony si robia, co chcu. Skus sa s niekym poradit, ako by si to mohla riesit. Daj do poriadku seba a potom ries vztah

alvaluka
14. sep 2021

@autorka vacsina ludi popise iba vrchol ladovca a vela ostane nevypovedane v takychto diskusiach, preto je hlavne na autorovi diskusie, na tebe, aby si zhodnotila vasu situaciu.
Pises, ze je arogantny, necitlivy, chladny, na druhej strane ti pomaha v domacnosti, s detmi takze naozaj by to chcelo lepsie sa na neho pozriet, co konkretne ti vadi.
Ak chapem spravne, sex ste nemali dlhodobo, to nielen chlapovi ale aj zene chyba. Si 2 mesiace po porode, v tom obdobi som bola hormonalna bomba a mne sa to teda postupne upravilo az rok po porode.

Osobne si myslim, ze tvojimi primarnymi problemami su hormony, to ze si stale doma s druhym dietatom, ktore je narocne a asi si aj unavena a nevyspata, do toho dlhodoba frustracia, ze manzel akoby stale vidi iba sex, co mu chyba a mozno nedokaze pochopit teba. Dva mesiace po porode by som nerobila zavazne rozhodnutia, skuste sa porozpravat otvorene, ako sa ty citis, co ti vadi a objednaj sa gynekologovi na prehliadku pre istotu.

liljana
14. sep 2021

Toto uz je asi standardny prispevok. S druhym, tretim malinkym dietatom na materskej zrazu znenavidi partnera. Dovtedy vsetko super, mate spolu 2-3 deti a naraz je uplne vsetko zle?

liljana
14. sep 2021

Ste spolu 5 rokov. Prve dieta ma tri roky, plus tehotenstvo su styri roky. Po roku chodenia ste sa prilis skoro vrhli na deti. Ani ste sa nestacili zzit, spolu byvat, spoznat, aky je druhy po 1-2 rokoch, ked pride stereotyp a uz prisli zatazkavajuce skusky v podobe deti. To je ako keby si mala dieta s neznamym clovekom. Aspon ste spolu byvali pred dietatom? A najlepsie riesenie je ako vzdy okamzity rozvod.

autor
14. sep 2021

@liljana poznali sme sa predtým roky a aj sme rok spolu hned na začiatku vzťahu žili.. ale máš pravdu,v podstate sme sa stále spoznávali a sli do toho rýchlo. No bola to láska, myslela som že osudová...potom nastala realita.

Ďakujem baby , myslím si tiež ze hormóny hrajú veľkú rolu,este minulý rok pred tehotenstvom sme mali sex stále a bola som úplne iná,i led hádky boli,rajcoval ma.. no teraz nula bodov

dankanka
14. sep 2021

Sestonedelie trva 6-8 tyzdnov..takze este stale mozno si v tomto obdobi. Kazdej zene to trva inak.. hormony, zrejme aj kojis, unavena, nevyspata, jasne ze nechces sex.. a ak on furt o tom tak jasne ze sa ti protivi..treba to len prezit .

karolinakr
14. sep 2021

Toto je uplne chore, aby ked žena je na rizikovom v šestonedeli a ma svoje dni, sustavne vyzyvalia že ma usta a neviem čo zdrave. By som bola zvedava či by chlapi v takomto stave a po porode robili 8 mesiacov jednostranny oral, a už hned môžem povedať, že nie, lebo su tu prispevky, že ženy nemaju aj 3 roky sex a rady ako Nevnucuj sa mu, lebo od teba ujde, zníž zo svojich narokov a rob si to sama. Skratka aj žena ma narok byt ubolena chora ,a nenechala by som sa do ničoho tlačiť Proste vyčkaj, kym si to užijete obaja a potom na to skočite a dohonite zameškané za predpokladu, že sex ta normalne baví s ním...Ak sa len skryvaš za niečo, všetko vyplava na povrch, či chceš či nechceš, ale su etapy v živote, ked sexu je menej, potom zas v 70ke on nebude vladať,,,

slovakboy
14. sep 2021

To je strata libida. To prejde časom a bude fajn. On by sa ale mohol trosku posnazit a nebyť necitlivý v tejto oblasti.