Priateľ ma nechal cez smsku
Baby,
Boli ma srdce, neviem, co robit. Chodili sme spolu 2 mesiace, vsetko ok, povedal o mne aj mame a ta by ma bola rada stretla.
Chcela som pockat so sexom s on sa ma spytal, ci fakt chcem cakat, az kym mi povie tie dve slovicka. Ja, ze ano. No necakala som. Na piatom rande...
Pred dvomi tyzdnami som mu povedala, ze ho lubim, na co mi on povedal, ze ma este nemiluje. S placom som odisla domov. Nadalej mi pisal, ze chce pokracovat v randeni a inu nechce. Mama mu ochorela na covid, tazky priebeh, nevideli sme sa vyse tyzdna a vcera mi napisal bombu v podobe smsky v zneni, ze som donho viac nez on do mna a nemame toho vela spolocneho a netravime spolu dost casu. A potom, ci som tam a nech nieco poviem. Neodpisala som nic. Som z toho cela prec.
Co robit? Olutuje to este?
Dakujem!
Na tvojom mieste by som mu napísala, že je zbabelec, keď to nedokáže oznámiť normálne face-to-face, alebo aspoň cez videohovor a kým mu nenarastú poriadne gule, tak nie je na žiaden vzťah pripravený. A potom zablokovať. Nech aspoň vie, čo spravil zle. Poučiť sa možno nepoučí, ale možno mu to dopne aj samému, keď bude na vyššej mentálnej úrovni.
@cosmic_origin keď jej úprimne face to face povedal, že ju ešte neľúbi tak sa rozplakala a boh vie co tam ešte bolo. Tiež nebude na neviem akej mentálnej úrovni, ale možno ma na to vek a z tohto sa môže niečo naučiť. Keby bol idiot, tak ju klame ako ju ľúbi a bavil by sa na nej, občas by sa s ňou vyspal... Ale neklamal jej
aj ja tipujem pod 18r a aby tu nedostala morálnu kázeň nech nesexuje, tak sa radšej dievča neprizná 😀 po 2 mesiacoch v podstate nestretávania sa (okrem sexu) by po vyznaní citov zdrhol aj starší chlap než len pubertiak 😉 čiže do budúcna - city sa tak skoro nevyznávajú... a ten sex skús tiež trošku na neskôr posunúť.
čo bolo už nezmeníš, teraz sa môžeš len trápiť, alebo to neriešiť. Ak chceš môžeme si napísať a porozprávať sa o tom
Co robit ti nepoviem, ale nemyslim, ze sa zlakol, alebo ta nechal lebo sex, alebo cokolvek. Podla mna ste boli malo spolu. TO sa stava, hlavne v mladom veku, tiez musim povedat, ze mala som par takych znamosti ale aj kamosky, tam fakt staci ze tyzden nie su spolu a koniec, lebo "nie sme spolu", "nemame nic spolocne" - ked sa totiz netoci svet iba okolo toho cloveka, nie je dobre :DD Az vekom to pride, ze clovek "vydrzi".
A mozno st eneboli pre seba stvoreny, mozno uz nasiel inu nejaku... na sex, vyznanie lasky atd neexistuje ziadne pravidlo... kto prvy, kedy, ako...
Dva mesiace,sú veľmi krátka doba,nechaj si čas,prejde to
Vieš niekedy si musíme prejsť niektorými situáciami, len aby sme našli skúsenosť a poučili sa.