Priateľ ma psychicky týra a ovláda
Zdravim neviem ani ako mám začať pretože je to pre mňa ťažké dosť ťažké až mi je do plaču začala by som asi tým že mám priateľa s ktorým sme spolu 3 roky minulý rok sa nám narodila dcérka všetko bolo super až doteraz priateľ pracuje mimo mesta takže s nami momentálne nežije a keďže chce o nás vedieť úplne všetko tak to asi aj chápem ale začal ma poslednú dobu strašne veľa kontrolovať ako sa starám o malú to je síce v poriadku ale radi mi kedy ju mám prebaliť ako jej mám dať jesť ako ju mám obliecť či bude v kočíku alebo nie kedy budem doma okolkej mám byť doma nesmiem meškať ani minútu musím byť na čas doma keď niečo spravím zle tak mi začne nadávať do dementú do špin do ku.. do pi... A podobne už má aj udrel 2 krát myslím občas mi povedal že si musím tu chybu odklačať a odprosiť skrátka mňa psychicky týra uráža má aj pred jeho rodinou a pochybujem o tom že mňa miluje ako on vraví a že si mňa váži a neviem už čo mám robiť aj som si vravela že to ukončit lebo on vraví že stým nemá problém mi dať kopačky ale bojím sa mby sa mi mstil na malej
@chimena2000 nepises podstatnu informaciu, ci mas kam ist. Ak ano tak treba odist a nie sa nechat otlkat, pri takom spravani si uz mala byt davno prec.
@ivik4 mám kam ísť len sa bojím že by som mala ešte väčšie peklo než mám teraz
Ved s vami nezije. Ako ta moze kontrolovat, kedy mas prebalit dieta, ako ho oblecies a tak? Sleduje vas kamerou?
To, ze vo vztahu bitka a ponizovanie nie je ok, hadam vies.
Nahlas to policii
@chimena2000 väčšie peklo ako teraz? Pre Boha ….kde si nechala rozume dievča zlate
Tohto chlapa ani priateľom viac nenazývaj. Chod domov k rodičom, povedz im ako sa veci reálne majú. Daj si dieťa zveriť do starostlivosti, určit výživné a styk
Chlap ktorý by mi nadával do kuriev a podobne by mojim priateľom už nebol a o fyzickom násilí ani nebudem písať
@chimena2000 máš dcéru, predstav si, že je v takej situácii ona. Konaj tak, ako by si poradila jej. Hlavne jej ale nedávaj príklad, že trpieť k0kota je v poriadku. 🙈
@chimena2000 prosím prečítaj si po sebe ešte raz... Nevidíš, že toto nie je normálne ?!? Bože žena !!!
Jednu facku by mi dal muž a dovidenia.
Naozaj chceš, aby takto tvoje dieťa vyrastalo ?
@chimena2000 a pred dieťaťom bol normálny, však? Aj keby som nemala kde odísť, išla by som. Daj na súd o neodkladne opatrenie aby ti zverili dieťa do starostlivosti, určiť výživné a neopovaz sa mu odpustiť, ani keď on bude kľačať. ☝️
@chimena2000 ak máš kam ísť tak hneď zajtra. Je to idiot. Toto ma vychovávať vaše dieťa? Plne súhlasím s @kavasmliekom 👍
že si máš chybu ODKĽAČAŤ? to si robíš srandu? vieš že tvoje vzorce správania a vzťahov raz preberie tvoja malicka dcéra však? toto ju chceš naučiť?
Na tvojom mieste kontaktujem svojich rodičov, všetko im poviem ako si tu napisala nám, ak sú normálni, nebudú ani sekundu váhať a pomôžu ešte aj so sťahovaním
@chimena2000 neboj sa toho kroku od neho odísť. Nemyslí si, že to bude horšie. Horšie to bude keď s ním ostaneš. Bude sa to len stupňovať. Odíď už len kvôli tomu dieťaťu. Nech nemá na ňu dosah, nech nevyrasta pod dohľadom psychicky chorého človeka. Či chceš aby bil aj dcéru a musela si veci “odkľačať”? Boh vie kam až by to zašlo. Toto je CHORÉ. Neboj dieťa ti nevezme. Slovenské súdy sú zväčša na stranách matky. Musela by si byt podľa mňa asi drogovo závislá , narušená a neschopná postarať sa o dieťa aby tomu bolo inak. Takže peklo ti nemá ako urobiť. Kontakt môžeš zrušiť úplne, zablokovať ho a je to. Ak by žiadal súd o styk s dieťaťom tak povedz, že je nebezpečný
Preboha psychopata opustiť máš kam ísť máš obrovske šťastie.To len sa vystatuje rýchlo dať na súd na vyživne.Fyzicke násilie byť ženu môže len priezemní úbohy chudák. Keby si ho zahlasila na policiu a mala papiere z ošetrenie by ho vzali.Na nič nečakaj. Treba ho dať na súd na určenie výživneho a zverenie dcérky do tvojej opatery. Ked by si mala papier z nemocncie že ťa napadol a potom by si ho údala súd by zvažil pri stretavaní sa s dcérou jeho násilnicku povahu.Chybu si máš odkľačať v tu chviľu by jednen z nás bol v base a druhý na citoríne. Ved to je psychopat to sa ani ináč povedať neda.Chlap ktorý si váži ženu jej nikdy nepovie že ej k,, p....Sme ľudia každý mame aj zlý deň ale toto toto je úplný magor čo zanedlho skonči vo vyšetrovacej väzbe.Otázka času kedy niekomu niečo narobi.Chod teraz prečo pokiaľ dcérka je malička že nič nebude vedieť že jej psychopatický otec ťa bil.Ja by som ho úplne vyškrtla žo života.Problémy robiť bude ale treba razne zakročiť aby vedel kde su hranice.
Autorka uz profil na MK nema… Ale je to opat raz vecerna vymyslena tema.
@liv1 asi jej skontroloval modrého koníka a nepáčil sa mu príspevok. Ako všetko super, len naraz prudká zmena správania. Pochybujem o tom. Buď mal úraz hlavy a začalo mu šibať, alebo nejakú má a robí z nej hlupaňu, alebo bol taký vždy len ružové okuliare robia svoje, alebo je to vymyslená téma.
@chimena2000 odid smer úrad tam ti ženy pomôžu spísať žiadosť na súd aby si mala dieťa zverené do tvojej starostlivosti vybavíš výživné a súd mu urci stretávanie ty prosím ochraň seba ale najmä dieťa
@chimena2000 Nebuď naivná, to sa bude ešte zhoršovať. Keď odídeš on si nájde inú a upokojí sa.
Úplne zle na to pozeráš, že sa bojíš že bude horšie....on ťa len zastrašuje. Radšej volaj na linku dôvery, aby ťa povzbudili a správne usmernili.
Takéto správanie je neprijateľné a nebezpečné. Chces sa dostať na psychiatriu? A kde pôjde mala, do decaku ?
Tak už ťa má s dieťaťom poistenú ukázal svoju pravu povahu. Máš len dve možnosti. Necháš ho aby ťa úplne zničil alebo odídeš a zachránis si život a dieťaťu budúcnost.

Pre boha ziveho , ja by som v sekunde sla k doktorovi a nahlasila ho keby ma udrie. To uz coje.. a to odklacanie ma dorazilo. Mas kam ist ?
Tak mstit sa Ti podla mna bude ,ved aj teraz spolu zijete a mas peklo