icon

Priateľ mi diktuje a zakazuje

3. mar 2026

Ahojte chcem sa opytat. Alebo skor vyrozpravat. Mam priatela a tak nepriamo mi zakazuje proste ukazuje ze sa mu to nepaci a citim tam naznak rozchodu z jeho strany vzdy ked mi nieco take povie. Napr hovori mi aby som zacala cvicit ze chce aby som cvicila ( mam 55 kg ) potom mi zakazuje sladkosti a hocijaku stravu . Dovolyje mi stravu ako kuracie maso ryza tvaroh zelenina a pod. Krd vidi doma sladkost alebo nieco co nema obsah podla jeho predstav vyhodi to. Dalej zatrhol mi kamaratov a kamaratky. Nemozrm mu nechavat videne.. v praci mu musim odpisovat. Kontroluje mi mobil skym si pisem potajomky. Viac krat som ho nacapala. Pritom neds mi najavo ze ziarli len to zaobali napr zd nechce aby som sa kamaratila s Jožkom lebo je divny. Zacala som mat psychicke probpemy tak mi povedal ze zenam po porode zvykne prepnut este viac ze ako somnou moze mat dieta. Potom mala som obodbie depresivne ze som chodila z roboty domov a urobila minimum doma zacal mi nadavat do lenivych ze taku zenu nechce a zacal ma hnat do roboty varit prat uprstovat. Vadi mu ze pozeram reelska na mobile. Vzdy mo mobil vezme a hodi o zem. Musim chodit spat o 21:00 ked idrm neskor a on to zisti ze sa prebudi krici na mna preco nespim a trha mi mobil z ruky. Dalsia vec ktora mi robi zle. Pri sexe sa mi pozera do oci a snazi sa zistit ci ma nazaj uspokojuje pretoze on ma nejaky mindrak ze nevie uspokojit zenu. Pozera na mna tak ako keby to chcel zo mna vytlacit pphladom

Strana
z4
sova7
4. mar 2026
@anonym_04ba0a

@enmery pisem to ironicky, lebo sa mi rozum zastavil, a nie som jedina. Este jej radia spravit si s nim zo 2 deti, to myslis, ze vazne niekto pise?
Takychto prispevkov je tu mraky a podla mna uz to prehanaju v tom, ze stavnato popisuju detaily. Tyrana zena podla mna takto detailne neopisuje, co sa u nich doma deje, lebo sa hanbi este aj za neho a nie ze sa este bude pytat, ci je to normalne.
Ma kam odist, napisala, ze moze, nema deti, ale ona ho chce pochopit a pomoct mu, lebo je niekedy sladky ako med. To je ako ta s ttm sexualnym uchylakom, co ju vlastne znasilnuje, ale na xy-tej syrane sa dozvieme, ze vlastne je to celkom ok a nema autorka problem 🫣.
Niekto sa tu podla mna vyziva v popisoch bizarnosti, a caka na reakcie, ako tu budeme nadavat na debila a neviem co...Ja tu uz nicomu neverim pomaly. Uz som tu dlho a kedysi to bolo o inom. Nemozem.si pomoct, ale tento prispevok mi pride fakt vymysleny. Boli tu aj realne a to bola uplne ina diskusia.

@anonym_04ba0a nie je to zase ta istá?

xenia65
4. mar 2026
@anonym_autor

@svetlonos ja 29 a on 31. Je vojak- kapitan.

@anonym_autor A u vás VEĽITEL a ty pesiak

enmery
4. mar 2026
@sova7

@sova7 Toto tu má stále rovnaký priebeh. Autorka sa už neozve a pravdepodobne s agresorom ostane. Tu si takéto vždy vypočujú nadávky, aké sú hlúpe alebo si to vlastne zaslúžia. Pritom to počúvajú doma denne. Ešte si to vypočujú na tomto fóre a tým pádom sú si isté, že chyba je v nich a preto takto žijú...nič iné nepoznajú.

sova7
4. mar 2026
@enmery

@sova7 Toto tu má stále rovnaký priebeh. Autorka sa už neozve a pravdepodobne s agresorom ostane. Tu si takéto vždy vypočujú nadávky, aké sú hlúpe alebo si to vlastne zaslúžia. Pritom to počúvajú doma denne. Ešte si to vypočujú na tomto fóre a tým pádom sú si isté, že chyba je v nich a preto takto žijú...nič iné nepoznajú.

@enmery mizéria

svetlonos
4. mar 2026
@enmery

@enmery
Mnohé kym nezaziju, nepochopia. Je za tým omnoho viac ako podľa nich - hlúposť. Dokonca si psychopati a podobne dg výberu často inteligentné, vysokopostavene ženy. S vs, na dobrej pracovnej pozícii. Baví ich zlomiť zrovna tie sylne. A je aj zopár podjazdov o Tom. Len treba pozrieť. Aké jasne, že jednoduchšie je hodiť ju do šuflíka - Blba!

geff
4. mar 2026

A keď tá prinúti aby ste mali deti a sexovali bez ochrany čo ptoom

zmrzlinka8
4. mar 2026
@anonym_autor

@viestta mam v plane sa rozist len nechapem ze ako vzdelany clovek s VŠ a s postavenim ako kapitan vo vojski toto dokaze. Ale niekedy mi pride ze prave z roboty ma nejake mindraky a to si vybija na mne.

@anonym_autor nerieš, ako to dokáže a ako je to možné. Dôležité je, že to dokáže a to si uvedom a v tom momente odíď a nikdy sa nevracaj. Tvoj život je vzácny, neprišla si na ten svet, aby ťa nejaký chlap takto ničil a týral.

ivanztt
4. mar 2026

No, jak ti to povedat ako chlap.. Posli ho do p... . Lebo to sa nezmeni a bude to len horsie a horsie

jeennyv
4. mar 2026

@autorka narovinu zelenu gumu si si domov doniesla..tak sa u nas vravi..cest vynimkam, ale polovica vojakov, policajtov je tak vytretych, mindrakovych, postihnutych ich “rezimom” utekaj co najdalej …joooj takych kolko poznam…1z 20 je normalny….

anonym_c910d9
Včera o 10:02
@anonym_autor

@jblheart on vie byt sladky jak med niekedy. Vtipny v zivote som sa nevedela pri nikom tolko smiat jak pri nom. Potom pride skrat a zacne overthinkovat a psychicky ma tyrat.

@anonym_autor chces prist o zdravie a rozum a detom znicit zivot? Cim skor utekaj od neho!

domix147
Včera o 10:14

@anonym_autor no pozri buď budes robiť niekomu psychiatra a ten niekto ťa zničí...alebo si nájdeš normálneho človeka...ver že prvotná zaľúbenost opadne a potom si s človek.preto,že ho mas rada kôli jeho schopnostiam a tomu aký je k tebe...ak je takýto pako už teraz,má poruchu a ty ho časom budem.nenet.mtakze utekaj čím skôr

cacianka
Včera o 11:16
@svetlonos

@enmery
Mnohé kym nezaziju, nepochopia. Je za tým omnoho viac ako podľa nich - hlúposť. Dokonca si psychopati a podobne dg výberu často inteligentné, vysokopostavene ženy. S vs, na dobrej pracovnej pozícii. Baví ich zlomiť zrovna tie sylne. A je aj zopár podjazdov o Tom. Len treba pozrieť. Aké jasne, že jednoduchšie je hodiť ju do šuflíka - Blba!

@svetlonos tie tvoje rozkošné preklepy 🤣. Nepozerám nicky ale keď vidím takýto text, hneď viem že si to ty 😇🫣

anonym_2a2830
Včera o 11:50

Psychopat!! Utekaj čo najďalej!

anonym_05b447
Včera o 13:07

@anonym_autor a máš s ním orgazmus?

monulka205
Včera o 13:14

@anonym_autor utekaj čo najrýchlejšie a už sa nikdy nevracat!

svetlonos
Včera o 15:25
@cacianka

@svetlonos tie tvoje rozkošné preklepy 🤣. Nepozerám nicky ale keď vidím takýto text, hneď viem že si to ty 😇🫣

@cacianka
🤭🫣

anonym_b3bb2a
Včera o 20:34

A to fakt tu píšes toto. Či to si si práve vymyslela?
Toto nemôžeš myslieť vážne nie čo píšes. To ako naozaj? Všetko? Že hádže mobil o Zem.
a že sa bolije do hlavy krd tá neurobí a o 9 musia spat? :O to je hádam nejaka srandanie?
Pozri či je kapitán či kto.
Ja tí poviem tak.ja som mala vojaka Turka za manžela čo bojoval v Sýrii a Afganistane ako special force...
Bol tiež hovsdo a psychopat dobrý ale takéto tyranie a obmedzovanie teda nerobil
So šokovaná že tento človek je slovak a toto robi a ty si to das

anonym_b3bb2a
Včera o 20:35
@sova7

@sova7 Bože nie ❌nie je to tá istá .. Prečo si myslia že len jedna žena tu zakladá diskusie o zlých chlapoch? Veď takých zlých mužov je milion

marco76
Dnes o 05:16
@anonym_b3bb2a

@sova7 Bože nie ❌nie je to tá istá .. Prečo si myslia že len jedna žena tu zakladá diskusie o zlých chlapoch? Veď takých zlých mužov je milion

@anonym_b3bb2a .. detto žien, bez mnohých zlých, by neboli .. dobrí potom a táák, kolem dokola 🙂

Strana
z4