Priateľ mi napísal na zoznamovacej appke. Mám reagovať?
Ahojte, sme spolu s priatelom skoro rok, vekovo sme rovnako. Ked sme boli posledne mesiace spolu, stale si otacal telefon dole displejom. Bolo mi to podozrive a mala som pravdu. Nikto si neotaca mobil naopak ked nema co skryvat. Tak som si spat stiahla appku a je tam, dala si fotku ktoru nemoze nikto spoznat kedze je tam len cast mojej jednej fotky ale aj to vo velmi zlej kvalite. Po 3 dnoch mi napisal dnes, ahoj ako sa mam. Neviem preco ale myslim, ze vie, ze som to ja, lebo vaha vek aj info sedi na mna.
Mam mu odpisat a nechat ho nech mi posle svoju fotku a nech sa sam prezradi? Je to ta ista appka kde sme sa stretli. Teda ak je to on.(ale jeho poloha na neho sedi aj vek vaha vyska vsetko.
Doteraz vsetko bolo ok, rozumieme si, sme pomerne "zabezpeceni" obaja zvlast. Nikdy nebol hlupy ani zly ku mne (o takeho by som ani nezakopla), nikdy sme sa este nehadali. Nebyvame momentalne spolu, ale stale sme v kontakte ak nepracujeme a vidime sa prakticky denne.
@ukulela nemohol ju vidiet, lebo odkedy som ju stiahla naspat (3dni) sme sa nevideli. On ma nema ako usvedcit z nicoho co tam je.
Pises:"Neviem preco ale myslim, ze vie, ze som to ja, lebo vaha vek aj info sedi na mna." ... poviem ti, ze vztah, v ktorom je nedovera a pochybnosti a taketo fabulacie, nie je dobry. ak chces, pohraj sa s nim ... napis mu, ze sa mas dobre, bla bla, opytaj sa, ci je zadany a bla bla ... a potom co? ked mas pochybnosti, ze on vie, ze to mozes byt ty?
Preco si sa ho neopytala, preco si otaca tlf? alebosi si ho mala vypytat na pozicanie .... takto sa budes zozierat. mozno pravom, mozno nepravom a poserie ti to vztah.
V tvojom veku by si mala byť už zrelá.Potom si z nás robia srandu, že pod 30 nemáme rozum.Je normálne mať vo vzťahu zoznamku? Ani jeden z vás nie je normálny a ani zrelý.Vo vzťahu je dôležitá komunikácia.Keby nič neskrýval tak by ti nemal problém ukázať telefón a vôbec nechápem čo robíš na tej zoznamke ty.
Sa neviete rozprávať?
Veď mu odpíš a uvidíš...možno si budete len pekne písať, alebo zistíš či naháňa iné sukne.
Nenechaj sa znechutit premudrelymi... poznam aj 40+, ktori riesili rovnaky problem. Obavam sa, ze Vas to rozdeli. Nedovera sa uz vyskytla, jeden komunikovat nechce, pripadne oklame a druhy sa boji opytat, zacnu taktizovat. Podstatne je, ze sa z toho ponaucis pre buducnost. Pre vyber muza, pre komunikaciu, pre riesenie situacie.
Ked sa riesia diskusie s odbornikmi ohladom social. sieti a zavislosti na mobiloch, jeden znamy fenomen ktory sa spomina je, ze ak sedis s priatelmi pri veceri a mas na stole polozeny telefon s displejom nahor, podvedome vysielas svojmu okoliu signal, ze pre teba nie su az tak dolezity. Chces vidiet notifikacie ( spravy, like-y a pod. ) na telefone.
Naopak, telefon obrateny displejom nadol vysiela signal "mas moju plnu pozornost".
Samozrejme najoptimalnejsi scenar je mat telefon vo vrecku.
Co chcem povedat je, ze nie vzdy to znamena, ze partner nieco zatajuje. Samozrejme, v tvojom pripade to zrejme bude vynimka kedze tvrdis, ze si ho pristihla na stranke na ktorej ste sa spoznali.
Normálne s ním píš ďalej,uvidíš,čo z neho vylezie,v konečnom dôsledku by som ho aktívne ťahala na rande a prišla osobne byť tebou. Teda neviem do akej miery ti na ňom záleží,pre mňa by to bola iba zábavka,bolo by mi jedno s kým si môj prietrtnik vypisuje,ale zábavka tohto typu mi vyhovuje. 😁
Ahojte, tak mensi update. Je to on, tak ho len natahujem a uvidim kam to s nim zajde, samozreme si paralelrne piseme aj cez whatsapp. Raz mi polozil rovnaku otazku v rovnaky cas, neviem ci na skusku ale dost som sa pobavila. Uvidim ked skonci karantena a potom to skoncim, zatial sa bavim😁
Tak to je trapas.On si mysli, že si s niekym inym píše?
A čo spravíš,keď zistíš,že je ochotný za účelom sexu stretnúť sa s neznámou? Na toto si pripravená?
@karolinakr ano ano, ani netusi. Na jednom napise, ze je unaveny, odpisem, ze idem spat.. na druhom odpisem, ze sa mi este nechce. 😁
@anita6666 este neskusal nic, zatial si 4 dni piseme, mam pocit ze tam nehlada sex s nahodnou zenou. Skor sa nudi a je to presne taka odveci konverzacia na styl ako ked sme sa spoznali.. co robis, aky mas den, comu sa venujes, atd, nic intimne... som napisala len, ze hladam niekoho fajn na dlhsie, a ze aj on. Ziadne presviedcanie alebo uchylne spravy. Kazdopadne toto povazujem za neveru a zradu, uvidim kam to zajde v tom chate. 😁
Čo si zmazala? Teraz som zvedavá haha
Skor sa nudi a je to presne taka odveci konverzacia na styl ako ked sme sa spoznali.. co robis, aky mas den, comu sa venujes, atd, nic intimne.
Ufff a ty si ta, ktora sa chytila na taku udicu...
@karolinakr je to na 100% on, dnes mi poslal aj fotku seba
@leuchtturm no ja neviem nic neprichadza 😁 co mu mam ponuknut sex sama a cakat ci sa chyti?
To si už mala dávno núkať
Ako to skoncilo? Konfrontovala si ho? Ja som sa v podobnej siituacii ocitla, no este sme sa kratko stretavali 2-3 tyzdne, a ked mi na fakovy profil napisal a chcel sa stretnut, uz som ani jeho vysvetlovania nechcela pocut.
@sylvia002111 nejak stala rec a nechcela som vyzerat, ze budem za kazdu cenu od neho ocakavat odpoved alebo nieco (proste same hovadiny pisal co ani mne nehovori)... nepodarilo sa mi ho dostat k tomu aby napisal, ze sa chce stretnut alebo sex, sama som nieco naznacila, ze ho nalakam on nic... zalozila som si dalsi profil kde a napisala som mu ze hladam kamosa s vyhodami, ine fotky aj vsetko zas, ale vobec neodpisal... tak zas som sa vratila k 1.profilu a som ho teda konfrontovala, ze ako si to vlastne predstavuje. Povedal mi len, ze je tam z nudy a nie je tam stale, (co je pravda podla jeho aktivity ale to ma nezaujmalo). Ja som mu povedala, ze je koniec lebo nevidim zmysel v tom ak je na zoznamkach niekde.. zatial sme neboli 2 tyzdne v kontakte(odvtedy co som sa rozpravali medzi 4 ocami), teda ja som mu neodpisala a ani neplanujem 🙂
Nooo tie zoznamovacie appky. Ludia sa tam casto vracaju, z nudy, ci z predstavy ze tam niekoho zaujimavejsieho stretnu, nez aktualny partner ... Jasne, ze nie vsetci. Ale vela z nich ano, len im na to aktualni partneri nepridu.
Telefon si dolu otacam aj ja, druhemu tym vysielam signal, ze ho pocuvam a nic ma rusit nebude, toboz nie telefon, tolko k otacaniu a co sa tyka zoznamovacoch appiek, niekde bude chyba, bud mate vztah a nemate tam co hladat, ani jeden, ani z nudy, alebo nemate vztah...

no v prvom rade sorry, ale ak chcem nacapat frajera na zoznamke tak mam fiktivny profil, nie vaha, vek a osobne udaje, ktore sedia. takto aj on - ak naozaj tusi, ze si to ty (co ty vies, mozno videl appku u teba) - tak ta chce nachytat ... a budes mu na schodzke vysvetlovat, ze to nie on usvedcil teba, ale ty jeho?