icon

Priateľ píše kamarátke ako má na ňu slabosť. Vraj je pre neho najkrajšia

30. nov 2022

Ahojte ženy. Idem sa k vám tu poradiť.
S priateľom sme spolu 3 roky, vraví mi, že chce somnou babo aj sa o neho snažíme no nedarí sa nám (asi aj chvála bohu).
Dnes som bola na jeho počítači a našla som mu správy s jeho kamarátkou o ktorej viem a tolerujem ju lebo som mu verila. Našla som správy typu ako má na ňu slabosť a je pre neho najkrajšia, že aj ja som dobrá ale ona je taká iná. Bojím sa mu priznať že som to čítala no na druhej strane nemôžem to nechať tak. Neviem čo mám robiť, vždy keď sa niečo take stalo u kamarátky som bola múdra a teraz som jak zaseknutá.
Ďakujem

Strana
z4
jamacka
2. dec 2022

@katkami123 Presne moja reč aj napriek tomu,že vie akého ma chlapa si chce dať spraviť dieťa?Fakt choré

beata117
2. dec 2022

Vynikajúco si zhodnotila celú situáciu. Tak sa treba zachovať, ako píšeš....

slecnazkosic
2. dec 2022

@ankare nie nie som.

miskamicha
2. dec 2022

Uz by moj priatel nebol. Vytlacila by som si tu konverzaciu a konftontovala ho.... moja dovera by uz vsak ziadna nebola

agicacica
2. dec 2022

Je to hnusné a určite Ťa to strašne bolí. S takým tajomstvom sa nedá šťastne žiť. Veď na to musíš stále myslieť. No a nevieš, či sa už nestretli náhodou. Keď je dom tvôj, tak mu zbaĺ veci a keď príde domov,tak mu povedz, že je koniec.

pbra40
2. dec 2022

Som zvedava, ci sa dozvieme, ako to dopadlo....

pikachu999
2. dec 2022

A čo že si mu šla do telefónu? Asi si mala tušenie a oprávnené u mňa by mal zabalené veci nech si ide za kamarátkou keď má na ňu takú slabosť ;))
Alebo si ešte počkaj nehovor mu že o Tom vieš ale choď tam pravidelne na kontrolu a možno zistíš aj to čo nechceš
A o bábätko s takým by som sa ani nesnažila radšej...

klaris334
3. dec 2022

Ahoj máš to už vyriešené ? Ostali ste spolu či ako? 🙂

kamatopo
3. dec 2022

Ja som tiež išla pred rokmi do počítača, aj keď som narušila naše súkromie podvedome som cítila že niečo nie je v poriadku. A dobre som urobila. Chlap čo si takéto veci dovolí písať za chrbtom svojej partnerky nie je chlap na spoločný život.

lusana
3. dec 2022

Ahoj tiež by som to ukončila pokiaľ nemáte dieťa, tá strata dôvery sa už nikdy neobnoví, a budeš v tom vzťahu iba nešťastná. Píšem z vlastnej skúsenosti, bohužiaľ my deti máme, no manželovi neverím áno po 7 rokoch.

lienka.7
3. dec 2022

@autorka no ako????

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
perdita11
3. dec 2022

Ja by som ho nesetrila a povedala narovinu ako sa veci maju. Aj ked si to zistila mozno nie najcestnejsim sposobom, tak to ho neospravedlnuje.

karolinakr
3. dec 2022

@katkami123 hm...

mikitilik29
4. dec 2022

Jasné že neznáša keď mi niekto ide do telefónu keď niečo skrýva. To je typická reakcia človeka ktorý klame druhého. Keby nemal čo skrývať tak nemá s tým problém. A tá jeho konverzácia s kamoškou je už len krôčik od toho že ťa s ňou podvedie keď ona mu bude chcieť dať 😂 viem že je to ťažké ale vykašli sa na neho

medeliska
4. dec 2022

To je jedno že si mu išla do počítača... aspoň si zistila čo je zač! Jasne si si to prečitala "kamaratka" je preňho bohyňa najkrajšia ktorej sa snaži dostať do nohavičiek....Chceš s nim čakať dieťa a on sa nateba aj tak vybodne? Je to HOVADO na ktoreho sa vykašli čo najskôr! Ja by som ho ani nekomfrontovala s tou spravou aj tak by klamal.

david1202
5. dec 2022

Ľudia čo tvrdia že súkromie má každý mať svoje sú zvyčajne tí ktorí najviac klamú ,keď sú dvaja spolu tak aké súkromie ?a potom vyplakavaju lebo ich partner podvádza a klame ,ak s niekým som tak mi nevadí ak si vezme telefón, notebook alebo si prečíta niečo na sieti ,keď nemám strach ,nemám sa čoho báť ,tie debilné výhovorky že súkromie ..tak potom netreba plakať ,dovera a naivita sú ti isté ...veriť ale nepreverit znamená spadnúť na hubu

betulinka1
5. dec 2022

Aka zaseknuta???? Uz by mal vyhádzane veci v sackoch od kosa na chodbe. Ani by som to nevysvetľovala. Nemate deti. Je to najlepsie co sa tu mohlo stat, to zistit teraz.

agicacica
5. dec 2022

@david1202 najvýstižnejšie a pravdivo napísané👍

drahomirrra
5. dec 2022

Presne s takymto kokotom som sa rozisla. Naozaj, najlepsie rozhodnutie mojho zivota. Skus aj ty a o rok napis, ako sa mas 😉

betulinka1
6. dec 2022

@david1202 ty mas asi velmi zle životne skusenosti, ked tak pises v poslednej vete. Okrem poslednej vety s tebou suhlasim. Tiez nerozumiem, ze si partneri chránia telefony, manželia nevedia hesla a nikto tam nemoze ist lebo sukromie. U nas doma je tiez uplne prirodzene, ze si vieme hesla, moze pouzit moj pocitac, kedze moj chlap nema fb, tak si kuka nejake veci cez moj a podobne. Mozem hocikedy pouzit jeho telefon, aj mu ho dvihnem, ked sa motá na dvore a niekto vola. Ale na druhej strane mu nechodim do sprav, nepozeram komu volal cez den, nehľadám schované súbory. Ani ma to nezaujima. Ale keby si zacal telefon schovávať , zmenil by si heslo alebo by som videla, ze je nervozny z toho, ze si jeho telefon beriem co i len do ruky, mal by problem 🤣🤣🤣 a ani dokaz by som nepotrebovala. Bolo by mi to jasne.

akebergifts
6. dec 2022

@dominikakoll 🤣🙈🤣🤣🤣

som_realistka
6. dec 2022

@karolina196 to hovoríš o mojom ex? 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
david1202
13. dec 2022

@betulinka1 nie každý chlap sa správa tak ako ty si myslíš že sa správa ,že začne sa chovať podozrivo je preto že väčšina ľudí sú jednoduché bytosti a preto nevedia ani raidne klamať ,Klamar ktorý ťa bude chcieť oklamať nemusí mať ani heslo ani nič lebo vie že mu tam nepôjdeš 🤣 poznám jednu ktorá bola vydatá 20 rokov a po 20 rokoch našla staré správy ktoré boli písané milenke este na začiatku vzťah a ten trulo si to nevymazal ale ešte skopiroval veci do nového fonu...až som sa zasmial keď mi to povedala,to že mám zle skúsenosti je našťastie dobre lebo keby som neprišiel na to vždy hneď na začiatku ako sa išlo do vzťahu tak by som mal ten istý problém ako väčšina ľudí ,klamstvá

mirco50
Odpoveď bola odstránená
slunicko251
20. apr 2023

Ahoj autorka. ako to nakoniec dopadlo? vyrazila si ho?

katkami123
20. apr 2023

Ako ste dopadli?

Strana
z4