icon

Priateľ sa mi už nezdá atraktívny: Čo robiť?

9. máj 2026

S priatelom mame 10 rokov vekový rozdiel, prv mi nevadil vek, páčilo sa mi že je starší, zodpovedný, usporiadaný, úspešný, cvičí, je aktívny. Ale nejak to už opadlo. Už to nevidím len cez ružové okuliare, ako pominulo počiatočné nadšenie vidím že začína mať šediny, síce cvičí a stará sa o seba ale nevyzera najmladšie, a nie je s ním ani sranda, pripadam si divne keď s ním mám ísť medzi priateľov, lebo je starší a nerozumie si s nimi a on ma zas strašne nudný okruh priateľov. Chcela by som viac vzrúšo, viac sa zabávať , žijeme ako dôchodcovia , mame síce pohodu ale nejak to mení ono, neviem čo robiť. Mám ho rada, ale neviem či som pripravená na takýto život bez zábavy. Zároveň sa mi páči čo spolu mame, ten pokoj, to bezpečie, dôvera, chodíme na dovolenky, vie ma zabezpečiť , môžeme si dopriať, je na neho spoľah vo všetkom. Možno keby sme sa stretli neskôr bolo by to iné, ale teraz ma to teší aj ubíja zároveň. Je mi ľúto to ukončiť ale mám aj chuť objavovať čo chcem v živote, zabávať sa, smiať sa, chodiť von,robiť blbosti ale bojím sa že takého dobrého chlapa už nenájdem.

autor
9. máj 2026
@anonym_e8d7e5

@anonym_autor tak my máme presne to isté ešte aj vek sedí len ja som o rok ešte mladšia ...no v podstate dala som mu ultimátum že musí so mnou ísť aspoň na nejaké koncerty v lete, vyberám miesta na sedenie hlavne aby on mohol sedieť dať si pivo atď ...ale inak mám kamošky s ktorými behám po diskotékach teraz v lete to bude zhruba každý týždeň lebo v kuse sú dajake majálesy,junalesy,zábavy diskotéky...asi jediný rozdiel medzi nami je v tom že my už máme dieťa má skoro 3 roky ale on išiel do vzťahu s tým že vie že niesom ešte vybujačená a dovolí mi chodiť na disky a o dieťa sa stará on vtedy našťastie takze som rada že mi to toleruje ❤️❤️ no nwm čo bude až moje kamošky budú v Tom veku že deti atď lebo ja viem že ja budem celý život párty žena ❤️ mám to proste v génoch a to som ja ❤️ tak uvidíme zatiaľ si užívam a potom no nwm ....

@anonym_e8d7e5 dom rada že nie som sama. No u nás to je tak, že ja tiež chodím s kamarátkami, ale rada by som aj s ním. Mne chyba taká ľahkosť a spontánnosť, bez uvažovania sa len tqk zobrať a zmeniť plány, zabaviť sa. S ním všetko len podľa plánu, nalinajkované. Predom dohodnuté, mám ho rada ale asi takýto život nie je pre mňa

anonym_e8d7e5
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_e8d7e5 dom rada že nie som sama. No u nás to je tak, že ja tiež chodím s kamarátkami, ale rada by som aj s ním. Mne chyba taká ľahkosť a spontánnosť, bez uvažovania sa len tqk zobrať a zmeniť plány, zabaviť sa. S ním všetko len podľa plánu, nalinajkované. Predom dohodnuté, mám ho rada ale asi takýto život nie je pre mňa

@anonym_autor áno môj je tiež taky, proste už zasedený domka ...no pozri zváž si plusy aj mínusy a uvidíš ..si určite mladá štíhla pekná tak si možno nájdeš niekoho lepšieho k sebe ...no ja som sa chcela už usadiť ale zároveň nestratiť ten svoj party život ...nechceš sa s ním porozprávať a aspoň spraviť kompromis ? 🙂

anonym_4bdc5a
9. máj 2026
@anonym_509e53

@anonym_e3110a A nie je to hlavný dôvod prečo si ženy vyberajú chlapov? Načo ho potom majú? Na okrasu?

@anonym_509e53 tak tu je to povedané na plnú hubu 😉

anonym_580689
9. máj 2026

@anonym_autor v prvom rade ti dakujeme za toľkú úprimnosť, že si to takto cele zverejnila. A chápem ta, co zazivas a mas pravdu, či je takýto život pre teba. Záleží aj ci by si dokázala žiť aj sama a užívala si život takto. Pokiaľ to nevydržis byť sama a budeš hľadať iného, tak ver mi, že môžeš natrafiť aj na zlého chlapa a potom budeš ľutovať, že si tohto opustila. Ja by som bola za to, byť sama, mať veľa priateľov, zábavy a dobrodružstiev a keď už sa tým presytis a nebudeš v tom vidieť zmysel, tak ti bude stačiť aj byť doma s rodinou a deťmi. Človek sa vyvíja, rastie každým obdobím a vždy potrebuje niečo iné, aby bol šťastný. Každý všetko vníma inak a aj v inom veku. Držím palce 😘

autor
9. máj 2026

Už som sa s ním o tom rozprávala, vie že ja túžim viac po ľuďoch, po spontánnosti, zábave. Zdá sa mi že sa snaží o kus viac, len i tak je to pre neho nepríjemne a pre mňa nedostačujúce. Snažím sa vystačiť si sama, ale keď chodím von s kamarátkami a ich partnermi a vidím ako sa spolu cítia dobre, užívajú si prítomný moment, mladosť a ja som síce vo vzťahu , ale sama vedľa nich lebo môj priateľ na take neni, tak mi to je ľúto. Zamrzí to. Ale je mi ľúto to zahodiť, no neviem či túžba zdieľať takéto chvíle s partnerom niekdy zmizne. On somnou chodí von, ale len keď sme sami dvaja a na kľudne miesta. Na koncerty ho ani neberiem lebo viditeľne tam trpí a to mám potom z toho tiež nanič pocit.

tinka3435
9. máj 2026
@anonym_autor

Mame 25 a 35. No neviem čo robiť. Neprišlo mi to ako veľký rozdiel, a rozumieme si vo väčšine veci. Ale Ta nuda je des. Nechápem ako môže byť tak nudný, myslela som že tridsiatnici sú ešte plní života a radi sa bavia. Prv tak aj pôsobil len ako spolu sme už dlhšie tak vidím že len ma chcel zaujať a preto sa snažil pôsobiť zábavnejšie asi, lebo je totálne nudný

Ten vek nieje taký strašný 25 a 35 a ak chceš zábavu zabav sa s kamarátkami pretože ak je taký ako píšeš by som sa ho nevzdala len kvôli zábave.Aj ty raz budeš mať 35 a tiež ťa možno už tá zábava lákať nebude a budeš rada že si môžeš v kľude doma večer pozrieť film a ísť spať.Ja by som neriskovala to že pri druhom chlapovi síce bude zábava ale budeš počítať centy.Nechcem povedať že peniaze sú prvoradé ale ak chceš mať časom deti budeš vďačná za to že zatiaľ čo ty budeš na materskej sa má kto o vás postarať

autor
9. máj 2026
@anonym_580689

@anonym_autor v prvom rade ti dakujeme za toľkú úprimnosť, že si to takto cele zverejnila. A chápem ta, co zazivas a mas pravdu, či je takýto život pre teba. Záleží aj ci by si dokázala žiť aj sama a užívala si život takto. Pokiaľ to nevydržis byť sama a budeš hľadať iného, tak ver mi, že môžeš natrafiť aj na zlého chlapa a potom budeš ľutovať, že si tohto opustila. Ja by som bola za to, byť sama, mať veľa priateľov, zábavy a dobrodružstiev a keď už sa tým presytis a nebudeš v tom vidieť zmysel, tak ti bude stačiť aj byť doma s rodinou a deťmi. Človek sa vyvíja, rastie každým obdobím a vždy potrebuje niečo iné, aby bol šťastný. Každý všetko vníma inak a aj v inom veku. Držím palce 😘

@anonym_580689 no ja nemám problém byť sama, dlho som bola single a bolo to fajn. Mám svojich ľudí a užívala som si slobodu. Len už som sa tiež chcela posunúť a zdieľať život s niekym, no neni to asi ten správny pre mňa. A ďakujem za milé slova 😊

autor
9. máj 2026

Som niekde medzi chcela by som niečo iné a je mi s ním fajn. To je náročné na tom. Neviem sa úplne rozhodnúť čo ďalej

anonym_dc473f
9. máj 2026

@anonym_autor o aku konkretnu zabavu sa jedna, čo je tak ťažké preňho, že to nezvládne?

anonym_6d5209
9. máj 2026
@anonym_autor

Mame 25 a 35. No neviem čo robiť. Neprišlo mi to ako veľký rozdiel, a rozumieme si vo väčšine veci. Ale Ta nuda je des. Nechápem ako môže byť tak nudný, myslela som že tridsiatnici sú ešte plní života a radi sa bavia. Prv tak aj pôsobil len ako spolu sme už dlhšie tak vidím že len ma chcel zaujať a preto sa snažil pôsobiť zábavnejšie asi, lebo je totálne nudný

@anonym_autor ak ti mozem poradit, zid z kratšej cesty. Mam 25 manžel 40. Mame deti, lubila som ho. No vek neoklames. Ja som intuíciu nepočúvala, tak sa prosim aspon ty pouč z chýb druhých

autor
9. máj 2026
@anonym_dc473f

@anonym_autor o aku konkretnu zabavu sa jedna, čo je tak ťažké preňho, že to nezvládne?

@anonym_dc473f ľudia , nie je moc spoločensky. Ma rad take tiché pokojne miesta, a to aj ja mám rada do určitej miery ale ja potrebujem aj kontakt s ľudmi. Ja mám rada chaty s kamarátmi , výlety s priateľmi, veľké skupinky, hluk. Milujem keď sa zídeme viac priateľov aj s rodinami keď prídu k nám, alebo keď ideme my na prespávačky a je nás veľa a je živo a on toto nedáva. Aj výlety on ideálne že by sme chodili len dvaja. Ale ja milujem keď ideme niekam spoznávať mesto cela partia a večer si sadneme spolu niekam, zabávame sa, zatancujeme, zasmejeme sa užívame si atmosféru mesta a tak

marca12
9. máj 2026

@anonym_autor Robit blbosti? Blbosti si mala robit v puberte,to je vek na vyburenie sa. V dospelosti uz povacsine chceme pohodu. Ako si ty predstavujes tu zabavu? Ooit sa na diskoteke a tancovat do rana? Tak chod s kamoskami. Preco zrovna on musi plnit tvoje divne sny? Preco si nevazis,co mas,ale snivas o nevyburenych kancoch? Kazdy vztah raz prejde do stereotypu a potom co, skocis po dalsom chlapovi? Ty tiez budes starnut,potom ta ma chlao opustit,lebo budes stara zoschnuta zenska?

anonym_6dfb2c
9. máj 2026

Vy sa k sebe vôbec nehodite.Extrovert-introvert.Vzajomme sa trápite.Naco je to dobre? Ty potrebuješ akčného muza a on kludnejsiu zenu.Si mlada, na tvojom mieste sa neviazem a užívam si mladost.A on tiež nech si hlada vekom primeranú partnerku.

alizea
9. máj 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Plus aj tvoja cena na brutalnom trhu vztahov klesa , aj na to davaj bacha

@martinmmartin Aká "cena na trhu vzťahov", to je čo za nezmysel ???? Ako keby žena bola nejaký tovar ??

anonym_21c0ed
9. máj 2026

@anonym_autor Uplne ta chapem, mam to v podstate dost podobe 😀 Moj partner je super muz ale nechce so mnou robit nijake zabavne aktivitu, tak som si zvykla na to, ze si tuto potrebu naplnam inde. Asi sa s tym ani nic ine robit neda.

anonym_23848b
9. máj 2026

Zlatokopka..

anonym_dc473f
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_dc473f ľudia , nie je moc spoločensky. Ma rad take tiché pokojne miesta, a to aj ja mám rada do určitej miery ale ja potrebujem aj kontakt s ľudmi. Ja mám rada chaty s kamarátmi , výlety s priateľmi, veľké skupinky, hluk. Milujem keď sa zídeme viac priateľov aj s rodinami keď prídu k nám, alebo keď ideme my na prespávačky a je nás veľa a je živo a on toto nedáva. Aj výlety on ideálne že by sme chodili len dvaja. Ale ja milujem keď ideme niekam spoznávať mesto cela partia a večer si sadneme spolu niekam, zabávame sa, zatancujeme, zasmejeme sa užívame si atmosféru mesta a tak

@anonym_autor on by suhlasil s tym, aby si tieto akcie navštevovala s partiou bez neho? zas nie je nevyhnutne, aby ste boli ako siamske dvojčata, ak vam to vyhovuje, že ty budeš chodit s partiou a potom sa jemu venovat zvlašt, spravite kompromis, ak nie, tak bude problem, ty ho budeš ťahať von a on teba dnu..z toho, čo píšeš, vyzerá, že si naklonená aj k rozchodu

anonym_84d68a
9. máj 2026
@anonym_autor

Som niekde medzi chcela by som niečo iné a je mi s ním fajn. To je náročné na tom. Neviem sa úplne rozhodnúť čo ďalej

@anonym_autor jezis, dievca.. uz ked vahas, to je zle. Cochvila sa rozidete, nema to buducnost. Vahavost do vztahu nepatri, je to vacsinou znak,ze to skonci

anonym_84d68a
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tvl a to si zistila kedy, ze ste vlastne uplne nekompatibilni? Ved to muselo byt jasne od zaciatku. Nechapem, co tu stale riesis. Proste ty si iplne nespokojna s nim, on s tebou nie. Tak na co to natahujes???? Cloveka nedonutis otocit sa o 180 stupnov

martinmmartin
9. máj 2026
@alizea

@martinmmartin Aká "cena na trhu vzťahov", to je čo za nezmysel ???? Ako keby žena bola nejaký tovar ??

@alizea Ako inak by si vyjadrila fakt ze ked sa teraz rozidu tak ide s kozou na trh ovela starsou a nebude to take iste ako sa teleportovat naspät do momentu kedy vztah zacal ?
To iste plati aj pre chlapov.

anonym_c7a55a
9. máj 2026

@anonym_autor áno, zahoď za hlavu istotu a stabilitu a nájdi si nejakého feťáka čo na úrade práce býva častejšie ako na záchode. S takým sa určite nudiť nebudeš.

anonym_c34658
9. máj 2026

@anonym_autor ty brďo

juliet86
9. máj 2026

ja som sa dala dokopy s manzelom ja som mala 25 cca ako ty. on ma o 3roky viac. mali sme spolu burlive obdobie dost ako ty opisujes: kamosi partie vecere restiky vylety veeela alkoholu aj sme radi boli sami. vecere stejky to bolo nase. do toh oja som mala babske vecery a on chlapske futbal sach a podobne. my sme obaja aj extrovertni aj introvertni a nastastie sme spolocne menili priority: nemame radi vela navstev najradsej sme v klidku spolu doma. nejaka akcia raz za cas a striedame sa pri nasich dvoch dcerach aby sme tento ich mlady vek prezili 😅 cize u vas nesadla kombinacia ani vek ani zivitne obdobie ani povaha. ver svojej intuicii. a este mozno otazka ako vam to klape v sexe.

anonym_698b56
10. máj 2026

20 years later.....ty 45 plná života, on 55 už len doma, resp.uz bude asi ležiaci pacient keďže v 35 je domased ...ste veľmi rozdielny, a tebe to prekáža tak to zmeň

anonym_fca55f
10. máj 2026

@anonym_autor aky paradox, kludny stabilny mlady zabezpeceny muz je nudny a partnerky narcistov co dostali uz zo par faciek si myslia ze je to ten pravy.

monro
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja ked som to precitala, som myslela, ze mate tak 40 a 50 rokov...

iwesska
10. máj 2026

Si stale nepochopila,ze on je inak nastaveny ako ty,ze ma inu povahu? Ze ho nebavi travit cas s 20r.strelenymi detmi? Proste nie ste kompatibilny,tak mu to co njaskor povedz a nezavadzaj ho. Ked mas nadstandardny plat,tak si snad aj tu dovolenku vies zabezpecit sama.

anonym_9ce7f8
10. máj 2026
@anonym_1dacaf

@anonym_autor vek je len číslo. Pozri sa na to i z druhej strany. Neskôr to pochopíš a oceníš, ako sa on správa.
Možno ti chýbajú časté diskotéky. Lebo píšeš, že na dovolenky chodíte.
Komunikujte aj o týchto veciach. Treba mať hranice, požiadavky... Ak ti taký vzťah nevyhovuje, radšej sa rozíď. Ak by ste mali dieťa, nebudeš mať čas na zábavy. Budú iné starosti. Vtedy by si ho ocenila

Autorka-najdi si bujareho chlapika plneho zabavy. Len bude horsie, ked ty uz budes chciet rodinu, usadit sa a on si bude stale chodit po zabavach a ty budes prenho nudna matka.
@anonym_1dacaf tu sa jasne ukazuje, ze vek nie je len cislo. Vek neoklames.

anonym_c55144
10. máj 2026
@anonym_509e53

@anonym_e3110a A nie je to hlavný dôvod prečo si ženy vyberajú chlapov? Načo ho potom majú? Na okrasu?

@anonym_509e53 No ak si zeny muzov vyberaju iba pre materialne zabezpecenie a muzi zeny teda iba pre vzhlad, necudo ze sa s tymi zenami potom po 40tke muzi rozvadzaju, ked zacnu byt stare. Kazda palica ma dva konce.

domkakvet
10. máj 2026

@anonym_autor tak 35 rocny by mal byt este plny energie, tak to bude len horsie.