Priateľ sa mi už nezdá atraktívny: Čo robiť?
S priatelom mame 10 rokov vekový rozdiel, prv mi nevadil vek, páčilo sa mi že je starší, zodpovedný, usporiadaný, úspešný, cvičí, je aktívny. Ale nejak to už opadlo. Už to nevidím len cez ružové okuliare, ako pominulo počiatočné nadšenie vidím že začína mať šediny, síce cvičí a stará sa o seba ale nevyzera najmladšie, a nie je s ním ani sranda, pripadam si divne keď s ním mám ísť medzi priateľov, lebo je starší a nerozumie si s nimi a on ma zas strašne nudný okruh priateľov. Chcela by som viac vzrúšo, viac sa zabávať , žijeme ako dôchodcovia , mame síce pohodu ale nejak to mení ono, neviem čo robiť. Mám ho rada, ale neviem či som pripravená na takýto život bez zábavy. Zároveň sa mi páči čo spolu mame, ten pokoj, to bezpečie, dôvera, chodíme na dovolenky, vie ma zabezpečiť , môžeme si dopriať, je na neho spoľah vo všetkom. Možno keby sme sa stretli neskôr bolo by to iné, ale teraz ma to teší aj ubíja zároveň. Je mi ľúto to ukončiť ale mám aj chuť objavovať čo chcem v živote, zabávať sa, smiať sa, chodiť von,robiť blbosti ale bojím sa že takého dobrého chlapa už nenájdem.
@anonym_autor A co si si myslela?No nic nebud bezcitna a doopatruj ho uz aj na dochodku,akurat tak ze nebude musiet platit drahe opatrovatelky,lebo to budes vlastne robit z lasky prenho.
@anonym_autor Plus aj tvoja cena na brutalnom trhu vztahov klesa , aj na to davaj bacha
@martinmmartin boze ty mas take divne komentare. Mam pocit ze vsade zhadzujes zeny.
A co keby si sa naucila zabezpecit sama a nasla si seberovneho?Hm?V 25tke sa chces navzdy priputat?Tiez nebudes mat navzdy 25.
@martinmmartin boze ty mas take divne komentare. Mam pocit ze vsade zhadzujes zeny.
@viki99999 S cim presne nesuhlasis? Aj zeny aj muzi maju s vekom diametralne odlisne podmienky na nove vztahy
Ako citam, mas dobreho chlapa, mate dobry vztah, dovera, zaujima sa o teba, stara sa o teba,... tak co vymyslas. Porozpravaj sa s nim co by si chcela a vyriesite to.

Ono to vobec nie je vekom. Je to povahou. On je kludnejsi typ, ktory moc nevyhladava spolocnost a ty si presny opak. Hovori sa, ze protiklady sa pritahuju. Tak to bolo aj vo vasom pripade, lenze ako ti spadli ruzove okuliare, sama si zistila, ze ste rozdielny a to ti nevyhovuje.