Priateľ si ma nechce dať na Facebooku do priateľov
Mate niektora podobnu skusenost? Stalo sa vam,ze vas nechcel vas frajer mat v priateloch na fb? Pritom ma tam kadejakych cudzich ludi a mna nechce? Komunikujeme len cez sms,ja ze sak pisme cez mess,ale ziadost nepotvrdil,sme spolu rok.
@liz_lemon Problémom tohto vzťahu potom nie je FB, ako hore autorka píše, ale celý vzťah je zjavne nefunkčný. FB je potom už len neuprataná omrvinka na stole. Škoda strateného času pre oboch
@vevesh ....
Ako píšeš..... vzťah, ktorý nie je vzťahom. :(
Ked som sa dala s manzelom dokopy, pisavali sme si aj cez FB a mali sme sa v priateloch a po cca 3 mesiacoch vztahu sme si FB zrušili a uz sme sa tam viac doteraz nevratili ☺️ toto čo "tvoj frajer" robi vyzera dost podozrivo..takto sa frajer k svojej frajerke veru spravat nema 🤷
Pošli ho k vode. Načo ti je taký vôl
Boze moj....ako nehnevaj sa,ale toto je podla teba normalny vztah? Chlap si ma zenu pred vsetkymi na rukach nosit...a nie len ked ma chut sa s tebou vyspat....ale na to prides casom....potom sa bude hnevat sama na seba,ze si dokazala nechat si to robit...a tie trapne socialne siete...tak tk je TOP!
@majcika jasne,ze sa stretavame,kazdy den sme spolu
@liz_lemon presne...hlavne ked s byvalou spred dvoch rokov ma plny tel fotiek
@lintu ano kazdy den som u nich
@vevesh manzelku nie na to ho poznam.prilis dobre...je rozvedeny...ale ci niekoho nema to uz neviem
@liz_lemon praveze on sa foti rad...stale sa foti...bud sam,ukazoval mi fotky v mobile kde s kazdou byvalou ma foto,foti sa s kamosmi,jasne,ze tu nieco nie je v poriadku,je mi to jasne
Tak ty si daj na fb že si vo vzťahu a popros kamarsta, nech ti to odklikne a pošli mu vaše spoločne foto cez .mms
A ked sa ta frajer spýta, čo to má znamenať, povedz mu :" Ty mi nebudeš rozkazovať..." 🤣🤣🤣
Tak ho využívaj aj ty vo svoj prospech a nerieš city a fotky a neviem čo....správaj sa k nemu tak,ako on k tebe...neviem,koľko máš rokov,no ak si mladé dievča a chces normálny vzťah,tak hľadaj iného,tento to nebude....ak máš viac rokov,tak ho ber ako spestrenie života a stretávaj sa s ním len vtedy,keď to tebe vyhovuje,keď budeš chcieť s nim zabiť čas,sex a podobne...nedávaj mu najavo,že je pre teba celý svet lebo evidentne si to užíva a zametá s tebou...len to tiež nedokáže každá,ak sa nevieš odosobniť a netahat do toho city,tak s tým radšej skončí
@anita6666 to praveze nedokazem...lubim ho az velmi
Chlap by sa mal partnerkou pýšiť a nie sa za ňu hanbit. Myslím, ze ešte ma nejakú bokovku. Alebo niečo nedoriešené s ex
@katkami123 súhlasím,bola som na Tom podobne
Ojoj. No, niečo skrýva
Ak ti to nevie vysvetliť, tak to dobre nie je..
Vidiet,ze ste obaja vyzreti jedinci. 3 dni pohadani kvoli FB. Dufam,ze bemate viac ako 16 rokov.
Mne sa osvedčila ženská intuícia. Ak cítim že niečo nie je ok, väčšinou nie je.
Poradím ti akurát to, že keď sa ti ozve, neodpisuj mu hneď. Kľudne aj na druhý deň. Aj na tretí.
@lentilkaxxx napisala som to iste, staci poriadne citat
Kukni jeho profil.. Keď sa dá pozri jeho fotky a priateľov . Budeš mať istotu a fakt skus mu kuknúť do mobilu keď sa bude dat...
Asi by som si vytvorila fake profil neakej ceckatej buchty a poslala mu žiadosť o priatelstvo. Ale nie😅. Nechce ta medzi priateľmi preto aby si nevidela co zdieľa, kto mu dáva like, nechce aby si ho označovala alebo aby si mu dávala niečo na jeho stenu. A to preto ze bud niekoho ma, niekto sa mu páči, alebo nechce provokovať svoju ex...nestrácala by som s nim čas. Nezijete spolu, nie ste zobrati, nemáte deti- nič ta pri nom nedrží. Vzťah bez dôvery nemá zmysel. Ja si môžem zobrať mužov mobil hocikedy bez opytania, neviem si predstaviť ze by sme mali také tajnosti ako vy...
No podľa mňa to s tebou nemyslí vážne. Buď si doslova iba bokovka alebo ma na fb niekoho, komu by nerád dával najavo, že je zadaný (a z lásky k tebe to nie je). Podľa mňa pri ňom prehliadaš viac prejavov, ktoré vedú k týmto záverom.
Ťažko povedať nemáme také blbosti ako je Facebook
Ma ta len tak, na hranie. Vykasli sa na neho a vobec sa nim viac nezaoberaj, robi ti len hanbu!
Mala som kamošku, ktorá si nasla frajera (bol ich obchodný partner vo firme v ktorej ona pracovala). Stretávali sa každý deň on chodil za ňou ale nikam s ňou poriadne nechcel chodiť lebo on bol stále unavený tak vždy len u nej doma. Parkrat ju vzal síce k nemu domov býval sám ale ozaj párkrát. Stále jej vravel, že nechce aby o ich vzťahu vedeli ľudia lebo by to mohlo nastrbit vzťahy v práci. No ale mal smolu on býval oproti nám a ja jej vravím stále uňho stojí nejake auto a chodí k nemu na ňom nejaká zenska ženská tak nakoniec sa vysvitlo, ze on mal moju kamošku ako milenku aj keď sa tváril, že sú frajeri a domov k nemu chodila baba, ktorá bola jeho frajerka s ktorou sa pysil na verejnosti a s ktorou dokonca čakal dieta.
Je to divné, asi nie je úprimný a niečo skrýva.

Veľmi detinské správanie 🤦🏼♀️ Tiež nemám snúbenca na fb, sme spolu 8 rokov, on nepoužíva sociálne siete a som za to asi aj vďačná 😏