icon

Priateľ si potajomky kúpil chatku. Čo by ste si pomysleli na mojom mieste?

11. apr 2022

Ahojte, pred cca hodinou som sa dozvedela, že môj priateľ, s ktorým som skoro 5 rokov a 2 roky spolu žijeme, si kúpil nejakú chatku. Potajomky. Úplne náhodou to vyšlo najavo. Šokovaná som. Riešime spolu bežne každý prd a toto zatají?

marca12
11. apr 2022

@zuzanockamt ano moze,ale takto sa clovek vo vztahu nesprava. Ak si s niekym 5 rokov,tak uz taketo veci by si mala riesit s partnerom. To uz nie su len moje a tvoje peniaze. Uz ked ludia spolu ziju a planuju buducnost,nie je v poriadku povedat,ze je to jeho vec

autor
11. apr 2022
zuzanockamt
11. apr 2022

Autorka: Tak to rieš. Ale ak ti stíha splácať tak, ako ste sa dohodli, tak nechápem, čo riešiš. Ak neplatí, tak máš zmluvu, rieš.

autor
11. apr 2022

@zuzanockamt budem, len som šokovaná momentálne z tej informácie, príde mi to strašne sebecké

zuzanockamt
11. apr 2022

@marca12 Ja som síce v manželstve, ale keby som mala toľko hotovosti, že by som si mohla kúpiť nehnuteľnosť a ďalej v pohode žiť, tak si ju kúpim a riešim to maximálne sama so sebou.

panelacikova
11. apr 2022

@zuzanockamt pretože to bolo z jeho strany sprosté. ty stále nechceš alebo sa nesnažíš pochopiť jednu vec. že to, že šlo o jeho peniaze, plne rešpektujem. ale to, že mi o tom nepovedal, to ma fakt mrzelo. jednoducho nie z dôvodu, aby som si na ne nárokovala. ale z dôvodu, že mi nedôveroval. čakala som z jeho strany dôveru. vysvetlím to inak: môj manžel súčasný, než sa stal mojim manželom, už po pol roku STRETÁVANIA sa so mnou, mi ukázal všetky dôležité papiere, prístupy, heslá, bankové účty. všetko. bola som v nemom úžase a nesmierne ma to tešilo, že mi takto dôveroval. urobil to preto, že čo ak.... stať sa môže hocičo. ja som urobila to isté. teraz sme už manželia. on zarába omnoho viac než ja, ja neriešim. každý máme svoje, som sebestačná, nepotrebujem dokonca ani "manželove" peniaze. 🙂 je to len a len o dôvere. a ten jej (autorkin) jej absolútne nedôveroval.

tykat
11. apr 2022

@filipka250 pravne ano, ten jeden papier vsetko zmenil ...od toho datumu mate spolocne financie, vsetko co bolo pred vlastni ten na koho to je pisane.

zuzanockamt
11. apr 2022

@panelacikova Len to musí autorka riešiť iný problém, tá chata je tu vedľajšia. V tom "vzťahu" je iný problém.

tykat
11. apr 2022

Dlhuje ti... kupuje jeep, chatku... ou tak toto bude boliet.

panelacikova
11. apr 2022

@zuzanockamt áno, presne. totálna a absolútna nedôvera. bohužiaľ

panelacikova
11. apr 2022

@zuzanockamt mňa by to teda s takýmto mužom už vôbec nebavilo. kto mi nedôveruje, nech ma nechá ísť... alebo nechám ja jeho...

marca12
11. apr 2022

@zuzanockamt tiez by som si kupila,ale oznamila by som to muzovi. Nemam dovod robit tajnosti

koniarova
11. apr 2022

Nasralo by ma to riadne. Kopla by som ho do riti. Nemáte deti,nie ste manželia. Poobzeraj sa po normálnom chlapovi.

kornelies
11. apr 2022

Pokial nemate deti a nemas viacej ako 38 rokov, ukonci to. Je klamar a vyuziva ta. Iny nebude.
Urcite by som dala sancu inym muzom, ktory maju o teba zaujem. Chod ma rande. Hladaj.

kornelies
11. apr 2022

*ktori

panelacikova
11. apr 2022

@kornelies prečo práve 38 rokov?

autor
11. apr 2022

@panelacikova po 38 by už po mne asi ani pes neštekol, tiež neviem ako to myslela

autor
11. apr 2022

@panelacikova ja tiež ovládam jeho heslá, účty, všetko, aj nimi viem hýbať, ale toto ma strašne sklamalo, je pravda, že už sa také veci stali, že mi niečo zatajil, vždy sme sa pohádali, po pár dňoch porozprávali a ja trúba som stále verila, že už pochopil, že vo vzťahu sa neklame, vždy pravda vyjde najavo a máme to tu zase.

laska86
11. apr 2022

Tak mu povec nech ti vrati vsetko naraz co ti dlzi..ked povie ze nema tak mu odpovedz nech preda chatu😉

laska86
11. apr 2022

Drzim palce nech sa to vyriesi...

autor
11. apr 2022

@laska86 povedala som mu to keď mi večer volal, nech mi prinesie zbytok peňazí a skončili sme, ja vo vzťahu s tajnosťami byť nechcem

panelacikova
11. apr 2022

autorka: asi si to ukončila dosť dobre. nech ti vráti, čo ti dlhuje a neser sa s ním 😉

janka_23
11. apr 2022

@kornelies to by teda aj mňa zaujímalo ze prečo práve 38 rokov. To je nejaká méta po ktorej si už žena muža nenájde?

zanalab
11. apr 2022

Mozno ta chatka ma sluzit ucelu,o ktorom nemas vediet.Preco inak by ti to tajil.

laska86
11. apr 2022

AA on?

autor
11. apr 2022

@zanalab no veď práve, to ma napadlo ako prvé, že to nie je čisté. Ja som bola k nemu vždy fér a úprimná preto nedokážem toto už prekusnúť.

autor
11. apr 2022

@laska86 splietal výhovorky, ktorým vôbec neverím a nakoniec navrieskal na mňa v telefóne, domov neprišiel, čomu som veľmi rada

laska86
11. apr 2022

Nooo asi isiel na chatu spytovat si svedomie..no nezavidim ti😏

autor
11. apr 2022

@laska86 momentálne mi je to úplne jedno, nezniesla by som jeho prítomnosť, veľmi som naštvaná

laska86
11. apr 2022

Ale urcite nieje ktebe uprimny...este on bude vrieskat nateba..co by mal byt rad ze si mu pomohla..😞