Priateľ si potajomky kúpil chatku. Čo by ste si pomysleli na mojom mieste?
Ahojte, pred cca hodinou som sa dozvedela, že môj priateľ, s ktorým som skoro 5 rokov a 2 roky spolu žijeme, si kúpil nejakú chatku. Potajomky. Úplne náhodou to vyšlo najavo. Šokovaná som. Riešime spolu bežne každý prd a toto zatají?
@zoro9836 absolútne do nás nevidíš, nevieš čím sme si prešli, čo sme dosiahli, ty nevieš čítať? Mal mi to už vrátiť a nestalo sa, namiesto toho zistím, že na chatku sa peniaze našli, preto ma to nasralo, ak si splní svoje záväzky, potom nech si kúpi aj helikoptéru
Tak ako to pokracuje? Bol si po veci? Mas nieco v zalohe, kym ti nevrati vsetky peniaze?
@dzt nieco mi vravi, ze sa nedockame 🙂
@hope87 veci sú preč, auto je vo dvore
@zoro9836 vidím, že upravuješ dodatočne komentáre, ja som názoru, že partnera máš podporiť a nenechať ho plácať sa v problémoch, tu boli potrebné financie, tak som to riešila financiami, ako som tu už písala, po vojne je každý generál a mne nekonečné mudrovanie v tejto veci stále dookola nepomôže, ani to moju situáciu nezmení 😉
@lavender273 nie som tu nalepená stále, mám aj iné povinnosti a záujmy 🙂
Môj brat mal pred rokmi obrovské finančné problémy. Hrozili mu exekúcie a bol z toho zúfalý. Jeho vtedajšia priateľka zobrala na svoje meno pôžičku, ktorú on sľúbil, že bude splácať. Nemali žiadnu zmluvu... Ale brat to poctivo splácal a keď sa rozhodol s priateľkou rozísť, prvú vec, čo urobil bolo, že kompletne splatil celú pôžičku. Až potom sa s ňou rozišiel. Slušný človek nepotrebuje na všetko zmluvy a právnikov...
A dohodli ste sa vlastne, dokedy ti to ma vsetko splatit? Myslim aktualne, potom ako si zistila to s chatkou. Pokial to tak nesplati, nech sa preda auto...
@hope87 do konca apríla
@marseillefan áno, tak by to malo byť
Možno si myslel ,že nebudeš súhlasiť s kúpou,lebo ak to druhí vedeli,vedel,že sa to raz dozvieš aj ty.Videl dobrú možnosť kúpi a investície
Podarilo sa doriešiť všetko a ako si žiješ s odstupom času?
@sashka22 áno, peniaze mi splatil, už dva roky ubehli od rozchodu a ja mám svätý pokoj, nikto mi nežerie nervy, okrem môjho syna teda 😅
Som veľmi rada, autorka, že si si našla čas na odpoveď. Málokedy ju dostanem na staré diskusie. Vážim si Tvoj čas a som nesmierne rada, že ste to dotiahli do úspešného konca!
@sashka22 ďakujem za opýtanie a záujem 😉 , čo sa týka tých odpovedí na iné diskusie tak je možné aj to, že autorka si vypne upozornenia, pretože veľakrát to tu je tak, že diskutujúce z nej spravia totálnu hlupaňu lebo tu je mnoho dokonalých žien čo všetko robia len dobre a dopredu vedia ako sa ich život vyvinie 😅

Napis mu ze auto dostane ked vyplati dlh a punktum