icon

Priateľka ma ignoruje

markusko232
6. apr 2025

Je normálne že priateľka ma na háku neodpiše človek ani nevie kde sa nachádza čo robiť ?

marca12
6. apr 2025

@markusko232 ak ju neustale bombardujes a vyzvedas,kde je,co robi ani sa necudujem. Ona nie je povinna sa ti spovedat. Stretnete sa a povie ti. Nemusi hlasit kam chodi. Vola sa to dovera.

natasqa00
6. apr 2025

@markusko232 záleží od situácie, ja napr keď som vonku s kamarátkami, na mobil veľmi nepozerám, ak by mi môj písal , neodpíšem hneď....ak Ti napr neodpisuje už od rána, nevieš čo je s ňou celý deň , to je už ina situacia

vesimelonimarsista
6. apr 2025

nechaj ju jednoducho na pokoji. Nie je decko, aby si ju furt kontroloval.

evcagabi
6. apr 2025

Dat jej pokoj? Podla opisu o nic viac nestoji 😅

terezkaarthuramax
6. apr 2025

Nerozumiem co chces poradiť

viestta
6. apr 2025

Nic, daj jej konecne pokoj. Nie je tvoj nevolnik aby si ju kontroloval.

majus2323
6. apr 2025

@markusko232 čo ja viem ľudia , keď máte niekoho radi , tak je prirodzené písať si čo kto robí a kde človek je. Nie z donútenia ale od prirodzena. Neviem koľko máte rokov ani aký máte vzťah, ale mne teda je prirodzené vedieť kde je polovička. Ale nie z titulu kontroly, prirodzene si to píšeme obaja navzájom.

prasiatko30
6. apr 2025

Vy spolu zijete a ona este stale nie je doma, nepovedala ti zeby mala niekde ist, a ty sa o nu obavas, lebo obycajne ste uz doma obaja vyvaleni na gauci a pozerate tv? Alebo ste spolu 2-3mesiace, priatelka byva sama/s rodicmi ty byvas sam a teraz sa nudis doma a potrebujes sa s nou nutne vykecavat a ona ti neodpoveda na tvoje telefonaty? Ak je to ta prva alternativa tak aj ja by som mala obavy ci sa jej nieco nestalo. Ak je to ta druha alternativa - nemusi ti hlasit co robi kazdu minutu jej zivota. Lahni si a spi zajtra alebo pozajtra ti povie co robila, ak bude chciet

rozculena
6. apr 2025

@majus2323 no sorry,ale drblo by ma,keby mi chlap vypisoval,kde je a čo robí a ja by som mu to isto tiež nepísala.Veď sa stretneme a povieme si,ak bude záujem

rozculena
6. apr 2025

@markusko232 ty si nejaký rýchly,počúvaj,pred 3 týždňami si riešil frigidnú priateľku,predvčerom si sa s ňou rozišiel a dnes už stalkuješ nejakú novú??

https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/problemy-so-sexualnym-zivotom-vo-vztahu/
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-zvladnut-bolestivy-rozchod/

jaskolka
7. apr 2025

@markusko232 ja žasnem z tvojich tém...teraz si riešil jej frigiditu, nedávno bolestivý rozchod a teraz toto? Tak ste sa rozišli,či ako? Alebo už máš novú priateľku,ktorá nemá záujem o sex?😮

cacianka
7. apr 2025

Čo robiť ? Daj si pauzu so ženami a douč sa gramatiku a sloh. Lebo tá tvoja veta hore, nemá hlavu ani pätu.

sevrin
7. apr 2025

Nerob žene to, čo nechceš aby robila tebe. Tebe by sa tiež asi nepáčilo, keby ideš s kamarátmi od rána niekam na záťah a tá hysterka by ti do večera vypisovala čo je s tebou. Máš na saláme, nech počká, však ty raz prídeš domov, nie?

sense
7. apr 2025

Keď mi chlap napíše 5x za hodinu nepodstatnu vec tak tiež ho mám na háku. Obzvlášť keď niečo robím a niekde som ... A pri Tom ho ale na háku nemám, len nevidím dôvod visieť nonstop na mobilr

konicekmodry
7. apr 2025

Asi ju vsade stalkujes, tak ta ignoruje.Necudujem sa jej