Priateľka ma už nepriťahuje
Ahoj, potrebujem poradiť. Mám priateľku, má 20 rokov, ja mám 24. Posledný rok strašne schudla. Keď mala 18, bola taká „k svetu“, ale teraz veľmi schudla – stratili sa jej prsia, má veľmi chudé brucho, vidno jej rebrá. Má zlú životosprávu, fajčí, často je len polievky zo sáčku. Býva u babky, s mamou nemá dobrý vzťah, od šestnástich s ňou vlastne nežije. Je taká, že sa jej veľmi nechce robiť, nie je náročná, vyspí sa aj na matraci.
Hlavný problém je, že ma už nepriťahuje. Keď som s ňou, ani keď sa ma dotkne, necítim žiadne vzrušenie – nič to so mnou nerobí. Iba keď ma orálne uspokojí, tak to ešte ide, ale lásku už necítim, len chlad. Neviem prečo. Neviem, či je to mojou hlavou, že sa jej telo zmenilo a už ma to nepriťahuje.
Neviem, čo mám robiť – či ju mám zablokovať všade, aby sa mi nedovolala, a nechať to potichu skončiť, alebo jej to povedať priamo do očí. Je to celé také divné. Mám v hlave stále to, že schudla, všetko sa jej stratilo a ja sa s tým neviem zmieriť. Proste ma už nepriťahuje. Ako sa mám zachovať?
@d_ivana "v dobrom aj v zlom" sa sľubuje práve na tej svadbe až
@zmrzlinka8 Pri mne manžel vždy stál aj pred svadbou. A aj tento chlapec by mal stáť pri svojej partnerke, keď prechádza zlým obdobím.

@any_soj to sme ešte mali plán do budúcna dieťa a ako keď ma celú imunitu rozhadzanu len jej to ublíži možno ešte u seba hlboko niečo cítim k nej ale musí sa zmeniť
@martin879 a čo hovorí na to, keď sa rozprávate?