Priateľka ma už nepriťahuje
Ahoj, potrebujem poradiť. Mám priateľku, má 20 rokov, ja mám 24. Posledný rok strašne schudla. Keď mala 18, bola taká „k svetu“, ale teraz veľmi schudla – stratili sa jej prsia, má veľmi chudé brucho, vidno jej rebrá. Má zlú životosprávu, fajčí, často je len polievky zo sáčku. Býva u babky, s mamou nemá dobrý vzťah, od šestnástich s ňou vlastne nežije. Je taká, že sa jej veľmi nechce robiť, nie je náročná, vyspí sa aj na matraci.
Hlavný problém je, že ma už nepriťahuje. Keď som s ňou, ani keď sa ma dotkne, necítim žiadne vzrušenie – nič to so mnou nerobí. Iba keď ma orálne uspokojí, tak to ešte ide, ale lásku už necítim, len chlad. Neviem prečo. Neviem, či je to mojou hlavou, že sa jej telo zmenilo a už ma to nepriťahuje.
Neviem, čo mám robiť – či ju mám zablokovať všade, aby sa mi nedovolala, a nechať to potichu skončiť, alebo jej to povedať priamo do očí. Je to celé také divné. Mám v hlave stále to, že schudla, všetko sa jej stratilo a ja sa s tým neviem zmieriť. Proste ma už nepriťahuje. Ako sa mám zachovať?
Ukončí to férovo, povedz, že city ochladli aj vzrušenie a nevieš s tým nič urobiť,tak je koniec
Si chlap ,tak maj trocha gule nehanbit sa za svoj názor a city😃
Spravaj sa ako dospely a rovno jej to povedz
Bože ako deti na ZŠ , pochybujem že máš 24
Bože, veď je to vzťah ako každý iný, city sa stratia, koniec. Nič zvláštne sa nedeje. Čo sa deje je, ako sa k tomu postavíš, ako dnešní mladí, tvoj príklad č.1 alebo ako zrelý človek, teda normálne zoči voči to ukonči, povieš, že už k nej necitiš, uzatváraš túto kapitolu. Jasné, že ju to bude bolieť (a možno nie), ale to patrí k životu.
Je to zjavne veľmi povrchný vzťah. A tak skúsiť na vzťahu popracovať. Povedať jej, čo si myslíš, čo sa deje, že vyzerá nezdravé, zaujímať sa o ňu…
Povedz jej to narovinu že to chceš skončiť nie zablokovať preboha veď si chlap tak sa ktomu tak postav
@martin879 bolo by fajn jej to povedať
@martin879 Postav sa k tomu ako dospely clovek, nemas 15. Takze sa s nou idealne osobne stretnut a povedat jej to normalne. Pokial nie si zbabelec a babovka, tak to spravis ako dospely chlap.
@martin879 prosím ťa, kým pôjdeš do ďalšieho vzťahu, skús trochu popracovať na sebe. Môj manžel sa do mňa zamiloval, keď som mala relatívne ok váhu. Vzal si ma, keď som mala o 20 kíl viac, rok po svadbe ešte plus ďalších 10. Potom to šlo dole (keď mi zmenili lieky, ktoré mi neskutočne spomalovali 2 roky metabolizmus), aktuálne mám o 10 kíl menej ako keď sme sa zaľúbili. Čiže dokopy rozptyl 40 kíl už na mne zažil. A nielen ma miloval, ale aj som sa mu páčila a vzrušovala ho v každom z týchto období. Lebo miluje mňa, to kto som a aká som. A k tomu patrí aj že miluje moje telo, lebo je to moje telo, patrí ku mne, bez ohľadu na to, ako práve vyzerá. A milovať ho bude, som si istá, aj keď o 20 rokov bude staré a vráskavé. Lebo som to ja. Ty sa potrebuješ naučiť milovať človeka, ženu, nie len seba samého a svoje vzrušenie.
@martin879 teba by som zablokovala
@martin879 laska o kilach nie je laska a uz vobec to nie je vztah , neviem si predstavit fungovanie takehoto vztahu pri ovela vaznejsich problemoch nez je vaha
Ty si priatelku nikdy nemiloval, iba si ju pouzival ako pomocku na uspokojenie. Slusne a citlivo sa s nou rozid. Nezasluzi si takeho.

@martin879 na to, že máš 24 sa správaš ako 4 ročný 🤦🏽♀️ tebe by sa ako páčilo keby ťa frajerka všade zablokuje, zbohom a ani mú ani bú