icon

Priateľova 15-ročná dcéra

15. jún 2023

Ahojte, momentálne sa nachádzam dosť v chaotickej situácii. S manželom sa rozvádzame aj napriek tomu, že sa máme radi, no už tam nie je tá iskra a vieme, že to bude pre oboch to najlepšie rozhodnutie. Obaja sa už s niekym stretávame. Máme taktiež už 15-ročného syna ktorému sme všetko vysvetlili. Žiadne zbytočne omáčky okolo toho, už je veľký a klamať sme mu nikdy neklamali, tak sme s tým ani nehodlali začínať. Všetko pochopil. Chce ísť ku otcovi, čož ja chápem a plne rešpektujem. Majú k sebe bližšie, ale aj napriek tomu vie, že ho veľmi ľúbim a ja zase viem, ze on ľúbi mňa. No mám priateľa ktorý má taktiež čerstvo 15-ročnú dcéru ktorá, ale rozvod jej rodičov nezvládla… Priateľ je s EX už rozvedený skoro 4 roky. Mňa berie ako niekoho kto jej opäť chce “ukradnúť” ocinka. No také pohľady ako na mňa mladá hádže.. uff.. Ak by pohľad zabíjal tak už som dávno kaput. Neviem čo s tým robiť. Je to tatinková princeznička. Tiež ma trošku štve, že priateľ skáče len okolo princeznej (keď je uňho)… Proste čo povie slečna to sa urobí. Mne to príde trošku cez. Tiež ju teraz bral na ten koncert Rammstein a mňa sa ani neopýtal či by som nechcela ísť. Neviem čo si o takomto správaní myslíte???

mk22
16. jún 2023

Dieťa je manžela, 6m počas milenrckeho vztahu si s ním nespavala, takže si v 7.mesiaci?
To si mala napísať ako prvé, to je jasne ze 15r dcéra tvojho milenca bola aká bola.. Véd otec randil s tehotnou a dieťa nebolo jeho..
By si ušetrila čas dievčatám ktoré ti radili😃
Dosť dôležitý fakt si vynechala..

vikiki29
16. jún 2023

No ten “update” na koniec je dobrá rozprávka 🤦‍♀️😂🤣

jj298
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
16. jún 2023

@jj298 presne, rodičia nevedia čo chcú, ako chcú, príde do rodiny tehotná cudzia osoba a poďme cepovať 15-ročnú. Takto sa dospelé osoby schádzajú a rozchádzajú a 15-ročná má fungovať so stoickým kludom bez poryvu emócie.

mk22
16. jún 2023

@jj298 ženy ale reagovali na to, čo napísala autorka.. Ako to podala ona..
Ja som si ešte raz prečítala úvodný príspevok.. Kde pýta rady, čo ju "trápi" ze mladá ju vraždí pohľadom.. A teraz doplní taky malý detail ze čaká dieťa s mužom 😅
To ju netrápilo ako sa na nich pozerá vlastný syn, že si každý Rodic odskoči k inému? Ale vysvetlili mu ze iskra zmizla a je s tým v pohode.. 🙂
Ju trápilo cudzie dieťa.
V jeden deň miluje priateľa.. Na druhý deň už miluje muza a priateľ je vôl 😃 a muž svätý..

babulkomale
16. jún 2023

Dobra vymyslenina aj s celym update tehotenstvom 😂
Uz len chciet sa trepat na daaaavno vypredany koncert 😂 aj debil vie ze sa to neda na poslednu chvilu. Aj keby to bola pravda tak listky ma kupene aj pol roka dopredu.
Navyse uz vidim ako sa chce tehotna v 7. mesiaci 5 hodin hrmotat na spalenej spojke z miesta konania koncertu do rannych hodin 😃

jj298
Odpoveď bola odstránená
ruzovakrava
16. jún 2023

Ježin super rozprávka, prečítam deťom večer túto diskusiu, hlavne ten zvrat. Po dlhej dobe nemusím rozmýšľať nad scenárom s jednorožcami a lesnými zvieratkami. Ďakujem 😍🦄🐿️

mk22
16. jún 2023

@jj298 jasne, dieťa je na 1.mieste.

Ale tie ženy by jej možno nenahravali.. Keby vedeli ze je tehotná s mužom..X reakcií by bolo úplne iných alebo niektoré by ani nereagovali.. Nesnažili by sa radiť ci už tak alebo onak.

monro
16. jún 2023

Tomuto príbehu s aktuálnym zvratom nemôže nikto uveriť...

0silvia0
16. jún 2023

@babulkomale inač pravda, tehotná pred pôrodom na koncert😍 to určite

sense
16. jún 2023

@mk22 a ešte aby to nebolo málo. Bola urazená ze zobral dcéru na Ramstein a jej sa ani nepýtal ci chce ísť. To by chcelo teraz tu o červenej ciapocke

derdia
17. jún 2023

Nuz, a co ked iskra (a to urcite) vyprchne aj tu? Tiez si to vysvetlite, ukoncite a pojdete dalej?....

vevapeto
17. jún 2023

4 roky na pochopenie nie dúfam dostatok času. Veď si uvedom, že to schytala v tom najcitlivejšom veku a dlho to este potrvá. Minimálne dovtedy, pokým si ona sama nájde priateľa ( a to tiež nemusí tým skončiť). Zostávajú ti tri možnosti: buď sa s mladou budeš snažiť zblížiť napriek tomu, že ta bude odmietať ( navrhnúť je babské nákupy, výlet…), ale je tam šanca, že budete priateľky, alebo sa s tým zmieriš , že ta bude nenávidieť aj naďalej alebo ten vzťah proste ukonči.

adalee
17. jún 2023

Nemysli si, že sa niečo zmení. Vždy budeš na poslednom mieste. Nechaj ich, oni si vystačia sami bez teba. Nájdi si radšej partnera bez dieťaťa

vevapeto
17. jún 2023

Teraz som natrafila na ten tvoj uptade a mám pocit, že téma je vymyslená. Či si sa pelešila aj s mužom aj s priateľom? Mladej sa nečudujem, prekukla ta.

luba28
17. jún 2023

zoznam ju s tvojim synom ,,mozno to pomoze

chillibubble
17. jún 2023

😀 hej, realna tema. asi nie si v 9.mesiaci, to by si na koncert ist asi nechcela, a s priatelom si bola 6m a predtym si este v pohode spavala bez ochrany s muzom, s ktorym ste sa rozhodli rozviest, tak si tesne po tom ako si zistila ze si tehotna vhupla do vztahu s inym chlapom. lebo to je presne to, co zena zmietana hormonmi spravi. nerozmysla ze predsa len zostane s manzelom s ktorym caka druhe dieta. ide radsej do vztahu s cudzim clovekom...

mooonika1975
17. jún 2023

Že ona je hviezda, ktorou ty nikdy nebudeš. Je to dieťa milované, pozná ju 15 rokov, vychováva, jeho krv. Ty si s prepáčením cudzia osoba, ktorú pozná rok? Nikdy nebudd k tebe pristupovať ako k nej a ty logicky to nikdy nebudeš žiadať. Išiel otec s dcérou, na koncert, určite nechceli brat teba. Preto sa nespýtal .

mooonika1975
17. jún 2023

No kriste, vítam update, zbohom rodina, tehotná, vedeli ste o tom, išli do iných vzťahov, preboha

lapersefona
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
17. jún 2023

@mooonika1975 hádam tomu neveríš, zase sa niekto dobre zábava 😁

schauma123
17. jún 2023

Neurobíš nič. Stále bude medzi vami.. a nakoniec to vzdáš

wiqux
Autor odpoveď zmazal
mooonika1975
17. jún 2023

@janickacrazy tak verim, neverim, neskúmam, odpisujem, možno niekto, koho sa to bude týkať, si to tiež prečita 😉

majarumm
17. jún 2023

Jeho dcéra bude vždy na prvom mieste a potom budeš ty, máš problém? Hľadaj bezdetného.. v jej prípade by som to tiež asi neniesla že wau 🙂

liaka
18. jún 2023

Iskra vyprší postupne z každého vzťahu. O chvíľu bude ďalší, možno bez dcéry....

spadnutaslivka
18. jún 2023

15ročná sa nejako zvlášť nechce kamarátiť ani s vlastnou mamou, nie ešte s jednou z ďalších frajeriek svojho otca. Puberta je ťažký čas aj pre kompletné "bezproblémové" rodiny, nie ešte pre chaos, ktorý vytvára rozvod a xy nových rodín v tom. Čakaj postupne aj problémy u syna, lebo puberta je čas, kedy si vytvárajú hodnoty a modely pre vlastné vzťahy (a rodinu), ktoré neskôr budú budovať. A miesto opory ste im vytvorili chaos. Budete to mať ešte zaujímavé. Problémy sa vám ešte len začínajú. Toto všetko sa neutrasie za 2 mesiace.

0silvia0
18. jún 2023

@spadnutaslivka uz to riesit nemusi, vratila sa k manzelovi🙄

spadnutaslivka
18. jún 2023

aha, tak som dočítala komentáre, aj update... škoda času na takúto "trápnu rozprávku". Buď si vymýšľaš, alebo ste ešte neskutočne nezrelí hlupáci.