icon

Priateľova mama sa urazila kvôli reštaurácii?

18. nov 2024

Prosim co si myslite o takejto situacii. Som s priatelom asi 6 mesiacov, mala som narodky a priatel mi povedal ze jeho mama sa velmi urazila lebl som ich nepozvala do restauracie...do restauracie som nevolala nikoho, ani moju rodinu, s priatelom som oslavila v sukromi...a ze vraj oni maju taky zvyk...aj som sa na priatela nahnevala ze mi toto nepovedal lebo teraz vyzeram v ich ociach zle ale na druhej strane neviem preco by som mala robit co chce ona...pride mi to velmi detinske

Strana
z2
cyberk
18. nov 2024

povedz, ze ty si zvyknuta, ze na tvoje narodky, ta pozyva vzdy "buduca svokra", takze sa tiez hnevas 😂 boze .. tieto dnesne svokry to je jedna perla za druhou; sranda, ze tie kravy matky, su prave zo strany chlapov

simca06022011
18. nov 2024

ja by som si to s priatelom rychlo vydiskutovala, nech nerobi pani matka dusno cely vas spolocny zivot a nezduva sa. Divne je ze to vobec on vyslovi take nieco a neurobi si s nou poriadky doma. Ste spolu kratko, ja nechapem, taketo "ocakavania". Ja som mala 40tku a nikoho som nikde nevolala. Preco aj? nikdy neoslavujem

gladys_07
18. nov 2024

Ste spolu sice este len pol roka, ale slub nam ze ked ta poziada o ruku a zacnete organizovat svadbu, napises nam ako to ide so svokrou 😂

cimage
18. nov 2024

To bude urcite velmi mila osoba. To, ze ma ona nejake predstaby a ocakavnia je jej problem. Priatel jej to mal vysvetlit, ze ty neoslavujes a nebudes ani ju volat do restauracie. Ved sa ani nepoznate. Pochopila by som nejake okruhliny a keby ste boli manzelia, ale takto urcite nie. Nic si z toho nerob.

petraa2022
18. nov 2024

Priatelova mama by sa mohla uvedomit

abbey1
18. nov 2024

Mne príde čudné, že ti to priateľ vôbec povedal. Mal si to on doma vydiskutovať so svojou mamou. Mala by som sa na pozore.

nin12345
18. nov 2024

Na tvojom mieste by som si dala pozor.. nie na tu furiu s tou uz nespravis nic ale na tvojho priatela aby sa z neho nevyklul mamickar ktory jej do buducna nebude vediet povedat ani prd a ty budes bojovat s nimi oboma. To ze ti takuto vec vobec oznami mi tym zavana.

sense
18. nov 2024

Áno je to detinské , tvoj priateľ aj jeho matka

koniarova
18. nov 2024

Tiež by som zvážila reakciu priateľa. Mal mamu hneď upratať,nie ti ešte niečo hovoriť.

zazrak1991
18. nov 2024

Panebože 😁 ja som začala svokrovcov volať na narodky keď sme spolu začali bývať ,vtedy sme spolu boli 2 roky . Predtým som od nich maximálne dostala čokoládu alebo fľašu vína , keď som prišla k nim (muž býval ešte s nimi ,mali sme 20) ale ani to som od nich nečakala ,rovnako ako oni nečakali že ich budem niekam pozývať . Neviem ako reagoval frajer ale ako tu píšu ,mal sa ťa zastať , ste spolu krátko na to aby si ona na niečo nárokovala . Zatiaľ ti nieje vôbec nič a teda nemá právo sa takto urážať

ahhola
18. nov 2024

Velmi skoro, velmi cudne moresy... 26.12.sa moze urazit, ze si nedoniesla imelo, 🌿lebo oni si ho davaju, ci delobuchy na Silvestra... Dolezita fuchtla, neber to vazne. Frajer ti to ani nemal hovorit, co si mala spravit, aby bola mamicka spokojna... 😅

michelle567
18. nov 2024

Aj keby mi to frajer po takom čase chodenia povedal, že takto zvyknú...aj tak by som ju nepozyvala nikam 😃

euka210
18. nov 2024

Tak nech to predycha. Nie si povinna robit, co oni robia...a len po 6mes.znamosti 🤦‍♀️
My sme mali spolocnu veceru s nasimi aj jeho az pri zasnubach po 1,5r...dovtedy sa rodicia navzajom ani nevideli...

euka210
18. nov 2024

@abbey1 veru, vyzera byt chlapec este nezrely a neodstrihnuty od pupocnikovej snury...

vilma7
19. nov 2024

Vwd nech sa uráža, a?

cacianka
19. nov 2024

Trápna mrochta je to, netráp sa nad ňou. Ale rieš priatela, pozoruj ho ako sa správa k matke, či skáče ako ona píska alebo sa vie voči nej ohradit.
Mmch. ja som s mojim chlapom 20 rokov, svokrovcov som na oslavu pozvala až po 10 rokoch, na moju okrúhlu 50. Máš už aj ty dosť rokov, aby si sa zariadila ako chces ty, a nie aké fantázie má tvoja skoro svokra.
Normálne sa z nej smejem.

Strana
z2