Priateľova poznámka o priatelke kamaráta: Ako reagovať?
Urazilo by vas keby ste isli na dvojte rande a povie vam váš priatel na priatelku svojho kamarata že ona je ina liga ? ( aby som to upresnila ,vadi mu že nešoferujem , mam vodičak ale sa proste toho bojim ,tak nešoferujem a ona nás šla niekam odviesť a on mi to vtedy povedal že ja som super ale že musim uznat že ona je ina liga ( nehovorim ,fakt je pekna a šikovná ) viem že mam nedostatky na ktorych musim popracovať ale neviem čo si mam o tom myslieť a zase sa s nim kvoli tomu rozisť nechcem
Kks ja sa na to pozerám presne na opak.
Keby mne priateľka povedala na iného chlapa ze je iná liga, prvé čo ma napadne je ako sa ja dokážem zlepšiť a priblížiť k nemu.
Prvé čo urobia ženy? Urazia sa, sú mrzute, rozídu sa s priateľom ale aby so sebou niečo spravili tak to nie.
@brkodlak420 Ty toho o mužoch veľa nevieš. Že to bolo o šoférovaní si myslí len autorka. Je rozdiel povedať: "Janka šoféruje, to je skvelé. Nechcela by si skúsiť začať šoférovať aj ty? Rád Ti s tým pomôzem". Len cct povie ohúrene o inej žene, že toto je iná liga kým vedľa neho sedí jeho partnerka. Psychológia a empatia sú pre Teba cudzie pojmy. 😃
@brkodlak420 Pokojne si ži s buranom. Ten zatiaľ slintá a sníva o úplne inej lige, ale tá oňho ani nezakopne, tak obrába zatiaľ tvoju neempatickú šušku😉pa
A opäť tu raz máme rozpor "internetové diskusie" vz. "realita". Pretože polovica by sa tu rozišla s chlapom, hoci vôbec nevieme, či sa mu len nepodarilo trepnúť nejakú blbosť. V realite by sa len kvôli tomuto nerozišiel, dovolím si tvrdiť, nikto.
Nevieme, či sa autorka len priblblo usmiala a pokývala hlavou alebo ho konfrontovala, že počuj, toto znie tak, že si do mnou pre to, lebo nemáš na lepšiu. Otázne ešte je, či naozaj použil mladý pán to "ty si super ale ona ...' alebo len zhodnotil, že je úplne iná liga. Čo je síce netaktné, ale okolo mňa je tiež dosť ľudí mimo moju ligu (v dobrom aj v zlom). Nevieme, či sa nejako takto prejavil prvýkrát alebo jej pravidelne dáva pocítiť, že je menej hodnotná.
Ale som rada, že máme také silné ženy vo väčšinovom počte, len do našich krajov to ešte asi nedošlo, keď sa poobzerám, s kým kto žije.
Toto nie je vôbec o šoférovani.. ja nesoferujem - nie že by som nechcela, ale nemôžem, a môj muž ma dvadsať rokov na rukách nosí🤷..
akože vytknúť ti, že nešoféruješ, ok, ale ten dovetok o "inej lige", to bolo ťažko cez čiaru...
Povedala by som mu, že aj jeho kamoš je iná liga asi preto si takú našiel 😏 Inak ak ti toto povie ako priateľ, nechcem potom vidieť, čo ti povie po dvoch deťoch, s nadváhou 5 kíl a vo vyťahaných teplákoch, keď budeš rada, že si stihneš umyť vlasy.
@astronaut321 jasné, povedať niečo také chlapovi, zrútil by sa 😏
Nuž treba mu povedať to isté napr o kolegovi, alebo o inom mužovi - ono niekedy by malo egičko trošku ustúpiť aj rozumu - veď sa nedá rozchádzať za každú blbosť - skúste si pozrieť Jarka Dušeka na YT štyri dohody
Kde tu je ucta? Hrdost ze on ma teba ? Potomto si viem predstavit ako kamaratovi hovori no co ty si mal stastie mne zostala XY ale ved neni zla, mohol som mat aj horsiu. 🤣.
@maya_hi od človeka k človeku
Fajn, ideme riešiť, kto je aká liga? Tak si ťa poďme zrovnať s ... (kolegom, napr. kľudne si ho vymysli povedz mu, aký je dokonalý hlavne v tom, čo priateľ nie. ) Nech skúsi svoju medicínu. Mala si ho dať dole, čo si to necháš? To sú úbožiacke vyhlásenia. To je akože partner pre život? Si si istá?
On ti normálne povedal, že musí sa uznať, nie ste s tou čajou v jednej lige? :D a ty sa nechceš rozísť? A čo ti mal povedať, aby ťa to aj urazilo? Vieš, čo ti bude hovoriť o pár rokov po nejakých pôrodoch?
Rozhodne nešťastné vyjadrenie, no ty ho poznáš najlepšie, či nieje len prehnane úprimný, alebo najskôr rozpráva a potom rozmýšľa. Prakticky si to asi v duchu povie veľa ľudí, keď uvidí niekoho, kto do inej ligy patrí. Málokto to však povie nahlas.
Autorka, mna len to nesoferovanie zaujalo. Az raz budes mat deti, kto vas bude vyvazat, kde bude treba? Byvam 15 min od krajskeho mesta a bez auta by som bola stratena. K frajerovi sa ani nevyjadrujem...

Nechcem nikoho kryť, ale chlapy proste z času na čas môžu povedať nepremyslenú blbosť rovnako ako ženy. A možno nie všetko stojí za pytvanie a čím viac to budeš rozoberať, tým viac si to pokazíš. On je s tebou z nejakého dôvodu...