Priateľove divné reakcie, keď idem na návštevu rodiny
Zdravim,je podľa vás normalne ak ste vo vzťahu kde nie ste ešte v manželstve a priatel sa každý krát keď chcete ist k rodičom na par dni/tyždeň nahnevá ? Pracuje v zahraniči tak nerozumiem preco mu to vadi ked z jeho turnus (mesacny) idem na tyžden domov. Aj teraz budu cez vikend dni mesta tam kde moja rodina býva a mala som tam ist v piatok,ale chcem ist zajtra a normalne som v strese ako mu to oznamim.O náš byt sa staram ale zhanam si este len prácu ,lebo som akurat po škole čiže momentalne to cele ťaha on.Mali sme konflikt viackrat že ked bol doma kvoli tomu že si pisal stale s mamou,keby to bola navsteva alebo ze raz denne napise je to ine ,ale on to fakt prehaňal ked cely den vsetko pisal atd.Mne len pride divne ze preco mu to vadi ze idem domov ked aj tak je vsetko na byte spravene a čo tu budem sama . Normalne som rozmyslala aj o rozchode kvoli tomu. On je super,miluje ma aj vsetko ale toto neviem prekusnut aby ked sa staram o byt ked tam nie je (tiez by som sa na to mohla vykaslat ale byvam tam aj ja ) tak preco by som sa mala bat ist k rodicom ze jak on na to zareaguje.
@anonym_autor toto zavana manipulatorom a aby si sa bala povedat, ze ides domov, chod domov a do bytu sa uz neveacaj.

A opýtala si sa ho, že čo mu na tom vadí???
Za mňa choré, skôr by mal byť rád že nie si celé dni sama na byte.