Priateľstvo s kamarátkou vo vážnej partnerskej kríze
Ahojte, poznáme sa 4 roky, sme spolužiačky na vš a ideme teraz do posledného ročníka. S kamarátkou sme si naplánovali ako budeme spolu v lete chodiť na výlety, túry atd, nakoľko od seba nebývame ďaleko, no ona má frajera a teda nedokáže byť bez neho. Chápala by som keby to bol naozaj vážny vzťah, plánujú svadbu alebo spoločné bývanie, ale každý tretí deň mi volá s tým ako to už nezvláda a nechce s ním byt lebo jej ubližuje. Keď jej, ale navrhnem či sa nestretneme tvári sa že správu nevidela. Už ma to uprimne nebaví, tiež mám frajera, ale obaja chápeme že chceme byt aj s kamarátmi a nemusíme byt spolu 24/7. Cez školský rok je to vlastne o tom istom, po škole beží na izbu pozerať seriál a cez víkend za ním. No zároveň neviem či sa mám právo hnevať a nezveličujem to, ale fakt si prídem, že pre ňu nie som kamarátka len ktosi na telefóne kto je dobrý iba keď sa nudí. Neviem prežívam to moc alebo by ste také priateľstvo ukončili?
@anonym_autor podla mna to neprezivas velmi. Mna by taky vztah s kamaratkou nebavil. Nechala by som to ist do stratena...
Ahoj, toto rozhodne nie je ta spravna kamoska. Takto by ma to veru nebavilo.
A práve pre toto je super., keď.ma.clovek.viac kamarátov a nevisi len na jednej
Ja som takú kamarátku poslala do pr... Vysávala má z energie. Zavolala len, keď potrebovala ona. A keď som sa chcela posťažovať ja jej, zmenila tému zase na seba alebo musela vždy záhadné ukončiť hovor. Už to nie je kamarátka 🙂
Ja som takú kamarátku poslala do pr... Vysávala má z energie. Zavolala len, keď potrebovala ona. A keď som sa chcela posťažovať ja jej, zmenila tému zase na seba alebo musela vždy záhadné ukončiť hovor. Už to nie je kamarátka 🙂
@anonym_4c0804 ano takych ludi aj ja poznam co vzdy obratia rozhovor na seba. Kedysi som bola trubka a len pocuvala donekonecna, ale ako mam deti naucila som sa, ze cas a hlavne moj volny cas je prilis vzacny, sby som ho stracala s ludmi, ktorych realne nezaujimam a nie je mi s nimi dobre.
Už ma nebaví jej ani odpisovať, za mesiac si nebola schopná nájsť jedno poobedie na kávu a za ním cestuje 5 hodín a potom mi potajme volá ako sa zas pohádali a nechce tam byť 🤦🏻♀️
Už ma nebaví jej ani odpisovať, za mesiac si nebola schopná nájsť jedno poobedie na kávu a za ním cestuje 5 hodín a potom mi potajme volá ako sa zas pohádali a nechce tam byť 🤦🏻♀️
@anonym_autor tak jej neodpisuk kasli na nu zameraj sa na ine kamaratky
@anonym_autor veď skús pravý opak, nevolaj jej, nepíš a uvidíš, ako sa zachová. Potom jej napíš, že máš frajera a boli ste vonku spolu. Ak sa nespamata, nechaj to tak.
@anonym_autor skús si nájsť aj iné kamošky. Nejak by som to "neukončovala", ale nevyvíjala by som ani nejakú extra iniciatívu, čo sa stretávania týka. Proste by som to nechala na voľnobeh... Keď sa bude chcieť stretnúť a bude mi to vyhovovať, tak sa možno v lete stretneme. Keď nie, tak nie. Nejakú inú spolužiačku na škole nemáš? Porozmýšľaj a skús jej napísať, čo robí, možno aj keď nie je taká úplne že super kamoška, možno ale časom bude, život je plný prekvapení...
Ano mám kamošku z detstva, síce sa odsťahovala do Brna no aj tak sa vieme stretnúť častejšie ako s touto😄. Asi je to tým, že obe chceme, máte pravdu nebudem ju už nikam pozývať ani jej nejak extra písať. Nemám potrebu mať kamošku len cez Messenger.
Neprehanas.Presne takto jej to povedz narovinu ako si to napisala nam a trav cas radsej s ludmi,ktory ta len nevyuzivaju na vyplackanie ale mate naopak spolovne zaujmy a dodavaju ti do zivita aj nejaku tu radost.Ty si sa jej predsa neupisala do konca zivota.Ona zije v toxickom vztahu a taha do toho aj teba
@anonym_autor A prečo to neskončíš, keď ťa to nebaví? Načo ti je taká kamoška, ktorá z teba vysáva energiu? Ja by som to s ňou ukončila už dávno. Vraví sa, že čo do vzťahu dávaš, to by sa ti malo vrátiť, ale medzi ňou a tebou to už dávno neplatí.
@anonym_autor ukoncit a rychlo 🙈 nechala by som to ist do stratena, odpisovat len kratke vety, nerozvijat diskusiu...

načo ti je taká kamoška?