icon

Príliš žiarlivý priateľ: Ako situáciu riešiť?

9. máj 2026

Moj priatel ma problem s tym ze mam viacero chlapskych kamaratov. Mam asi radsej muzske kolektivy nez zenske neviem no. Obaja studujeme na vysokej, kazdy ale v inom meste takze sa vidavame iba cez vikendy. No a cez tyzden samozrejme travim cas s kamaratmi zo skoly. Mne nepride nic divne na tom ist vecer s kamaratom do baru, ale moj priatel ma v poslednom case strasny problem s tym a ziarli ci uz idem sama s jednym kamaratom alebo sme v skupine kde su aj ine baby. Ako mu vysvetlit ze o nic nejde a su to iba kamarati?

Strana
z2
anonym_9c4b91
11. máj 2026
@anonym_e23bc0

@anonym_9c4b91 Ale to je snáď jedno, či je to 20-ročná vysokoškoláčka alebo 40-ročná mamička, toto je extrémne nevhodné. Ešte to platí dvojnásobne, keď je vysokoškoláčka, keďže hlavne chlapci v tom veku rozmýšľajú tým, čo majú v nohaviciach, takže tak. Ja sama som chodila na technickú školu, čiže prevažne mužsko zameranú, a viem veľmi dobre, ako muži premýšľajú o ich ženských "kamarátkach"..

Keď sa chce spíjať a chodiť po vonku, páči sa, ale nech toho chlapca nechá na pokoji. Očividne povedal, že mu to vadí a nechce, aby to robila, čiže absolútne ho nerešpektuje. A načo je potom taký vzťah? Nech má trochu rešpektu a rozíde sa s ním, alebo nech nechodí von s kamošmi a kurviť

@anonym_e23bc0 chodit von neznamena sa k.....Neviem teda v akom kolektive ste sa pohybovali. u nas bezne chodili von zadany/nezadany, niekto sa tam nek... normalne sme sa zabavili. niektorym vztahy vydrzali a niektorym nie, tak ako by aj inak nevydrzali. vasho manzela ani na teambuilding nepustite, ved sa bude vecer podla vasich slov len "spijat"? neviem no, ak som vo vztahu viem preco a nie som zvieratko, ze po niekom hned skacem len preto, ze som "bez dozoru". moj muz nema problem, aby som sla takto von aj teraz a naopak.ale tak mame male dieta, sme radi, ze sme doma a vyspime sa :D

anonym_a91860
11. máj 2026

moja aktualna partnerka velmi ziarlila na moju manzelku ked som s nou bol v mileneckom vztahu, to bolo 5 rokov neskutocnej ziarlivosti, a mne sa to nedarilo tajit pred manzelkou az sa to dostalo do situlacie ze moja manzelka sama navrhla ze sa spolu stretnu a porozpravaju, vtedy jej povedala ze uz 3 roky nemame spolu sex ale iba spolu zijeme, a ze ona vie ze sex 5 rokov mam prave s nou a neprekaza jej to. vtedy sa to ukludnilo, po rozvodesom zacal zit s vtedy s milenkou a sme spolu do dnes. a az teraz je pokoj.

anonym_fdf69b
12. máj 2026

ver ci never, ale ten kamarat ta chce pretiahnut. Tak proste fungujeme... .

Strana
z2