icon

Princ George ako manžel vašej dcéry

Včera o 20:49

Chceli by ste, aby sa vasa dcera vydala za princa Georga? Robili by ste preto nieco, ako robila Katarina matka?

autor
Včera o 20:55

@anonym_autor Myslim hypoteticky, ak by britska kralovska rodina bola slovenskou kralovskou rodinou.

autor
Včera o 20:56

@anonym_autor V seriali Koruna sa Katarina matka dost snazila, abY sa Wiliam a Katarina zoznamili

rozculena
Včera o 21:17
sticker
anonym_536e01
Včera o 21:30

1.Princ Georg ma 12, to zavana pedofiliou 2. Bude raz plesaty ako dedo Charles a tatko William. Spytaj sa dcery, ci je na plesatych. Ale nie Statham style, ale skor Lenin style.

anonym_136de4
Včera o 21:49

mám syna vo veku Georga, pre neho tam rastie Charlotka. Katrine už teraz hovorim svatka

sticker
nelinka1991
Včera o 22:14

@anonym_autor mať to tvoje problémy 😃 chceš dcéru dobre vydať ?

zuzanka.zuzu
Včera o 22:35

zaujímavá úvaha i keď sa ti tu za ňu posmievajú.... mylim si že sa to čoskoro bude diať aj na Slovensku ak sa tak nedeje už teraz 🤷 mám pár známych ktorí schválne dávajú deti do tried kvôli kamarátstvam s vplyvnými deťmi keď raz vyrastú (spolužiak ako dedič podniku nie je zlé pre CV 🤭), kvôli kontaktom rodičov na rodičov ("naše deti sú spolužiaci. poďme urobiť nejaký biznis") a podobné modely podnikania .... ja osobne som sa zatiaľ nestretla s tým že by to rodičia urobili kvôli láske ich detí ale keďže tieto promi deti aj tak končia v pár vybraných školách alebo podnikoch, tak proste na seba natrafila a potom už len čítaš ako "syn podnikateľa X si berie za ženu dcéru podnikateľa Y" 😀 čiže deje sa to len nie takým vykalkulovaným štýlom ako to urobili middletonovci

andreatytler
Včera o 23:09

Urcite nie. Nie je to bobry zivot. Ak by sa pritrafilo, nebranila by som, ale snazit sa aby sa dostala do kralovskej rodiny, to urcite nie.