Princ George ako manžel vašej dcéry
Chceli by ste, aby sa vasa dcera vydala za princa Georga? Robili by ste preto nieco, ako robila Katarina matka?
@anonym_autor V seriali Koruna sa Katarina matka dost snazila, abY sa Wiliam a Katarina zoznamili
1.Princ Georg ma 12, to zavana pedofiliou 2. Bude raz plesaty ako dedo Charles a tatko William. Spytaj sa dcery, ci je na plesatych. Ale nie Statham style, ale skor Lenin style.
mám syna vo veku Georga, pre neho tam rastie Charlotka. Katrine už teraz hovorim svatka

zaujímavá úvaha i keď sa ti tu za ňu posmievajú.... mylim si že sa to čoskoro bude diať aj na Slovensku ak sa tak nedeje už teraz 🤷 mám pár známych ktorí schválne dávajú deti do tried kvôli kamarátstvam s vplyvnými deťmi keď raz vyrastú (spolužiak ako dedič podniku nie je zlé pre CV 🤭), kvôli kontaktom rodičov na rodičov ("naše deti sú spolužiaci. poďme urobiť nejaký biznis") a podobné modely podnikania .... ja osobne som sa zatiaľ nestretla s tým že by to rodičia urobili kvôli láske ich detí ale keďže tieto promi deti aj tak končia v pár vybraných školách alebo podnikoch, tak proste na seba natrafila a potom už len čítaš ako "syn podnikateľa X si berie za ženu dcéru podnikateľa Y" 😀 čiže deje sa to len nie takým vykalkulovaným štýlom ako to urobili middletonovci
Urcite nie. Nie je to bobry zivot. Ak by sa pritrafilo, nebranila by som, ale snazit sa aby sa dostala do kralovskej rodiny, to urcite nie.

@anonym_autor Myslim hypoteticky, ak by britska kralovska rodina bola slovenskou kralovskou rodinou.