Vyzerá princ George na verejnosti smutný?
Nezda sa vam na poslednych podujatiach princ George nejaky smutny? On asi nechce velmi verejne vystupivat a byt kralom? Ci ako ho vnimate?
@anonym_autor daj sa liečiť
Este stale si nevolala do Pezinka?
@anonym_autor no to vies, nastupuje puberta, ty si sa ako 12rocna vycierala kade si chodila, ze?
A teba by bavilo celé detstvo fungovať ako cvičená opica?
@abbey1 Nebavilo. Ktovie ako mu to kompenzuju v sukromi s ci ak bude dospely sa nezriekne naroku na tron.
to je ktorý ? Ten starší a či ten mladší. Ja ich ani nepoznám. Ale starý Karol zostarol.
zabudla si si vziať tabletky?
Nebude toto tá istá osoba, čo chce toho staršieho ženáča ? Pripade mi to dosť podobné a vyzerá slečna, že trpí nejakou obsesiou . Do úmoru sa zaoberá objektom svoho záujmu.
Pohádal sa s bratom Louisom a Kate mu na mesiac zakázala playko, takže sa niet čo čudovať. Toto tragicky nesie každé chlapča.
@anonym_autor ty uz drz p*cu a chod sa liecit, lebo si posadnuta a vadna
Je veru. Kto by nebol smutný keď o ňom a jeho rodine stále na kobyle zakladá témy žena ktorá sa tak nudí, že musí toto robiť ?
@anonym_autor to je kto?
Naozaj vás tieto témy tak strasne obťažujú a osobne urážajú, že sa musíte vyjadriť a urážať autorku? Tiež mi to nie je sympatické, tiež nemám ku tomu čo povedať, ale nie je nič jednoduché ako scrollovať ďalej. Vrhnúť sa sem ako osy a bodať je ešte viac choré ako chcieť diskutovať o kráľovskej rodine. Je vám lepšie, keď hneď z rána niekomu poviete, že sa ma dať liečiť a držať pču? Budete mať krajší deň?
Naozaj vás tieto témy tak strasne obťažujú a osobne urážajú, že sa musíte vyjadriť a urážať autorku? Tiež mi to nie je sympatické, tiež nemám ku tomu čo povedať, ale nie je nič jednoduché ako scrollovať ďalej. Vrhnúť sa sem ako osy a bodať je ešte viac choré ako chcieť diskutovať o kráľovskej rodine. Je vám lepšie, keď hneď z rána niekomu poviete, že sa ma dať liečiť a držať pču? Budete mať krajší deň?
@anonym_9588c2 veď jej ide presne o toto. Nasrať ľudí tu. Nejde jej o diskusiu o kráľovskej rodine. Tak dostáva to, čo si želá. Ale aj tak mi jej je ľúto. Nechcela by som mať taký nudný život že v soboty večer budem vymýšlať ako zatrollím na koníkovi.
@anonym_9588c2 veď jej ide presne o toto. Nasrať ľudí tu. Nejde jej o diskusiu o kráľovskej rodine. Tak dostáva to, čo si želá. Ale aj tak mi jej je ľúto. Nechcela by som mať taký nudný život že v soboty večer budem vymýšlať ako zatrollím na koníkovi.
@anonym_315c70 Naozaj alebo si to iba takto ospravedlňujete a v skutočnosti vy potrebujete ventil? A hlavne to sem treba 20x napísať a navzájom sa tlapkať po ramenách. Ak jej ide skutočne o trollenie a vyvolanie vášni, nie je lepšie to ignorovať? Keď nedostane čo chce, tak odíde a budete mať pokoj, po ktorom tu tak voláte.
@anonym_315c70 Naozaj alebo si to iba takto ospravedlňujete a v skutočnosti vy potrebujete ventil? A hlavne to sem treba 20x napísať a navzájom sa tlapkať po ramenách. Ak jej ide skutočne o trollenie a vyvolanie vášni, nie je lepšie to ignorovať? Keď nedostane čo chce, tak odíde a budete mať pokoj, po ktorom tu tak voláte.
@anonym_9588c2 ja nikoho neospravedlňujem, píšem sama za seba tak ako každý tu. A ak si si nevšimla tak ja som ju neurazila nijak. Peknú nedeľu ti želám.
@anonym_9588c2 pridávam sa k názoru, autorka "len" založila tému nikoho neuráža, neponižuje, nevyjadruje sa vulgárne... ale zákerné stálice si museli kopnúť.
@anonym_autor On musí vystupovať podľa etikety kráľovskej rodiny a také úvahy, že je smutný alebo nechce, sú úplne zbytočné, na jeho vek je to vystupovanie celkom v poriadku.
@anonym_autor On musí vystupovať podľa etikety kráľovskej rodiny a také úvahy, že je smutný alebo nechce, sú úplne zbytočné, na jeho vek je to vystupovanie celkom v poriadku.
@petronelag Napriklad mladsia Charlotte posobi zbehlejsie vo verejnom vystupovani.
@petronelag Napriklad mladsia Charlotte posobi zbehlejsie vo verejnom vystupovani.
@anonym_autor som si myslela,že si umrela😂dávno tu nebola táto téma

Zas ty?