Princ George ako manžel vašej dcéry
Chceli by ste, aby sa vasa dcera vydala za princa Georga? Robili by ste preto nieco, ako robila Katarina matka?
Ani ja by som to dcere nespravila. Kate nie je co zavidiet. Navyse mi je britska rodina nesympaticka, pridu mi taki chladni psi cumaci. Ziadnu lasku, ani ludske teple z nich necitit. Len strojenost a silene usmevy. Zato svedska kralovska rodina na mna posobi uplne opacne. Uz len svadba princa Carla Philipa so Sofiou, bola ako z rozpravky. Tam tu lasku naozaj citit. Svedci o tom jeho prehlasenie, ked mu skandaloznu Sofiu zakazovali : Bud ona, alebo ziadna.
@anonym_autor nie 😰
@anonym_autor veľa matiek sa snaží napchať svoje dcéry pod nos bohatým ženíchom, niektoré z vlastnej iniciatívy, aby sa mali ony lepšie, niektoré preto, že sa domnievajú, že peniaze ich dcéram zabezpečia lepší život. Myslím ale, že 90% takýchto prípadov skončí nešťastnou dcérou, ktorá vlastnú matku nenávidí.
@anonym_b8e7b7 presný scénar Rose z Titanic
@nelinka1991 mám skoro 50 r a tie, ktoré sa vydali z rozumu samozrejme aj lásky, ale firmy a peniaze zohrali veľkú rolu tiež by som to tak spravila🤪
@anonym_6faded Novodobé príslovie hovorí, Láska nielen hory prenáša, majetok, hlavne majetok 😃
Pre mňa , ako matku , ktorá sa nepohybuje v takej spoločnosti , je to nepredstaviteľne , ale vo vyšších kruhoch je to úplne bežne aj u nás . Mám známu , ktorá zrovna krasou neoplýva , rodičia zdedili majetky v lukratívnej časti BA a od malička bola vychovávaná v tom , koho môže a nemôže priniesť domov . A výsledok ? Nikto nie je hodný jej “krase a postaveniu “ , takže je z nej stará dievka . Za mňa veľmi smutne , inak fajn baba , ktorá mohla byt v živote šťastná . Z môjho pohľadu jej rodičia zničili celý život , ale tým že ona je na to zvyknutá , jej to príde normálne a vôbec nechápe , ako môžem mať muža , ktorý si potreboval zobrať hypotéku, aby sme mali kde bývať … tak ako ja nechápem ich zmýšľanie , tak oni nikdy nepochopia nás “obyčajných “ smrteľníkov . Vždy to tak bolo a vždy to tak bude

Radšej vedte dcéry a synov k samostatnosti a nezávislosti . Aká doba že už syn nemá záujem si niečo vybudovať ? A dcéra čaká na princa ??? Ešte najradšej mam tie mamičky čo podporujú aby s nich vyrástli obyčajný teleshopingovy maniaci rozumej influencer neodvádzajú dane sú doma strašne zaneprázdnený . Ľudia by sa mali prebrať zo sna vždy sa nadávalo na reklamu v televízii aj teleshoping ony robia to iste reklamujú niečo čo je väčšinou úplná blbost nekvalitná predražená a ľudia to kupujú.
@nelinka1991 mám skoro 50 r a tie, ktoré sa vydali z rozumu samozrejme aj lásky, ale firmy a peniaze zohrali veľkú rolu tiež by som to tak spravila🤪