icon

Princ George ako manžel vašej dcéry

4. máj 2026

Chceli by ste, aby sa vasa dcera vydala za princa Georga? Robili by ste preto nieco, ako robila Katarina matka?

Strana
z2
autor
4. máj 2026

@anonym_autor Myslim hypoteticky, ak by britska kralovska rodina bola slovenskou kralovskou rodinou.

autor
4. máj 2026

@anonym_autor V seriali Koruna sa Katarina matka dost snazila, abY sa Wiliam a Katarina zoznamili

rozculena
4. máj 2026
sticker
anonym_536e01
4. máj 2026

1.Princ Georg ma 12, to zavana pedofiliou 2. Bude raz plesaty ako dedo Charles a tatko William. Spytaj sa dcery, ci je na plesatych. Ale nie Statham style, ale skor Lenin style.

anonym_136de4
4. máj 2026

mám syna vo veku Georga, pre neho tam rastie Charlotka. Katrine už teraz hovorim svatka

sticker
nelinka1991
4. máj 2026

@anonym_autor mať to tvoje problémy 😃 chceš dcéru dobre vydať ?

zuzanka.zuzu
4. máj 2026

zaujímavá úvaha i keď sa ti tu za ňu posmievajú.... mylim si že sa to čoskoro bude diať aj na Slovensku ak sa tak nedeje už teraz 🤷 mám pár známych ktorí schválne dávajú deti do tried kvôli kamarátstvam s vplyvnými deťmi keď raz vyrastú (spolužiak ako dedič podniku nie je zlé pre CV 🤭), kvôli kontaktom rodičov na rodičov ("naše deti sú spolužiaci. poďme urobiť nejaký biznis") a podobné modely podnikania .... ja osobne som sa zatiaľ nestretla s tým že by to rodičia urobili kvôli láske ich detí ale keďže tieto promi deti aj tak končia v pár vybraných školách alebo podnikoch, tak proste na seba natrafila a potom už len čítaš ako "syn podnikateľa X si berie za ženu dcéru podnikateľa Y" 😀 čiže deje sa to len nie takým vykalkulovaným štýlom ako to urobili middletonovci

andreatytler
4. máj 2026

Urcite nie. Nie je to bobry zivot. Ak by sa pritrafilo, nebranila by som, ale snazit sa aby sa dostala do kralovskej rodiny, to urcite nie.

anonym_30df53
5. máj 2026

moja dcéra ( 14) asi ani nevie, kto to je. 🙂

sense
5. máj 2026

Nie, nerobila by som preto nič. Seriál som videla, a teda taký život by som pre ňu nechcela.
Ale napr. V Melniku žije, 14 to dedič zámku a to zrejme nežijú až tak po drobnohľadom ale tak nie sú až taký bohati.

moonlight1210
5. máj 2026

@anonym_autor z toho, co sem-tam zachytim v roznych spravach, tak zatial vzorom, ako je “vyhrou” uhnat chlapa do manzelstva, je Hailey Bieber.

simsalabim
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor V seriali Koruna sa Katarina matka dost snazila, abY sa Wiliam a Katarina zoznamili

@anonym_autor divim sa, ze serial The Crown povazujes za doveryhodny zdroj...

moonlight1210
5. máj 2026
@simsalabim

@anonym_autor divim sa, ze serial The Crown povazujes za doveryhodny zdroj...

@simsalabim to vzdy inak pobavi aj mna.
Hlavne, ked autori sa netaja tym, ze je to iba volne zalozene na udalostiach. Nie presne.

Presne, ako ked pocujem, ze farebna moda bola v stredoveku zalezitost len slachty. A ako zdroj toho, ze poddani chodili v sedivych zemitych spinavych farbach z vriec uvedu hollywoodske filmy.
By ho stredoveke sedliacky utlkli lopakou na uhlie. 🙂

ivicatolic
5. máj 2026

@anonym_autor ktoré telenovely máš rada? 😁😁😁👍

stvura
5. máj 2026

@anonym_autor nie - moja dcera ma iny vkus, ale uz som povedala synovi ze by si mal vziat malu princeznu (jeho sestru) za zenu, kedze jeho postoj k praci a zivotu je nicnerobenie, uzivanie si a tazky veget...ako princ nahradnik by mal o svoje pohodlie postarane (on je pekny a spolocensky, takze by to mohlo vyjst 🙂) - poznamka, syn ma 13r, takze sa aj vekovo hodi.

bielasovicka
5. máj 2026

Ľudia, co ste mali vtipnú kašu na raňajky? 😂😂

inaemre
5. máj 2026

Urcite nie. Existuju ovela lepsie partie 😄 Tato rodina je strasne pod drobnohladom, musia sa riadit milionom pravidiel, nemozu si uzivat peniaze podla vlastneho uvazenia.
Ak by som bola matka dohadzovacka tak radsej nejakeho nizsie postaveneho slachtica, aby ich pozyvali na ich slavnosti a svadby ale zvysok roka mali pokoj od tohto cirkusu 😅

inaemre
5. máj 2026

Okrem toho moje dcery su take silne osobnosti, nezavisle zeny uz teraz. Oni by sa urcite nepodvolovali chlapom a nejakym nezmyselnym pravidlam a usmievali stale nasilu ako Kate. 😄

nelinka1991
5. máj 2026

Radšej vedte dcéry a synov k samostatnosti a nezávislosti . Aká doba že už syn nemá záujem si niečo vybudovať ? A dcéra čaká na princa ??? Ešte najradšej mam tie mamičky čo podporujú aby s nich vyrástli obyčajný teleshopingovy maniaci rozumej influencer neodvádzajú dane sú doma strašne zaneprázdnený . Ľudia by sa mali prebrať zo sna vždy sa nadávalo na reklamu v televízii aj teleshoping ony robia to iste reklamujú niečo čo je väčšinou úplná blbost nekvalitná predražená a ľudia to kupujú.

anonym_3d2279
5. máj 2026

Mať tak tvoje starosti a Ficovi plat 🙈

vevesh
5. máj 2026

Chciet, nechcela by som. Ta rodina nie je terno, a momentalne maju az velmi velky vyskyt rakoviny (=predispozicia pre vnucata). A ano, v zahranici sa to normalne deje a poznam aj osobne par osob "takto uhnanych k manzelstvu" kvoli pozicii otca/mamy/stryka..🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anonym_f78562
5. máj 2026

@anonym_autor nikdy. Pripadajú mi úplne divný a taký pripečený. O kráse sa veĺmi hovoriť nedá, a spôsobe života už vôbec

anonym_bcb8a9
5. máj 2026
@zuzanka.zuzu

zaujímavá úvaha i keď sa ti tu za ňu posmievajú.... mylim si že sa to čoskoro bude diať aj na Slovensku ak sa tak nedeje už teraz 🤷 mám pár známych ktorí schválne dávajú deti do tried kvôli kamarátstvam s vplyvnými deťmi keď raz vyrastú (spolužiak ako dedič podniku nie je zlé pre CV 🤭), kvôli kontaktom rodičov na rodičov ("naše deti sú spolužiaci. poďme urobiť nejaký biznis") a podobné modely podnikania .... ja osobne som sa zatiaľ nestretla s tým že by to rodičia urobili kvôli láske ich detí ale keďže tieto promi deti aj tak končia v pár vybraných školách alebo podnikoch, tak proste na seba natrafila a potom už len čítaš ako "syn podnikateľa X si berie za ženu dcéru podnikateľa Y" 😀 čiže deje sa to len nie takým vykalkulovaným štýlom ako to urobili middletonovci

@zuzanka.zuzu teraz som si spomenula ako na stužkovej chcel jeden nemenovaný pán s manž. sedieť v blízkosti - rozumej za jedným stolom s jednou rodinou ktorí boli vlastníkmi pomerne veľkej firmy cca 1500 zametnancov, ktorú dostali od Mečiara. Keby som napísala meno tak vie celé Slovensko. Pán majiteľ bol aj vo vysokej politike.

anonym_bcb8a9
5. máj 2026

Dcéra má 20, a pustila sa iným smerom. čo mi tiež nie je moc po chuti.
Smer blízky východ.

simsalabim
5. máj 2026
@vevesh

Chciet, nechcela by som. Ta rodina nie je terno, a momentalne maju az velmi velky vyskyt rakoviny (=predispozicia pre vnucata). A ano, v zahranici sa to normalne deje a poznam aj osobne par osob "takto uhnanych k manzelstvu" kvoli pozicii otca/mamy/stryka..🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

@vevesh velmi velky vyskyt rakoviny? To myslis princa Filipa, kralovnu a Charlesa? Ved ju dostali vo velmi vysokom veku, hlavne prvi dvaja… jedine Kate v mladsom veku, co moze byt nahoda, ale ostatni z jej rodiny su ok. Toto by som vobec nenazvala rizikom.

anonym_b8e7b7
5. máj 2026
@simsalabim

@vevesh velmi velky vyskyt rakoviny? To myslis princa Filipa, kralovnu a Charlesa? Ved ju dostali vo velmi vysokom veku, hlavne prvi dvaja… jedine Kate v mladsom veku, co moze byt nahoda, ale ostatni z jej rodiny su ok. Toto by som vobec nenazvala rizikom.

@simsalabim ak to nemajú genetické tak deťom ani vnúčatám to dedične nehrozí. Môžu ju dostať ale nie preto, že ju mal niekto z rodiny

anonym_b8e7b7
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veľa matiek sa snaží napchať svoje dcéry pod nos bohatým ženíchom, niektoré z vlastnej iniciatívy, aby sa mali ony lepšie, niektoré preto, že sa domnievajú, že peniaze ich dcéram zabezpečia lepší život. Myslím ale, že 90% takýchto prípadov skončí nešťastnou dcérou, ktorá vlastnú matku nenávidí.

anonym_32b7c8
5. máj 2026

@anonym_autor ja by som chcela, aby z mojich detí vyrástli slušní ľudia so zmysluplným povolaním, ktorí prispejú k tomu, aby bolo na Slovensku lepšie.
Princ George ani princezná Charlotte mi do toho nepasujú.
Ale tak: Človek mieni, pán Boh mení... ktovie kam ich život zaveje a s kým sa stretnú. Ale nemám v pláne ich pretláčať do blízkosti nejakým aristokratom 😄
Aj keď určite by bolo lepšie mať v rodine anglických kráľov ako Elona Musk-a - nechcela by som naše gény spojiť s jeho a stretávať sa s ním na rodinných oslavách 🤣

anonym_f569ff
5. máj 2026

Ten už je zarezervovany pre moju dcéru - má 11. 😂 Takže zabudnite všetky 😂 ale nie teraz vážne: ty nemáš nič zmysluplnejšie na práci, len sa zamýšľať nad takýmito ...veď vieš čo?

anonym_15ec16
5. máj 2026

Ja by som to dcére nespravila - žiť v zlatej klietke a na očiach celému svetu, je len pre velmi silné žalúdky. A bez akejkoľvek možnosti prejaviť svoj názor, v podstate

Strana
z2