icon

Príspevky na sociálnych sieťach: Prehnaný trend?

7. aug 2024

Ahojte. Co si myslite o ludoch, ktorí davaju prehnane prispevky na socialne siete? Myslim take, ze odfotia sa ked jedia, ked piju kavu, ked su v praci, ked cvicia....Z toalety fotky nikto zatial nepridava. Nie je tento zivot so soc.sietami uz kusok prehnany? Vzdy som bola v tom, ze soc.siete predovsetkym sluzia na to aby sme boli v kontakte s ludmi, ktori su dalej. Uz mi to pride prehnane, chodim tam posledne roky minimalne, dnes som nakukla a som zhrozena ako si ludia zverejnuju sukromie. Naozaj nie som zvedava na fotku bicepsu upachteneho kolegu z posilnovne a tiez nie na to co kamaratka jedla cely tyzden.
Myslim ze sa tu velmi prekrocila hranica a niektori ziju uz len za ucelom ist niekam a hybaj postnut fotku ze som tam bol a otocka domov a nevychutnavaju si uz samotny dany okamih. Chodime kde kade, cestujeme nadpriemerne ale teda nikdy fotka z dovolenky na nete nebola a tiez ani mojho zadku z fitka. Ako to vimate? Je to podla Vas ok, alebo to vnimate podobne, ze sa to cele poriadne zhorsilo a ludia uz ziju len soc.sietou a realita akoby je v ustrani?

Strana
z3
esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
culienka
7. aug 2024

@esterr_ka áno presne akurát idem napísať, že akonáhle si niečo pozriem na soc sieti nebudem to posudzovať pokiaľ to nie je vulgárne alebo agresívne. Každý nech si tam dá co chce. Mne sa zdá nefer pozrieť si to a potom to posudzovať. Ani sama pred sebou to nechcem robiť. Treba začať od seba a aj autorke to odporúčam ak ju niečo pohorsuje proste to nepozerat. 🤣🤣🤣

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
autor
7. aug 2024

@culienka nepozeram, ozaj za rok otvorim ze pozriem a kukam, ze aha tato sa vydala, tento ozenil a potom bub zasnem, kto co jedol a naozaj je divne ze sa mi tam zobrazi ako dnes jedna odbehla 3km, reku super, kliknem na nu a kazdy den prispevok ze odbehla 3km, cela spotena kazdy den dofotena s presnou trasou kde bola behat. Fajn. Dalsi. Bum retus fotky ako vysity, vedla mna sedi v kancli a realne biceps ma dost teda iny. Oki, idem dalej...jaj tato pred dvoma rokmi este behala, kliknem na nu a uz nebeha uz cvici a kazdy den fotka z fitka zo satne s detailnou fotkou svalu ktory cvicila...hmmm...vravim si ok, mam dost informaciii...zatvaram stranku, na rok zase stacilo. 🤣 o rok zas sa pozriem 🤣🤣

autor
7. aug 2024

@esterr_ka no hej ved ja rozhodujem co sledujem. 🙂 Tak ja som mala pridanych priatelov, lebo sa pozname. Poslali ziadost, potvrdila som, ale teda do zaludka im vidiet nemusim.

lakebabe
7. aug 2024

Podľa mňa je za tým túžba po pozornosti a po uznaní. Takýmto ľuďom sa v osobnom živote moc uznania nedostane tak hľadajú von.Insta nemám zrušila som ho presne pre toto, na Fb mam cca 50 ludi z rodiny a okolia, tam ma poteší keď švagriná dá do príbehu fotky deti , keď sa vidíme malo. Ale zverejňovanie fotiek rodiny, deti a seba na akékoľvek verejne miesta ci insta, MK je zvláštne.
Ešte par ludi co ma siete výhradne zamerané na nejaký účel ako fitnes tréneri, výživa a nejake poradenstvo , odborné ucely to ma logiku

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nenne27
7. aug 2024

Zbytocne plytvas energiou nad tym co kolko toho zdiela.ja to vobec neriesim, niekedy pridam nieco ak sa mi to zda pekne, vtipne, zaujimave.obcas kuknem veci od inych ludi...ale hlavne neriesim.
Niekto pridava vela, niekto nic.nechapem co to tolko riesis.ved ked sa ti nepaci, nepozeraj, nezdielaj, zrus si ig alebo fb.

katka700
7. aug 2024

Autorka mňa najviac irituju ľudia čo netušia že je možné nastaviť súkromie a pridávajú spoločné fotky bez súhlasu ešte každého tagnu.

lucia245
7. aug 2024

Neverím tým príspevkom a ich super životom nič. Len chcú aby to vyzeralo že sa majú megaaaa... Kto je vnútorne spokojný a šťastný nemá potrebu to prezentovať ale žije to😊

babulkomale
7. aug 2024

Myslim si, ze zufalo bazia po pozornosti. Poznam aj takych, co cele litanie, zamyslenia davaju, k tomu fotky ako manzel vari, upratuje, aky je idealny, ako pomaha po narodeni dietata.
Nedavno som si vsimla jednu znamu, ktora mala zbierku na jednom portali, na uhradu veterinarnych nakladov lebo liecila svojho psa a umrel.
Ze ju to financne velmi zasiahlo, ze na to nema.
A teraz si zadovazila psa z chovatelskej stanice 🤦
V zivote toto nepochopim...chudaci chovatelia, asi nevedia komu zverili steniatko.

babulkomale
7. aug 2024

Inak tie fotky....mna v novej praci poziadalo o priatelstvo par ludi, a ja som ich na fotkach nespoznala, niektore baby maju uplne zoznamkove sexi fotky, uplne ine vlasy, ja som netusila ktora je ktora ked mali napr. rovnake krstne mena.
Na sieti bohyňa, v realite šedá myš.

rozculena
7. aug 2024

jemine,tak ich nesleduj

1mata
7. aug 2024

@zara1996 ja uz 7. Nic lepsie som nemohla urobit. Pripajam sa a odporucam 👍

Strana
z3