icon

Priťahuje ma o 8 rokov mladší tréner. Je to kríza stredného veku?

24. feb 2026

Mám 40, ale vyzerám o niečo mladšie. Začala som chodiť do posilňovne… a asi mi úplne preskočilo, lebo sa mi začal páčiť môj tréner. Je o 8 rokov mladší. Nejde o to, že by som s ním niečo chcela alebo plánovala — ani nechcem, ani nemôžem — ale proste sa pristihnem, že naňho pozerám, keď niečo vysvetľuje. Už pri prvých návštevách som z neho bola paf.

Keď sa na mňa pozerá on, správam sa ako pubertiačka — robím, že si to nevšímam a skôr sa snažím, aby sa naše pohľady nestretli.

Dnes ale povedal jednu zvláštnu vec. Dal mi ľahkú činku, potom ju vymenil a povedal: „musíme sa lepšie spoznať“ — hneď však dodal „v cvičení“. Ja som to pochopila tak, že chce zistiť, koľko zvládnem, ale prišlo mi zvláštne, že to musel takto doplniť.

Možno si len domýšľam a hrá sa mi hlava, snažím sa zostať nohami na zemi. Ako to vnímate vy? Všímajú si tréneri klientky aj inak, alebo je to úplne bežné a len ja z toho robím film? Mám krízu stredného veku, keď sa mi páč mladší muž? nechcem si namýšľať…. zažili ste to?

7miriam77
25. feb 2026

Je to proste len ošiaľ 😃, priťahuje ťa, je ti sympatický...isto je to pekný chlap. Vek nezohráva úlohu pri vzplanuti túžby. Niekedy sa tomu zabrániť neda. Stáva sa no. Ale ostan nohami na zemi.... Podľa mňa to chlap zo ženy vycíti, záujem, tak isto ako žena to vždy vycíti z chlapa. Proste sa vtedy ľudia správajú inak 😃😃😃.. takže áno, vie o tom

premyslena
25. feb 2026

Uži si to! ❤ Ako tu ktosi písal, o čom je život? Si živá, túžiš a snívaš, uži si iskrenie, neviem, prečo je tu toľko suchých odpovedí.

anonym_aa8637
25. feb 2026
@anonym_c9888c

Veď to nieje hanba, že sa ti páči ale nezabudni, že máš vzťah a je jedno, že nefunkčný

@anonym_c9888c cize sa s nim nemoze vyspat ?

anonym_aa8637
25. feb 2026
@zuzubb007

No som takmer v tvojom veku, a mne by teda nenapadlo ani keby bol krásny ako socha, za mňa si stará a on mladý prepáč ale realita, možno tak na vyskúšanie z jeho strany a nič viac, aj to pochybujem, a ak sa správaš ako 15 ročná môže mu to byť ešte aj nepríjemné, jasné, že chlap hneď vie koľká bije

@zuzubb007 ty poznas muzov 😁 neboj taky trener ich mal .... o tom je zivot. Uzit si

anonym_25258d
25. feb 2026

buď kľudná.....niekedy aj nám ženám preskakuje...ja mám 53 a som platonicky zamilovaná do majiteľa posilňovne, kde chodím...a je to bývalý spolužiak môjho syna...ale na moju obranu, do ňho je asi každá žena, ktorá tam chodí, zamilovaná, lebo asi krajší chlap na tejto planéte neexistuje...a on napríklad vie, že som spolužiakova mama, napriek tomu mi tyká a krásne sa usmieva..ale samozrejme ja od toho nič neočakávam, ale lichotí mi to..takže kľud..🙂

anonym_c283d6
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b7295b
@jogy1984
@anonym_2f6ed8
@anonym_84f77d
@nikoletta1712
dakujem za nazory, ja ani nemam potrebu nieco skusat, alebo podnikat, len ma samu prekvapilo, ze sa mi paci, a ze ci si to noze vsmnut na mne. Rizhodne nie som zufalka, kt. ide po mladsom, ale fitko je pre mna nieco nove a nevedela som rozkodovat pohlady…. Na treningu makam a urcite tam nie som za krasnu, len ma zaujima, ako to chlapi treneri beru, klientky, ci si ich vsimnu, a pod… Ci iskrenie citis, vidis obojstranne. Som normalne vo vztahu, z mojho pohladu nefunkcnom po intimnej stranke a toto proste novy impulz, nic viac.

@anonym_autor veď si to užívaj každá občas zažije takéto poblaznenie neverím, že nie😀

anonym_127b7a
25. feb 2026

Aj mu platis za treningy? Vsak je jasne, ze sa musi mat okolo teba aby si sa vratila a aby si sa s nim citila prijemne - vypada, ze hovorim o gigolovi, ale pokial chlapec vie, ze byt prijemny mu robi business tak bude prijemny, az prilis. Vsak to je uplne jasne.

anonym_91fbf1
25. feb 2026

Ja som mala okolo 40 cerstvo po odchode od manzela, v rozvodovom procese a mala som romanik s trenerom o 15 rokov mladsim. Bol dospely? Bol. Malo to perspektivu? Nie. Lutujem to? Absolutne nie. 😁

anonym_6ef3d1
25. feb 2026
@anonym_91fbf1

Ja som mala okolo 40 cerstvo po odchode od manzela, v rozvodovom procese a mala som romanik s trenerom o 15 rokov mladsim. Bol dospely? Bol. Malo to perspektivu? Nie. Lutujem to? Absolutne nie. 😁

@zuzubb007 Aká stará?? Ma 40, tréner je len o osem rokov mladší. Zober si že starý capi 50-ročni majú 25-30 ročné frajerky. Prečo by ona bola stará?
Nerozumiem prečo sa to u chlapa berie inak.
@anonym_91fbf1 tak to ma byt.
@anonym_autor Ak máš zly a nefunkčných vzťah a je tu nejaká šanca povyraziť si, choď do toho. Mladá si len raz,možno sa taká šanca nezopakuje. Aj keby to mal byť krátky románik, uži si to. Prečo by si ty nemohla mať mladšieho chlapa? Si horšia ako niekto iný? Nie si. Nie je nič krajšie ako byť zamilovaná, obletovaná a mať pozornosť pekného mladého muža. Len si treba premyslieť aj následky keby to prasklo, alebo zle dopadlo.

anonym_8e4992
25. feb 2026

Je to celkom trochu trapnucke,nemyslis?

anonym_3e5f0b
25. feb 2026
@anonym_aa8637

@zuzubb007 ty poznas muzov 😁 neboj taky trener ich mal .... o tom je zivot. Uzit si

@anonym_aa8637 Škoda len, že ženám po takýchto úletoch znižuje sebavedomie a naopak mužom sa to sebavedomie zvyšuje....Potom na sklonku života chcú ženy dobráka keď je neskoro...Peace len objektívny názor

anonym_aa8637
25. feb 2026
@anonym_3e5f0b

@anonym_aa8637 Škoda len, že ženám po takýchto úletoch znižuje sebavedomie a naopak mužom sa to sebavedomie zvyšuje....Potom na sklonku života chcú ženy dobráka keď je neskoro...Peace len objektívny názor

@anonym_3e5f0b pozri po zlom vztahu ci aj v nom pride taky romanik alebo iba sex s trenerom ako bonus. Nehladat buducnost len si uzit.

grimnir
25. feb 2026

@anonym_autor Máš vzťah a niektoré ťa rovno povzbudzujú, aby si si vrzla s iným chlapom. Nejako sa tomu ani nedivím.

anonym_78fe0f
25. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja som mala tiež trénera…Bolo to krátke, ale intenzívne…Takže to môže byť aj u teba🙂

@nikoletta1712 jasné, 2x 3x sa vyspia a nájde si iné fitko 🤣

anonym_3e5f0b
25. feb 2026
@anonym_aa8637

@anonym_3e5f0b pozri po zlom vztahu ci aj v nom pride taky romanik alebo iba sex s trenerom ako bonus. Nehladat buducnost len si uzit.

@anonym_aa8637 Radšej nech sa rozíde keď chce románik....a tu nejde o nefunkčný vzťah buďme objektívni zase...ale fyzicky ju priťahuje iný muž...aj keby všetko bolo vo vzťahu fantastické tak by toto robila..len tak si to ospravedlňuje pravdepodobne

anonym_b05f3d
25. feb 2026
@nikoletta1712

@enmery Neberme jej nádej!

anonym_15b21d
25. feb 2026

Mala som to podobne, bolel ma chrbat po porode a isla som cvicit k jednemu "fyzio" a nejako sme sa po case splentali, trval ten romanik celkom dost dlho. Bola som z neho paf 😄

anonym_3e5f0b
25. feb 2026
@anonym_15b21d

Mala som to podobne, bolel ma chrbat po porode a isla som cvicit k jednemu "fyzio" a nejako sme sa po case splentali, trval ten romanik celkom dost dlho. Bola som z neho paf 😄

@anonym_15b21d Počas vzťahu ?

anonym_aa8637
25. feb 2026
@anonym_3e5f0b

@anonym_aa8637 Radšej nech sa rozíde keď chce románik....a tu nejde o nefunkčný vzťah buďme objektívni zase...ale fyzicky ju priťahuje iný muž...aj keby všetko bolo vo vzťahu fantastické tak by toto robila..len tak si to ospravedlňuje pravdepodobne

@anonym_3e5f0b tieto vase rady starej matere nech sa rozide 😁😁😁😁😁😁😁😁

cippi
26. feb 2026

No taký tréneri keďže majú prevažne ženskú klientelu tak je jasné že ako správni muži toho náležite využijú to ľahké zoznamovanie je proste lákavé. A myslím ako vyzerajú k svetu ešte čo nie každý tak tým dupľom😁. Jednoducho neverím že má iba jednu napadnicku lebo muži sú takí že ak mám viac možností využijem to, nie ako ženy že ak som milenka tak mi stačí jeden milenec väčšinou. U mužov je to opačne ak mám možnosti chcem viac nie jednu. Takže jasné že nebude autorka príspevku jediná poblaznená pravdepodobne 😁

anonym_3e5f0b
26. feb 2026
@anonym_aa8637

@anonym_aa8637 Jaj aha moderné ženy môžu podvádzať ale keby toto písal muž tak kritika....ach mali by sme my chlapi z EÚ hľadať viac ženy na východe konzervatívnejšie ženy

anonym_3e5f0b
26. feb 2026
@anonym_aa8637

@anonym_aa8637 Napríklad vás ani netrápi jak sa cíti muž...ale keby muža nezaujímalo jak sa cíti žena tak hneď egoista, sebec a pod....Už chápem to vaše zmýšľanie

anonym_aa8637
26. feb 2026
@anonym_3e5f0b

@anonym_aa8637 Napríklad vás ani netrápi jak sa cíti muž...ale keby muža nezaujímalo jak sa cíti žena tak hneď egoista, sebec a pod....Už chápem to vaše zmýšľanie

@anonym_3e5f0b neplac ze nemas moznosti. 😘

anonym_3e5f0b
26. feb 2026
@anonym_aa8637

@anonym_3e5f0b neplac ze nemas moznosti. 😘

@anonym_aa8637 Mám mám ale len som zistil jak ženy fungujú 😘

anonym_3e5f0b
26. feb 2026

Takže vzťah pre ženu je iba také niečo "Aby som sa nenudila" ale keď príde niečo lepšie tak sa budem snažiť to vyskúšať aha okej 😁

anonym_aa8637
26. feb 2026
@anonym_3e5f0b

@anonym_aa8637 Mám mám ale len som zistil jak ženy fungujú 😘

@anonym_3e5f0b ked mas tak neplac. Ufnukanci sa vyprevadia sami

anonym_3e5f0b
26. feb 2026
@anonym_aa8637

@anonym_3e5f0b ked mas tak neplac. Ufnukanci sa vyprevadia sami

@anonym_aa8637 Už viem prečo chlapi ostávajú sami...neboj sa ešte sa len budú hemziť nadpisy ako sú ženy zúfalé že majú 50+ a zostali slobodné...len tak ďalej treba si život užiť áno 🥳...možno aj hej ale potom netreba plakať, že ste samé lebo o vás nezáväzný bodycount veľmi vypovedá...potom od vás aj dobrák utečie

autor
26. feb 2026
@anonym_25258d

buď kľudná.....niekedy aj nám ženám preskakuje...ja mám 53 a som platonicky zamilovaná do majiteľa posilňovne, kde chodím...a je to bývalý spolužiak môjho syna...ale na moju obranu, do ňho je asi každá žena, ktorá tam chodí, zamilovaná, lebo asi krajší chlap na tejto planéte neexistuje...a on napríklad vie, že som spolužiakova mama, napriek tomu mi tyká a krásne sa usmieva..ale samozrejme ja od toho nič neočakávam, ale lichotí mi to..takže kľud..🙂

@anonym_3e5f0b
@cippi
@anonym_aa8637
@anonym_15b21d
@grimnir
@anonym_aa8637
@anonym_6ef3d1
@anonym_91fbf1
@anonym_c283d6
@anonym_25258d
@anonym_25258d
Ahojte, vdaka vsetkym za prispevky, trosku som sa zorientovala…. 🤭
No, poviem to takto, poblaznena som zlahka, paci sa mi, pritahuje ma, aj mi parkrat napadlo ake by to bolo vrhnut sa na neho, ale…. nebalim ho, nevyvijam iniciativu, som vo vztahu a nechcem to menit a ani robit pozachrbat nieco. Keby aj k niecomu malo dojst, myslim, ze by som cuvla, tu mam hodnoty upratane. Len ma samu prekvapuje, ako mi zahrablo, ze ma rozhodil, ta chemiaaaaaa 😄 No a neplatim si ho len ja, sme skupina,cize nie je mily kvoli prachom, on vlastne nie je extra mily…. nie je dokonca ani ten gigolo typ, ze hned vidis testosteronom nabuchaneho samca, kt. to o sebe vie. Tento je pre mna sexy, lebo nechce byt sexy, netlaci na pilu, ze aha moje svaly….A ma hlavne taky zvlastno dospelo pokojny pohlad a hlas….
Takze, asi je to fantazirovanie, ktore som si nikdy nedovolila 🙈😀 cele je to pre mna zvlastnne, a povedzte mi, zenaty dobry manzel nefantaziruje, ako by pretiahol inu zenu???

autor
26. feb 2026

Som si vedomá veku, toho, že tam chodí kopa žien, žiadnu perspektívu nehľadám…. Keď som do tohto fitka začala chodiť, všimla som si, ako na mňa civeli ostatní tréneri, to vidíš proste…. Tento je taký záhadno iný 😁

autor
26. feb 2026
@premyslena

Uži si to! ❤ Ako tu ktosi písal, o čom je život? Si živá, túžiš a snívaš, uži si iskrenie, neviem, prečo je tu toľko suchých odpovedí.

@premyslena dakujem, ze si ma neodsudila, ved akoze o nic nejde, len riesim, preco mi tak hrablo 😁