icon

Priťahuje ma o 8 rokov mladší tréner. Je to kríza stredného veku?

24. feb 2026

Mám 40, ale vyzerám o niečo mladšie. Začala som chodiť do posilňovne… a asi mi úplne preskočilo, lebo sa mi začal páčiť môj tréner. Je o 8 rokov mladší. Nejde o to, že by som s ním niečo chcela alebo plánovala — ani nechcem, ani nemôžem — ale proste sa pristihnem, že naňho pozerám, keď niečo vysvetľuje. Už pri prvých návštevách som z neho bola paf.

Keď sa na mňa pozerá on, správam sa ako pubertiačka — robím, že si to nevšímam a skôr sa snažím, aby sa naše pohľady nestretli.

Dnes ale povedal jednu zvláštnu vec. Dal mi ľahkú činku, potom ju vymenil a povedal: „musíme sa lepšie spoznať“ — hneď však dodal „v cvičení“. Ja som to pochopila tak, že chce zistiť, koľko zvládnem, ale prišlo mi zvláštne, že to musel takto doplniť.

Možno si len domýšľam a hrá sa mi hlava, snažím sa zostať nohami na zemi. Ako to vnímate vy? Všímajú si tréneri klientky aj inak, alebo je to úplne bežné a len ja z toho robím film? Mám krízu stredného veku, keď sa mi páč mladší muž? nechcem si namýšľať…. zažili ste to?

Strana
z3
autor
24. feb 2026

@anonym_autor este dodam, ze dnes sa bavil s jednou baboz vedla mna, kolko ma rokov, dost dlho, aj o este jednej klientke, mna sa to neooytal, uplne sme to pri mne obisli…. asu ma nechcel urazit 😁 boze, snad nema pocit, ze po nom idem, vsimaju si to chlapi? netobim nic okazale

lindous
24. feb 2026

Samozrejme, že sa môže stať, že aj takýmto spôsobom sa dvaja stretnú, spoznajú a zaiskrí to... ale nedomýšľala by som si, ktovie aké má skúsenosti s klientkami, ak je fešák, myslím, že na základe toho to upresnil...

anonym_cf7ba6
24. feb 2026

Strasne z teba citit zufalost… prepac, ale je to uprimny nazor. Tak strasne sa ti paci a tak strasne by si chcela, aby si sa aj ty jemu pacila, ze uz hladas naznaky aj tam, kde fakt nie su. Pre mna ten dodatok „v cviceni” zasa znel tak, ze to dodal presne pre to, aby si si nenamyslala kraviny, ktore si ale aj tak namyslas. Kup si nejake kvalitne dildo, prosim ta.🙈🥲😅

enmery
24. feb 2026

A ešte keby si vedela, koľko žien denne si jeho a jeho pomoc vysvetľuje inak.

autor
24. feb 2026

ja sa skor zo seba smejem, ze mi hrabe uz😁

dzulli1980
24. feb 2026

Také divné správanie a rozmýšľanie mi to príde na to, že máš 40 ... venuj sa cvičeniu, zajaca prenechaj mladším.

enmery
24. feb 2026
@anonym_autor

ja sa skor zo seba smejem, ze mi hrabe uz😁

@anonym_autor Aitorka, że sa To niekto páči je ok. Nie si mašina, ale ty fakt hľadáš neexistujúce sympatie. Ak by Ťa trénel chcel, bez váhania by si to vedela už dávno. Zruš uňho tréningy, domýšľaš si hlúposti.

anonym_9a80d7
24. feb 2026

Aj chlapi si všimnú keď ženy po nich čumia. Čoby nie, však nie je mechom trepnutý.
ako sa ja poznám alebo by som prestala tam chodiť - cvičila doma, alebo okamžite vymenila posilňovňu. Možno by stačil len zmeniť čas návštevy.

fednaja
24. feb 2026

Tak rozhodne ti je sympatický, ale je dobré, že si uvedomuješ, že je to len pobláznenie v tvojej hlave. Myslím, že takéto pobláznenie by nikam neviedlo.

anonym_fc6e22
24. feb 2026

Po mojej kamoške išiel tréner, on teda fešák a ona priemer, tiež tomu neveríla.
Aj tréneri sú chlapi veď.
Randili nejaký čas, ale nedala to, neverila si a žiarlila na jeho klientky..

nikoletta1712
24. feb 2026

@anonym_autor Ja som mala tiež trénera…Bolo to krátke, ale intenzívne…Takže to môže byť aj u teba🙂

enmery
24. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ja som mala tiež trénera…Bolo to krátke, ale intenzívne…Takže to môže byť aj u teba🙂

@nikoletta1712 Preboha, hej, tento ju nenormálne chce....

moonlight1210
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor este dodam, ze dnes sa bavil s jednou baboz vedla mna, kolko ma rokov, dost dlho, aj o este jednej klientke, mna sa to neooytal, uplne sme to pri mne obisli…. asu ma nechcel urazit 😁 boze, snad nema pocit, ze po nom idem, vsimaju si to chlapi? netobim nic okazale

@anonym_autor asi nebudes prva. Tak to uz ma odsledovane, ako sa zeny spravaju. A hoci si myslia, ako to taja pred svetom, tak on to vidi, lebo to vie uz rozoznat.
Mozes kontrolovat hlas a co rozpravas a ako. Ale rec tela neoklames.

Ci ta chce? Najskor nie.

nikoletta1712
24. feb 2026
@enmery

@nikoletta1712 Preboha, hej, tento ju nenormálne chce....

@enmery Neberme jej nádej!

anonym_84f77d
24. feb 2026

Podľa toho čo píšeš sa nezdá, že by tam bola náklonnosť z jeho strany. Ak nie si single, pozbieraj silu a zmeň posilku/trénera... inak budeš do toho padať viac a viac, a nestojí to za tie peripetie.

anonym_2f6ed8
25. feb 2026

O tom je zivot, o iskreni. Ak sa ti paci, obaja ste volni, tak co ... Najhorsie, co sa stane, ze si najdes ine fitko. 🙂 Len ako padlo hore. Bude to mozno kratke, intenzivne a ziarlive.

jogy1984
25. feb 2026

Myslím že je to len ošiaľ čo zažije každý a ako príde tak odíde. A ty počuješ trávu rast

anonym_b7295b
25. feb 2026

Poviem ti, ako to bolo s mojim mladsim trenerom. Od zaciatku sa spraval tak velmi zovialne - chytal ma tak inak, ako som zvyknuta pri treneroch, stale sa ma vypytoval na osobne veci, musela som ho vracat spat ku cviceniu a neutralnym temam. Vobec sa nesustredil na pocitanie a na cviky, aj som ho na to upozornila. Vzdy sa pytal, ake mame plany s partnerom na vikend a vadilo mu, ked sme niekam isli, ked sme mali vylet, dovolenku apd. Zakryl to tym, ze ked budem mimo, nebudem chodit cvicit a nedam si pozor na stravu. Ale on dobre vedel, ze to tak nie je a ze cvicim aj na dovolenke a stravu si strazim. Samozrejme, ze mi pisal, ale tu sa snazil, aby to nevyzniel dotieravo. Vzdy mi chcel venovat nejake hodiny navyse a ked sme mali s muzom nejaku hadku a boli sme nahnevani - tak ho to normalne tesilo. Vadilo mi, ako sa do mna stara a ze nema hranice. Skoncila som u neho. A to si myslim, ze nerobi len mne. Zase nemam prehnane predstavy, ze by sa do mna sialene zamiloval. Myslim, ze to robil aj pri inych.

autor
25. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_b7295b
@jogy1984
@anonym_2f6ed8
@anonym_84f77d
@nikoletta1712
dakujem za nazory, ja ani nemam potrebu nieco skusat, alebo podnikat, len ma samu prekvapilo, ze sa mi paci, a ze ci si to noze vsmnut na mne. Rizhodne nie som zufalka, kt. ide po mladsom, ale fitko je pre mna nieco nove a nevedela som rozkodovat pohlady…. Na treningu makam a urcite tam nie som za krasnu, len ma zaujima, ako to chlapi treneri beru, klientky, ci si ich vsimnu, a pod… Ci iskrenie citis, vidis obojstranne. Som normalne vo vztahu, z mojho pohladu nefunkcnom po intimnej stranke a toto proste novy impulz, nic viac.

lentakyterapeut
25. feb 2026

Trener si je vedomy svojho vysportovaneho tela, a vie to pouzit, aj vyuzit. Klientky, ano nie vsetky, ale vacsina co chodi cvicit zije aktivnym zivotom a flirt je bezny vsade. Fitko, praca. Odburava to stres. Nemusi to hned smerovat k niecomu ale casto je to hra. Trener vie ze vela zien sa nebrani tomu pomalemu flirtovaniu lebo to stejne doma nemaju. Pomaha to k ovolnenej atmosfere a kde sa dvaja slovne steklia vedia len oni kde a ci to nakoniec budu robit.

whiteflower87
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b7295b
@jogy1984
@anonym_2f6ed8
@anonym_84f77d
@nikoletta1712
dakujem za nazory, ja ani nemam potrebu nieco skusat, alebo podnikat, len ma samu prekvapilo, ze sa mi paci, a ze ci si to noze vsmnut na mne. Rizhodne nie som zufalka, kt. ide po mladsom, ale fitko je pre mna nieco nove a nevedela som rozkodovat pohlady…. Na treningu makam a urcite tam nie som za krasnu, len ma zaujima, ako to chlapi treneri beru, klientky, ci si ich vsimnu, a pod… Ci iskrenie citis, vidis obojstranne. Som normalne vo vztahu, z mojho pohladu nefunkcnom po intimnej stranke a toto proste novy impulz, nic viac.

@anonym_autor otazka je ze ak by trener prejavil zaujem, ci z toho nefunkcneho vztahu chces vycuvat?

domix147
25. feb 2026

@anonym_autor v prvom rade ide o to či máš doma vzťah...ak nie nechaj to plynúť tak ako to ide...a uvidíš...možno budeš jedna na jeho zozname....
Ale ak máš doma vzťah je to trápne....

sissy27
25. feb 2026

@anonym_autor co je na tom divne, ze sa ti paci pekny chlap? Podla mna uplne normalna vec a ze je o 8 rokov mladsi je tiez uplne v pohode, ved stale je to dospely chlap.
Ci tam nejake sympatie z jeho strany su alebo nie, to si netrufam hodnotit, ale ani to mi nepride tak uplne nerealne. Ale ak sa pytas, ci si treneri vsimaju svoje klientky, tak kamoska je uz par rokov vydata za svojho trenera a maju spolu deti 😅

anjelicek26
25. feb 2026

Ze sa ti paci pekny mlady muz, co sa ti venuje, je asi uplne normalne... na druhej strane si treba uvedomit, ze on s toho zije a kazda klientka ho plati a on sa bude snazit o sto tristo, aby ho kazda mala rada, vies ako...

domkakvet
25. feb 2026

@anonym_autor je to uplne jedno, ked neplanujes ziadny novy vztah a este mas vztah aj doma, ale ak ta to velmi zaujima, tak by z toho nic viac nebolo.

lentakyterapeut
25. feb 2026
@whiteflower87

@anonym_autor otazka je ze ak by trener prejavil zaujem, ci z toho nefunkcneho vztahu chces vycuvat?

@whiteflower87 naco vycuvat kde zijes? Ak, tak trener bude iba kratky romanik. To je cele.

mysicka36
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_b7295b
@jogy1984
@anonym_2f6ed8
@anonym_84f77d
@nikoletta1712

@anonym_autor posledná veta všetko vysvetľuje.
Ja som na sebe odpozorovala, že keď mi krachoval vzťah, tak som si začala nejako viac uvedomovať, ak mi nejaký chlap nadbiehal. Stalo sa mi podobné s kolegom. Ale ten kolega o tom asi ani nevedel, on flirtoval už zo zvyku s každou.
To sa stáva, porieš si to doma a uvidíš čo ďalej. Trénera nerieš, to je blbosť, len ti to možno ukázalo, že potrebuješ nový vietor do plachty 😀

anonym_c9888c
25. feb 2026

Veď to nieje hanba, že sa ti páči ale nezabudni, že máš vzťah a je jedno, že nefunkčný

anonym_fc6e22
25. feb 2026

Mňa tiež priťahoval tréner, aj sa mi snívalo o ňom a tiež som mala pocit, že to má rovnako.
Ale keď som si uvedomíla, že sú tam komunita a asi by sa pochválil, bola to hrozná predstava, že by som tam ďalej chodila akoby nič a že by kvákal detaily a pod.
Nie je to dobrý nápad

zuzubb007
25. feb 2026

No som takmer v tvojom veku, a mne by teda nenapadlo ani keby bol krásny ako socha, za mňa si stará a on mladý prepáč ale realita, možno tak na vyskúšanie z jeho strany a nič viac, aj to pochybujem, a ak sa správaš ako 15 ročná môže mu to byť ešte aj nepríjemné, jasné, že chlap hneď vie koľká bije

Strana
z3