Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky
Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?
ako vies, kde utocim, ked necitas moje komentare?
To je tým, ze necitas, alebo citas zle a stupila som ti na otlak. Cloveka urazi to, co je pravda.Takze vysvetli, kde utocim. NEch sa oboznamime 🙂
Ako mozem utocit, ked nemas emocie? KEd sa ta nic nedotkne ako si tu pisala, lebo ty si nad vecou?
A na co reagujes, ked nechces citat, na co zakladas diskusie, ked nechces citat?
@karolinakr to mi ty prezrad,ja kacice nechovam😂😂😂
Každý žije ako vie a robí to čo vie. Niekto tr..a so ženatímy a niekto vynáša ortieľy...
No mňa hneď napadlo niekoľko bodov, ale niesom odborník, tak ber s rezervou :D Ak ho už niekto chcel, asi je dobrý partner- v podstate si dokazujes, že ho môžeš mať aj ty.
To, že je pre teba ten muž ,,nedostupnejši” a tým môže byt pre teba aj atraktívnejší.
Možno hľadáš potvrdenie svojej hodnoty, ak máš nízke sebavedomie alebo nejaké traumy z minulosti.
Vyhýbaš skutočnej intimite a záväzkom. Vieš, že aj tak sa vrati za manželkou. Mne to príde ako take sebatryznenie, strach z niečoho ,,skutočného” :D Alebo proste nízke sebavedomie, nedôvera v mužov a lásku. Ale ešte raz opakujem, niesom odborník, ale isto tam zájdi 🙂
@ina2405 A čo mám odpovedať na útoky? len prikývnuť a dúfať, že prestanú. Hoci mi to nič nerobí, ale stačí raz zaútočiť a nie opakovať
@jaond19 uplne presne si to napisala
ja by som dodala.Milovat ,snazit sa o dobro ,o slub, vernost ale nestrati samu seba. Ak zena stati samu seba, ani pre muza nie je pritazliva, nie je dobyvatelna, lahko ju podvedie a najde niekde inde tovaren rozkose a iných mensich vyhod
Zeny, ktore stratia samu seba, su lahko manipulovatelne, vymenitelne...
Ani nečítam tých 12 strán. Vieš, v podstate mi je tá veľmi veľmi ľúto… ty sa smejem z chlapov, že sa hrajú na rodinku- a na čo sanhras ty? Vieš si predstaviť, ako by o tebe hovorili, kebyže sa stretnú? A ver, náhoda je blbec…nikoho normálneho si pre život nenájdeš… a len ti pripomínam. S roztiahnutymi nohami život neprežiješ- o chvíľu už budeš stará… a pre….á. Kto už bude chcieť starú vy…úplne chudera, s ktorou sulozilo pol okresu? Holt, parádna vízia do života… taká optimistická…
Mňa by zaujímalo, ktorý jediny muž na MK by stál za to? 🤔
@demodun ondro

@karolinakr 🤣🤣🤣 OMG? Alebo Krásavec? 🤔
Tundru, Huga a Fida si nedáme 😁

@demodun Určite to sama dobre vieš.
No to neviem. Preto sa pýtam.
sama to dobre vieš hm.. @demodun tebe sa tu pači nejaky?
@karolinakr jasné, veď všetci tu majú fotky a sú neodolateľní 😍😍
@demodun každy tu ma foto a všetku idu po nich ako po údenom..
@demodun počkaj, ale musi byť ženatý ! fu, manželky do strehu! 🤣
@karolinakr ty fakt. Ktory je ženatý? 🤨😁
Aby to nebol náš obľúbený Slovakboy
@autorka sice necitas a neodpovedas, ale nakoniec predsa za odmenu niekomu odpovies.
Obvykle ludia nerobia veci len tak, pises, ze ta zaujima len to, ci veria svojim manzelom zeny na MK alebo ci sa o nich boja a ak by ti vacsina napisala, ze ano, bojim sa velmi, tak by to znamenalo co? Co by ta odpoved v tebe vyvolala? K comu by ti ako psychopatovi bez emocii bola? Ako by si si to vyhodnotila, ked vraj nemas emocie a nemas moralku (sociopatia).
A ak ti pisu, ze sa neboja, tak ta to aj ked sa to snazis skryt pekne stve. A v tom si az smiesna ty. Nejako velmi by si chcela ukazat tym zenam, ze maju doma podvodnika, ze to, co ziju je iluzia. Asi ta rodina, ktoru vraj uz celu nemas, lebo vsetci vymreli, nebola uplne ukazkova? Podvadzal otec? Alebo ides v slapajach mami? Neber to v zlom, su to len otazky na rodinnu konstelaciu, pretoze nie nemas dobre vzory a nie nejde o sex ako to tu prezentujes. Ide o viac, ide o teba, tvoje vztahy a potazmo o tvoj prazdy zivot, do ktoreho zdravy dospely clovek ak nikoho nepusti, tak to nesvedci o jeho nadradenosti, ci narokom ale o nie uplne ok dusevnom zdravi, pretoze ci chces alebo nie, nie si medvedica, ako ludia sme socialne bytosti, potrebujes teda ci chces, alebo nie spolocnost. Nemyslim susedov v panelaku.
A nie, nie je ziadna uchylka, v ktorej by sa niekto specializoval na vydate zeny, ci zenatych muzov, ak to tak je, tak je suvis v detstve, to nie je ako pri zoofilii, nekrofilii a podobnych...ty ako pises nemas moralne zabrany, vraj to necitis, to maju psychopati, ze im to chyba ...no u teba to nesedi, pretoze pouzivas emocne zafarbene slova a tie by ti mali byt cudzie, nemalo by ta na tom nic bavit, jednoducho - pouzijes, vyuzijes, ale ak sa zabavas na tych muzoch, tak emocie mas. Rovnako pises o vasni, ako o nej moze hovorit niekto bez emocii?
Pises, ze sebavedomie vysoke nemas, a ze tych chlapov bolo 10 - mas cez 30, teda bilancia je za rok kolko ich bolo? A kolko takych listockov rozdas, kym sa teda jeden ozve, pretoze ak dame do pomeru tvoj vek, to ze sa prezentujes, ze je to jediny mozny tvoj sex a to vysledne cislo, tak to pre tych chlapov nie je tak zla bilancia a pre teba - to neni zadna slava holcicko. Percenta z toho vychadzaju slabo promilove, teda na urovni statistickej chyby.
A este take drobne sexuologicke okienko, obvykle tuto strategiu sexu na jednu noc maju chlapi - obvykle rovnako nesebavedomi ako si ty, obvykle je to preto, ze ten ich vykon neznesie porovnanie, teda jednak su velmi slabi a tiez by to neustali pocut to, aj ked to vedia. Bilancia jeden sex s 1 chlapom, znamena, ze si mala sex cca 10, to asi nebudes ani ziaden velky expert v tejto oblasti. Teda ako som ti pisala z ineho uhlu pohladu, tak plati aj teraz, ze ja len neviem, ci tusis, kto je tu viac na smiech. ( a nie neplanujem sa ti smiat, take ako ty potrebuju pomoc, nie posmech)
A ano, co ti ma povedat taky chlap, ktory sa ti ozve, mam doma paradny vztah, ale prisiel som, je jasne, ze aj seba tym nahlas povedanim, ze to ma strasne s vlastnou zenou, ospravedlnuje, preco tam vlastne je, snad necakas, ze ti niekto povie, ze doma je to uplne mega ale som tu....
Aspon vidis, ze neklames len ty a ze je to s tebou mega, to asi tiez neplati, kedze bilancia je 10 x ....ak by to bolo mega, tak mas vsetko ako na dlani, dala by ti vacsina cokolvek, najma ak je to doma pre nich take peklo.
Teda ano, oni sa mozu uplne normalne prechadzat a divat sa na teba pretoze nie su o nic horsi, ci lepsi ako ty, su taki isti, podvodnici. Nic na smiech, skor pre plac. A nie nie ste si rovni, pretoze oni sa o ten dobry, vhodny vztah aspon pokusaju. Ty ani nie.
Nečítam to cele, kto by stíhal byt v obraze? Ale tu z toho vychádza, že pani mala sex 10 krát? To ma niekto ponúknuť manžela, aby šiel vylepšiť štatistiku? To je hrozne zúfalý život 😕 nebolo by lepšie platiť si občas spoločníkov? Ti tiež nestoja o city, viazanie sa a mohlo by to byt častejšie
To vážne po 30tke nemáš toľko rozumu a sebaúcty a rozdavas sa takto? Vieš, vôbec to nie je o tom,že si dokazujes aká si úžasná a neodolateľná. Je to o tom,že sama si seba nevazis a máš pocit ,že toto ti dáva väčšiu cenu lebo ty si akože ta,ktorá zvádza zadaných a teda hodnotná...nie , práveže si čím ďalej tým menej ,rozdavas sa bez lásky a ti chlapi, ktori sú z teba mimo aj tak idú k svojim ženám a síce si užijú tú chvíľu s tebou aj tak vedia aj keď ich mužským spôsobom,že ty si pre nich bezcenna a tie manželky ,ktoré im dávajú domov a rodinu su oveľa hodnotnejšie. A hodnotnejšie sú ako pre nich tak aj pre spoločnosť. A ty si čo? Niečo čo sa chvíľu použije. Úprimne, zamysli sa nad sebou či ozaj chces pokračovať v takom ubohom živote. Na tvojom mieste by som išla za psychológom ,aby ti pomohol nájsť sebahodnotu. Držím ti palce
@atinkaa
Áno,.zopakovala si v podstate to, čo tu už bolo napísané. Len vieš, čo nechápem? koľkokrát mám napísať, že sa necítim výnimočná, že sa necítim ako víťaz, že to nerobím preto, že chcem rozbiť rodinu, alebo že si tým niečo dokazujem. Koľkokrát som to tu už napísala? Vy ste ma tu vykreslili ako nejakú ženu, ktorá si o sebe myslí, že všetko sa točí okolo jej zadku, že neviem, súťážím s manželkami, že si píšem čiarky a neviem čo tu ešte padlo. Nikde som toto nenapísala a taktiež som spomenula, že nie som až taká blbá, ako sa vám zdá a samozrejme neletím na sladké reči tých mužov, mňa ich reči ani nezaujímajú, ide čisto len o sex. A ani som nikde nepísala, že som neodolateľná alebo že ma vytrtkala polka republiky. Ja som na začiatku uviedla, že zatiaľ žiaden ženatý muž neodmietol, z tých 10tich, čo som ich za 2 roky oslovila alebo oni oslovili mňa. Ale vaše scenáre ako chodím s roztiahnutými nohami a balím ženáčov sú zaujímavejšiem. Sama píšem, že si uvedomujem, že to nie je správne, je to proti morálke a vážne nemám záujem nejakým manželkách dokazovať, že ich muži sú neverní. Tu ide o mňa, môj život, moju potrebu. Preto mi napadla otázka, či sa vy ženy bojíte, že vás muži podvedú. Čo je na mojej otázke také pobúrujúce? A psychopat určite nie som. Možno ak ty máš v okolí ženu, ktorú poznáš, alebo si myslíš, že poznáš a v skutočnosti ma tiež svoju "úchylku". Ja tiež nikomu v mojom okolí (napr. v práci, v športovom
@atinkaa V športovom klube atď nevravím, čo robím vo svojom súkromnom živote.
Mama zomrela pred 10 rokmi a súrodencov nemám. A teraz čo s touto informáciou? detstvo som mala pekné, nepamätám ma nič traumatizujúce.
Keby neexistovala qntikoncepcia tak takyto to problem by nebol na svete. Lebo zeny by si davali pozor aby neitehotneli s hocikym. Antikoncepcia je velkym zlom nehovoriac ze nie je zdrave ani pre telo zeny
Doba ,, tolerancie." Áno, aj včera som mala rozhovor so svojím ,,drahým" o tolerancií a zahriakol ma, že som netolerantná a nemala by som tak v jeho prítomnosti rozprávať. Čisto pokrytectvo, lebo ja som síce ,,netolerantná," ale pristupujem k ľuďom so snahou úcty, než môj dotyčný, ktorý každého nálepkuje a občas ľudí nazýva bohvie ako, keď sa mu nepáči ako k nemu pristupujú. O tom potom. Chorá doba. Kedysi by bolo za cudzoložstvo trestané, neviem ako by sa správala autorka v takej dobe. Táto doba je chorá a toleruje všetko. Je tolerancia a potom aj tolerancia potrebuje nejaké zdravé hranice. Autorka prenecháva zodpovednosť svojprávnym mužom, čo je v poriadku, ale ako si zabúda, že sama má nejakú zodpovednosť. Tiež sa zohráva v príbehu úlohu a tiež je v jej moci konať nejaké zvraty. Takže nech si hovoríme a ospravedlňujeme správanie človeka akýmkoľvek smútným príbehom, či osudom (pretože nie je jediná), tak si treba uvedomiť, či to dotyčnú osobu skutočne trápi, alebo ako sa vyjadruje - to má v paži. Ťažký osud, trauma, zranenia, koľko nás takých chodí po svete. Nie je to ospravedlnenie pre naše správanie. Každý má zodpovenosť tak ako voči sebe, tak i voči iným. Toto je proste jednoduchšia, menej namáhavá cesta, menej bolestivá ako ísť s kožou na trh, ako na sebe začať pracovať. Len na margo toho, že je to autorke jedno, aj keď si to možno tiež má nejakú zodpovenosť, či ju berie do úvahy alebo nie.

@tundra prepáč, bolo to myslené na zakladateľku 😄