Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky
Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?
Keď raz nájdeš toho pravého, bude mať chudák stres, že ma malý ud😅 každý sa v tebe utopí..potom mu vysvetli ze úd je ôk, to len ty máš väčšiu vagínu.. Alebo isto na to príde aj sam, keďže to bude rozumný vyššie postavený muz😁
@jozko_z_lesa 😂😂😂 Tak to si v začarovanom kruhu.
Ehm ako ako riesis STD? Pravidelne odbery mesacne? Beries Preps? Lebo jedna vec je divokost a druha zdravie. Ten zenac moze kazdy stvrtok prasit co swingers 40 ludi, alebo mat aj muzov medzitym. Neviem ci si vies predstavit, co ludia robia a potom sa vonku hraju na dokonalych oteckov . Ja len ci vobec vies co riskujes sama za seba. Tych dalsich ludi ani nehovorim.
@cukorfalat za mňa je ale rozdiel mat 1000x styk s tým istým jedným penisom ako vydatá.
A 1000x styk po každé s iným penisom..ako slobodná.
Neplanujes sa viazať ani vydavat , lebo tá reálne nikto ani nechce 😃 a týmto štýlom ani chcieť nebude … jedine max tak na jednu vec .. si zlý človek .. a nezabúdaj na karmu.. po 30 by si sa už mohla trochu upratať
@h2 píšem mýtus.. A vieš čo.. Niečo na tom možno bude.. Myslím si.. Z môjho mladí boli dve také veselé dievky, snáď celé mesto každý slobodný ich pretiahol.. Kszdy to vedel.. Po rokoch sa dlho o nich hovorilo ze si medzi sebou hovorili ze to boli studne..dokonca ten co s jednou ostal, vždy sa ho pýtali ci v nej neplava..tak ktovie
mna by ale zaujimalo, ake ma plany v buducnosti po prechode , ze kde bude hladat svoje chutky , ked v jej veku najde bud tých rozvedených, ktorí skoncili pri alkohole a v krcme, alebo starých mladencov ? :D Ci ta jej zabava ako sa nafukla, aj splasne :D Tu vždy budu mat vyhrate, tie vydate zeny 🙂
@fantaghiro21 Možno nájde inú športovú aktivitu alebo začne štrikovať. 😉
Máme tuná narcistku, ktorá je plná ega a myslí si, že je to najlešie, čo môžu ženatí chlapi stretnúť a musí to vytrubovať.
Ja sa čudujem, že táto téma má toľko odpovedí. Narcista je narcista. Hocičo poviete, nevstúpi si do svedomia, pretože toho nie je schopný.
@tanyan vidis, možno sa budes tým snazit zaposobit , ked jej krasa bude v prdeli :D
@cukorfalat 😆😆😆
Čistý TROOOOLLL
@aurora33 kto by to len bral vazne? Zabavam sa , ty nie? :D
@fantaghiro21 este len idem citat tie skvosty čo tu napísala, ale už len ten úvod ma rozosmial 😀
Takže keď sa niekde začne šíriť syfilis alebo kvapavka bez zjavnej príčiny, treba začať dôvod hľadať tu.
@aurora33 no taký lacný komix, mohol/la to este zdramatizovat ,zamotat, nic moc no..snaha sa ceni
Neboj raz sa skutočne zamilujes a budeš dôverovať a muž ťa tak krásne oj..e že z toho ostaneš zlomená ako cigánska hračka a budeš sa čudovať prečo !!!keď si ho tak milovala a verila mu....... Ty nebudeš chápať prečo..... Hovorí sa tomu karma... Lebo ver alebo nie toto čo robíš neostane len tak nepovšimnuté.....😉

No vidíš, tí muži su super, lebo maju super milenky- manzelky. Kdezto, ty so svojim sexom stojis za nic. Maju jednu bokovku , ale vratia sa k manzelke , za rucicky, lebo sice spravili chybu, ta ich je lepsia milenka , lepsia zena 🙂 s ktorou aj sexualne sa "vycvicili " sex s nimi je úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ale ty si v sexe nudna, rob so sebou nieco! Ved mat tolko mužov, a ani jeden sa nenamota, je znak mizerneho sexualneho zivota , mala by si sa poucit. Ti muzi sa spon vycvicili pri jednej, ale ty ani pri tucte. Jendoducho si sexualne mizerne na tom