icon

Priznali by ste sa k strate príťažlivosti a lásky?

15. nov 2024

Povedali by ste otvorene svojej polovičke, že s ním chcete ostať, ale že vás vôbec nepriťahuje. Som za úprimnosť ale zas nie za každú cenu. Je vhodné toto tak otvorene povedať. Ranilo by to veľmi muža. Bojím sa že to naruší náš vzťah, no nepriťahuje ma a myslím že nikdy som ho skutočne úprimne a bezhlavo nemilovala…no neviem si predstaviť prísť oňho. Bol mi oporou a priateľom v zlých aj dobrých časoch, preto som išla do vzťahu a dúfala že láska príde, lenže neprišla. On vedel o tom, že ho nemilujem, ale myslím, že stále dúfal že predsalen možno to prišlo a že už som sa aj ja zamilovala. Muži ak toto náhodou čítate, čo by s vami spravilo, ak by vám povedala polovička toto čo píšem? Chceli by ste to vedieť, alebo by ste boli radšej, keby sa o tom ani nedozviete.

Strana
z2
taktotedanie
16. nov 2024

Skor si myslim, ze si si len na neho zvykla..naozaj chces namiesto vztahu zit v kamaratstve? Ani voci nemu to nieje fer

sense
16. nov 2024

Koľko máš rokov a toto je ktorý vzťah v poradí? Koľko ste spolu?A aká je to podľa teba ťa vášnivá láska či búrlivá laska? Cítiš sa lepšie keď pri tebe nie je, nechýba ti? Je to jedno kde je s kým je a čo robí?.

h2
16. nov 2024

Ja by som rozhodne nebola s chlapom, ktorého nemilujem a nepriťahuje ma. Ale ak si sa ty s ním rozhodla byť, z akýchkoľvek dôvodov, tak mu to rozhodne nehovor. Lebo potom zrejme nebude on s tebou.

hugoboss1923
16. nov 2024

Je to už na tebe, ako sa rozhodneš. Ak máš istotu, že v živote nájdeš niekoho lepšieho, kto ti bude vyhovovať vo všetkom, na čo si myslíš, potom neváhaj. Len pamätaj: lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.

simca06022011
16. nov 2024

Ze ohromná vášeň to nie je😂 hej lebo to vsetci máme roky den co deň ohromne vášne 😂 ty sa proste nudíš... je dosť možné že keby sa na teba vykašľať zrazu prídeš na to ako ho strašne miluješ

zobaka
16. nov 2024

@hugoboss1923 asi citi materialnu istotu a nechce o nu prist

Strana
z2