icon

"Problém" vo vzťahu - záhrada

19. okt 2023

"problem" vo vztahu

ahojte, pisem problem v uvodzovkach, lebo to nie je skutocny problem.
byvam v dome a priatel zije v byte. staram sa o deti, o dom, ale zahradu nejaku nestiham.
no a priatel mi chodi riesit zahradu. co znie ako mile gesto, ale...
robi to podla seba, co este beriem, lebo ja to riesim minimalne, ale napr som za tento tyzden mala len dve hodiny cas bez deti. a myslela som ze tie dve hodiny stravim s priatelom, v klude a v pohode. a miesto toho sme robili na zahrade.
on mi sice povedal, ze nech sa ja kludne idem divat na telku a oddychovat, ale tak to sa mi zas tak neda, ze on pracuje na mojej zahrade a ja sa budem valat na gauci.
lenze na druhu stranu, mne tie dve hodiny oddychu chybaju. som v jednom kole od siestej rana do osmej vecer od pondelka do piatku s vynimkou tych dvoch hodin jeden den v tyzdni.
takze miesto vytuzeneho oddychu som pracovala na zahrade a najblizsi cas bez deti budem mat zas az o tyzden na dve hodiny.
no a som taka nesvoja ze ako sa k tomu postavit a nejako si to potrebujem usporiadat, tak pisem sem.
na jednu stranu ma samozrejme tesi, ze sa mi stara o zahradu a pomaha mi. na druhu stranu ma mrzi, ze tym padom nema cas na mna a ja zas nemam cas na nejaky svoj relax.
ako by ste sa k tomu postavili vy?

Strana
z2
andreakotesova
19. okt 2023

3 are = 300 m2 😉

autor
19. okt 2023

@andreakotesova tak pozom hektare to mali byt 🙈😀

andreakotesova
19. okt 2023

1 ha = 10 000 m2 (a to asi fakt 30 000 m2 záhradu nemáš.... 🤣)

autor
19. okt 2023

@andreakotesova tak ako je potom 3 000m stvorcovych? 🙈

andreakotesova
19. okt 2023

Jednoducho máš 30-árovú záhradu 🤣

autor
19. okt 2023

@andreakotesova ahaaa. Kks. To mi vobec nenapadlo 🤣

omg1992
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@omg1992 otazka sice znela uplne inak, ale je fajn, ze si sa prisiel pochvalit aky si super zahradnik 🙂 u mna by si toho moc nevypestoval (uz boli pokusy) lebo poda je ilovita, kysla a vsade je tu vrstva machu a velmi vela hmyzu a zvierat z lesa a este je to aj do pomerne prudkeho kopca.

la_dolce_vita
20. okt 2023

Ale mas sikovneho, pracoviteho chlapa, co pomaha, fakt klobuk dole, tento problemik si spolu nejako vyriesite 🙂

autor
20. okt 2023

@la_dolce_vita dakujem za mile slova 🙂 on pomaha, ked sa jemu chce a urobi si vzdy po svojom, to je taky drobny nesvar. ale kedze som rada, ze pomaha, tak ho nechavam si to robit tak ako on chce, to uz by bol riadny nevdak, keby to este aj musel robit po mojom 😀 ja som niekedy az moc emancipovana, ale uz som sa naucila, ze niekedy je lepsie nechat chlapa byt chlapom.

ale minule bol zas on zlaty, lebo sme ukladali drevo na zimu a museli sme ho prevazat spred domu na zahradu furikom, lebo to bolo daleko a do kopca. a mna strasne bavi behat s furikom, tak sa so mnou nehadal a nechal mna nosit drevo a on ukladal. 😀 tak sme to mali trosku vymenene, ale potesilo ma, ze na mna nesiel s tym, ze on je chlap, ze on musi robit tazku pracu, ale nechal mna, a ked som bola unavena, tak sme sa vymenili.

Strana
z2