icon

Problémová ex

20. máj 2023

Ahojte. Tie ktoré ste si našli muža s dieťaťom... Ako dlho trvalo kým sa ex zmierila s novou ženou a prestala robiť problémy a sledovať všetky jej kroky?

Podotýkam, že sme sa dali dokopy po ich rozchode ja som príčina nebola a spoznala som sa s ním ako so slobodným mužom. Dcéru mi predstavil po cca pol roku vzťahu.
Dnes sme spolu už 6ty rok a ex nedáva pokoj ani po tak dlhom čase. Kedy to už konečne skončí a dá nám pokoj?

Strana
z2
fodorka
Autor odpoveď zmazal
timing
21. máj 2023

Len vydrz. Hlavne sa sustred na babatko,uzivaj si ho. Nenechaj sa zdeptat. Ono to este potrva par rokov. K tomu zaciatok puberty, uff. Treba ozaj zacat nastavovat hranice,pravidla. Ale aby to nebolo zrazu okate a negativne. Lebo to bude horsie. Snazit sa slecnou rozpravat, vysvetlovat, zapajat ju k babatku. Hoci aj kocikovat s tebou nech ide. a ty ich spolu odfot a daj fotky do ramcekov, aby sa tak citila u vas,ze je chcena, potreba. Ze ste radi ako vam pomaha. K tomu vylet len ona s otcom aby citila,ze nie je u neho na vedlajsej kolaji.

Uz tu boli diskusie na taku temu ,ze zeny aj napriek novemu peknemu vztahu/manzelstvu v ktorom aktualne su, tak pri zisteni ze ex sa ozenil, ma dieta, zacali ziarlit a tazko to spracivavali .. A niektore to ozaj tazko beru. Ta tvoja sa nezmierila,ze ma frajerku a potom sa k tomu pridalo tehotenstvo, babatko. Kym si bola frajerka este dufala,ze sa rozidete, ale dieta uz vasu rodinu spojilo. Jej to s muzom nevislo, preco tebe hej, co je na tebe ine ...
No trpezlivost budes potrebovat.

elaela23
23. máj 2023

Asi nikdy. Ja rovnako ako ty.tiez uz nezili spolu ked som ho stretla.ona mala aj ma ineho no stale si nieco nasla.presne aj detom,ze ich nelubime lebo lebo im nekupime to a to kokos to boli tak drahe veci,ze to sa ani nedalo kupovat a ani to nepotrebovali.a doteraz uz su deti dospele tak si nieco najde este su na VS. Je to ziarlivost a ratam,ze ona je nespokojna sama zo sebou tak vyvolava problem kde nemusi.ked sme ich chceli vziat na dovolenku tak im tvrdila,ze ja chcem byt ich matka a chceme ich ukradnut🙈...

luccija
23. máj 2023

Normálne by jej mal muž povedať, že to pôjde riešiť s koliznou či soc.pracovnickou čo dieťaťu rozpráva.Musi byť psychicky chors.Chuda dieťa a vy ostatni

korylan
30. máj 2023

Trvalo to dovtedy, kým bol chlap prístupný reagovať na ňu. Tiež to skúšala rôznymi spôsobmi. Základ je,aby narazila na múr. Žiadna reakcia na ňu. Niekoľko rokov sa pokúšala aj cez jeho rodinu,potom ze stretnúť, pomôcť bla bla.
Ako niektorá žienka písala,riešila by som cez úrady,cez kuratelu,psychologičku,súd a žiadala zveriť dieťa do osobnej starostlivosti otca.
Zoberte dieťa na upsvr a nech tetam povie,čo jej mama rozpráva a spišu záznam. A môžete ďalej riešiť. Ak chceš,môžeš mi napísať IP.

Strana
z2