Problémy s vyspelosťou vo vzťahu. Ako napredovať?
Je až také ťažké počúvať niekoho o kom mám mienku že nie je dostatočne vyspelí na to aby dokázal riešiť podstatné veci a rast vzťahu aby napredoval , môj názor je že pokiaľ nedostane šancu len preto že často krát robí ústupky pre dobro vzťahu , tak spraví pre ten vzťah len toľko aby udržal rovnováhu a nič viac preto aby sa to pohlo ďalej .🥺🥺🥺
Precital si si to po sebe? Ja 3x a 3x to nedava ziaden zmysel.
@anonym_13119b Áno prečítal , dáva len to treba pochopiť 😏
@anonym_13119b Áno prečítal , dáva len to treba pochopiť 😏
@bobula483 nedava navyse je to jedna cela dlha veta. Ten "niekto" ma byt druha polovicka alebo niekto s kym este nie si vo vztahu a planujes alebo kamarat/rodina ktori ti radia vo vztahu a o nich mas taku mienku a nechces prijat ich rady kvoli tomu? A kto ked dostane sancu? Ten "niekto" z prvej polovice vety takze asi najpravdepodobnejsie druha polovicka alebo potencionalna partnerka/potencionalny partner s ktorym len randis alebo niekto randi? Alebo to cele je o tebe, ze ty si ten kto nedostal sancu ale pises o sebe v tretej osobe? Navyse robenie ustupkov z druhej casti a nevyspelost, neschopnost riesit podstatne veci vo vztahu z prvej polovice vety nie su synonyma.
Preklad by nebol?
Ak som to spravne rozlustila, tak daj casovy limit, ale nie druhej osobe, ale sebe. Ze ak sa nepohnete do, co ja viem... troch mesiacov od teraz... tak to skoncis. Teda, ak su tie rozdiely neprekonatelne a fakt ta stvu, lebo taky pocit som z toho dostala.
@bobula483 nedava navyse je to jedna cela dlha veta. Ten "niekto" ma byt druha polovicka alebo niekto s kym este nie si vo vztahu a planujes alebo kamarat/rodina ktori ti radia vo vztahu a o nich mas taku mienku a nechces prijat ich rady kvoli tomu? A kto ked dostane sancu? Ten "niekto" z prvej polovice vety takze asi najpravdepodobnejsie druha polovicka alebo potencionalna partnerka/potencionalny partner s ktorym len randis alebo niekto randi? Alebo to cele je o tebe, ze ty si ten kto nedostal sancu ale pises o sebe v tretej osobe? Navyse robenie ustupkov z druhej casti a nevyspelost, neschopnost riesit podstatne veci vo vztahu z prvej polovice vety nie su synonyma.
@anonym_13119b 🤣🤣🤣🤣🤣 Milujem takých ľudí ktorým nedá napísať do komentu múdrosť sveta 🤣
@anonym_13119b 🤣🤣🤣🤣🤣 Milujem takých ľudí ktorým nedá napísať do komentu múdrosť sveta 🤣
@bobula483 co veta,to co-co-tina 😅
Tak po tomto tvojom prispevku sa vobec nedivim, ze sa citis nepochopeny a ze ta nikto nepocuva :D :D
Áno, kritika sa ťažko počúva na začiatku vzťahu.. ten druhý nemusí mať jasno v tom či sa vobec chce niekam posunúť, ľudia sú opatrní a nenechajú sa do ničoho tlačiť..
Robia ako im vyhovuje..
S tým sa treba zmieriť že nie okolo teba sa svet točí a že všetko bude ako ty chceš..
@martinmmartin sekol si sa o 1cislo.je to 43.
@bielasovicka Odpoveď na otázku, čo je zmyslom života vesmíru a vôbec je samozrejme 42.

Precital si si to po sebe? Ja 3x a 3x to nedava ziaden zmysel.