Problémy so švagrom
Baby, potrebujem sa poradiť. Včera bola u mňa sestra s manželom, spravila som nám večeru, všetko sa zdalo byť ok. Lenže potom mi zavolala kamarátka, že pre mňa niečo má a, keďže bývam v paneláku, chvíľu trvalo kým som sa dostala von a potom zase naspäť na byt. Mohla som byť preč asi 20 minút a netuším čo sa hore zatiaľ dialo. Ale, keď som sa vrátila sestra bola strašne nervózna a celé to bolo také divné. Predtým sme si ešte plánovali dať dezert, ale švagor zrazu zavelil, že nemajú chuť a, že idú domov. Ja som vôbec nechápala čo sa deje. Sestra mu nakoniec povedala, že ostane so mnou, splietala niečo o tom, že si prechádzam ťažsím životným obdobím (to nie je pravda, očividne iba hľadala zámienku)... Celý večer mi potom opakovala, že sa medzi nimi nič nestalo a, že len chcela zostať so mnou. No a dneska ráno zostala úplne urevaná, že jej v noci vypisoval a, že musí ísť okamžite domov. Dohodli sme sa, že sa o tom porozprávame, keď sa obe vrátime z práce, ale akurát mi volala suseda (kamarátka), že bol pred panelákom, keď sa vracala z nákupu a pýtal sa na mňa a na sestru. Tej som volala tiež, ale nezdvihla mi, len mi nechala správu, že sa vracia domov. Príde mi to divné a mám o ňu strach. Zas, ale neviem či zavolať švagrovi a zapájať sa do ich hádok...
Prečítal som si to dvakrát, ale stále ničomu nerozumiem. Mohol by mi prosím niekto vysvetliť o čo tu vlastne ide?
@staryjarec autorka mala na návšteve sestru a švagra. počas jej krátkej neprítomnosti v byte sa asi pohádali a švagor odišiel domov a sestra ostala u nej spať. ráno bol z toho cirkus - ale autorka nevie podrobnosti, sestra jej nechce povedať. ale nevieme ako to dopadlo, lebo autorka sa neozvala 😒
Nemohlo sa stať, že švagor na teba pred sestrou škaredo nadával, lebo si "odbehla"? Že sa nevieš správať, nevážiš si ich návštevu...? A sestru možno naštvala jeho reakcia a bolo jej blbé ti to vôbec hovoriť?
@anonym_autor
1)že ju sledoval
2)vypytoval sa na dokonca aj na Teba a na ňu SUSEDOV??? Veľmi vážne príznaky psychopata.
4) nervozita sestry a zahmlievanie
5) náhla zmena správania u oboch
6) vymyslela si, že máš problémy a tak musí ostať (to sa nerobí bežne)
7) Sestra sa ho bála až tak, že ostala bez dohody na noc pritom prišli spolu
Moja zlatá tu ide veľmi pravdepodobne o život. Riešte okamžite a možno aj utajený pobyt.
@anonym_autor veď zavolaj švagrovi, že čo chcel, že ho videli pod bytovkou susedia, ale že si v práci. A sestre napíš, nech sa ti ozve, že niečo potrebuješ. Choďte poobede niekam na kávičku a porozprávajte sa, čo sa deje. Ja mám tiež len jednu sestru, ale jedna za druhou by sme aj dýchali 👍😉
@staryjarec autorka mala na návšteve sestru a švagra. počas jej krátkej neprítomnosti v byte sa asi pohádali a švagor odišiel domov a sestra ostala u nej spať. ráno bol z toho cirkus - ale autorka nevie podrobnosti, sestra jej nechce povedať. ale nevieme ako to dopadlo, lebo autorka sa neozvala 😒
@biba_18 Veľmi pekne vám ďakujem, ale priznám sa, že mi to veľmi nepomohlo.
@alexanderkovacs však môže ale potom musí riešiť záhady
@pribinak ved to nie je pravdepodobne ze nechas u seba sestru so svagrom a oni sa pohnevaju. Ona za to nemoze ze sestra do svagrom maju nevyrieseny problem... Keby tam bola s nimi, tak sa povadia v auto na ceste domov. Ci ma ist k nim aj spad medzi nich do postele aby sa nepohnevali?
@anonym_autor a to je prvý raz co si niečo také postrehla? Ako dlho sú spolu? Ved skoč k nim domov, môžeš ísť za sestrou, nie?
@pribinak ved to nie je pravdepodobne ze nechas u seba sestru so svagrom a oni sa pohnevaju. Ona za to nemoze ze sestra do svagrom maju nevyrieseny problem... Keby tam bola s nimi, tak sa povadia v auto na ceste domov. Ci ma ist k nim aj spad medzi nich do postele aby sa nepohnevali?
@alexanderkovacs kde píšem že za to môže?
Nechápem čo sa zavzdusnujes? Autorka nič, zrejme vymyslená téma
@anonym_autor Určite by som neodchádzali, keď je i mňa návšteva... Vždy, ak mi niekto zavolal a mala som návštevu, tak len stačilo, aby som povedala, že mám návštevu a dohodnem si s telefónujúcou iný termín.
Tak baby ďakujem vám všetkým za rady... Hovorila som so sestrou a vyzerá to tak, že už dlhodobo majú medzi sebou problémy, ktoré vyeskalovali práve u mňa doma. Vraj jej prišla správa od nejakého kolegu a švagor to videl a začal jej nadávať, že je je ku*** čo si vypisuje s chlapmi. Sestra sa s ním bála ísť domov, lebo čakala, že spraví scénu. A predo mnou zatĺkala vraj kvôli tomu, že nechcela, aby sa prevalila pravda o ich problémoch.
Tak baby ďakujem vám všetkým za rady... Hovorila som so sestrou a vyzerá to tak, že už dlhodobo majú medzi sebou problémy, ktoré vyeskalovali práve u mňa doma. Vraj jej prišla správa od nejakého kolegu a švagor to videl a začal jej nadávať, že je je ku*** čo si vypisuje s chlapmi. Sestra sa s ním bála ísť domov, lebo čakala, že spraví scénu. A predo mnou zatĺkala vraj kvôli tomu, že nechcela, aby sa prevalila pravda o ich problémoch.
@anonym_autor boze, chuda. Nech uteka od takeho chlapa..🙈😔

@sevrin logika hodna základnej školy
@anonym_895ead ach jaaaj zas nejaký bezvýznamný anonym tu nepochopil sarkazmus 😅